• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem haklı mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilika
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lilika

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
122
158
18
40
Merhaba.
Ben evden çalışıyorum. Bütün gün evdeyim yani. Annemin eli ayağı tutuyor gayet dinç çok şükür. Evin her ama her işini benden bekliyor. Arada çamaşır atar, basit yemekler yapar bazen. Ya en azından evi süpür yada toz al diyorum ev çok büyük. Ben senin eltin miyim benimle yarışıyorsun diyor. Bütün gün mutfaktayim diyor. Duyan da baklava börek açıyor sanır.
Geçende kız kardeşimin evini temizlemeye gittim. Yemeğini yaptım. La bari o gün bir süpürge tut eve. Herkesin hizmetçisiyim ae.

Ne deyim ben şimdi? A mı deyim B mi deyim ne deyim

Siz de silme süpürme toz alma işini anneniz de yapıyormuş gibi 2x zamanda yapın. 2 günde 1 yapıyorsanız 4 günde bir yapın mesela. Beğenmezse de, annecim ben bu kadar yapabiliyorum istiyorsan sen yapabilirsin dersiniz

Siz de silme süpürme toz alma işini anneniz de yapıyormuş gibi 2x zamanda yapın. 2 günde 1 yapıyorsanız 4 günde bir yapın mesela. Beğenmezse de, annecim ben bu kadar yapabiliyorum istiyorsan sen yapabilirsin dersiniz
Bir ay ellemeyim asla dokunmaz. Yıldım ya

Bir ay ellemeyim asla dokunmaz. Yıldım ya
Tamam dokunmasın, siz de biraz salın. Zorla iş yaptıramayacağınıza göre siz de işleri biraz ağırdan alın. Şöyle düşünün evde tek yaşıyor olsaydınız yine sadece siz yapmak zorunda kalacaktınız. Kendi kişisel alanınızı daha sık temizlersiniz. Ortalığı pis dağınık bırakmıyorsa takılmayın

Çalışıyor evdeyken gideyim yardımcı olayım dedim
E olabilir herkes çalışıyor sen de çalışıyorsun.o kadar enerjin varsa oturduğun evi temizleyip yemek yap. annen de biraz iş alsın istiyosan ağırdan al kendine kadar yap.
E ben de çalışıyorum gel benim de evi temizle bari😂

Merhaba.
Ben evden çalışıyorum. Bütün gün evdeyim yani. Annemin eli ayağı tutuyor gayet dinç çok şükür. Evin her ama her işini benden bekliyor. Arada çamaşır atar, basit yemekler yapar bazen. Ya en azından evi süpür yada toz al diyorum ev çok büyük. Ben senin eltin miyim benimle yarışıyorsun diyor. Bütün gün mutfaktayim diyor. Duyan da baklava börek açıyor sanır.
Geçende kız kardeşimin evini temizlemeye gittim. Yemeğini yaptım. La bari o gün bir süpürge tut eve. Herkesin hizmetçisiyim ae.

Ne deyim ben şimdi? A mı deyim B mi deyim ne deyim
Robot süpürge al yemeklere de dokunma onu da yapsın bir zahmet

Çalışıyor evdeyken gideyim yardımcı olayım dedim
Şaka mı yapıyorsunuz??? Kardeşiniz kaç kere geldi ev temizledi?? Ruhunuz anneniz hariç başkasına hizmetçi galiba .Oturun iş yapmaya hevesliyseniz yaşadığınız yeri temizleyin . Annenizle iddia etmeyi bırakın.Zor geliyorsa arada temizlikçi tutun.....

Şaka mı yapıyorsunuz??? Kardeşiniz kaç kere geldi ev temizledi?? Ruhunuz anneniz hariç başkasına hizmetçi galiba .Oturun iş yapmaya hevesliyseniz yaşadığınız yeri temizleyin . Annenizle iddia etmeyi bırakın.Zor geliyorsa arada temizlikçi tutun.....
Sevdin mi gömdün mü 🤔

annenle anlasamıyorsan ayrı eve cıkabılırsın. Evden calısıyorsun ve aynı evde yasıyorsun. Senın de dokuntulerın oluyor. Evden calısıyorsun dıye yapmayacak mısın? Kardesının evıne harcadıgın enerjıyı yasadıgın eve harca. Ayda bir detaylı temizlikci cagır ya da robot supurge al

annenle anlasamıyorsan ayrı eve cıkabılırsın. Evden calısıyorsun ve aynı evde yasıyorsun. Senın de dokuntulerın oluyor. Evden calısıyorsun dıye yapmayacak mısın? Kardesının evıne harcadıgın enerjıyı yasadıgın eve harca. Ayda bir detaylı temizlikci cagır ya da robot supurge al
Yapmıyorum mu dedim yoksa annem hiç bir işin ucundan ufak da olsa tutmuyor mu dedim? O da benim gibi bu evde yaşıyor ve genç dinamik biri. Allah düşürmesin

Back
X