• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem hakli mi

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
yine ben yine evlilik konusu yine yeni bi aday :KK43:
Bi arkadasimin kuzeni uzun zamandir tanidigim ve de acikcasi birazcik da hoslandigim biri oda benden hoslaniyormus acildi ve olurda anlasirsak bu yaza evlenelim dedi bana..
Annem anlattim boyle boyle bi durum var diye aile olarakta uyumluyuz.. annem direk bana baskiya basladi kacirma bunu yasin kac oldu gibi laflar..
Ben sevmek asik olmak ve asik oldugum icin evlenmek istiyorum.. evlendigimde gecmiste kimse kalmasin icimde aklimda istiyorum.. eski nisanlimi eskiden cok sevdigimi zaten defalarca anlattim biliyorsunuz kesinlikle sonumuz yoktu ve hayatimi karartacaktim evlenseydim ama sevmistim iste.. inslh ondan daha cok sevecegim biri cikar karsima diye dua ettigimide biliyorsunuz annemde bilio ama sadece mantiken uyumluyuz diye bu baskisi dogrumu..
annem bana herkes sevdigi ile evlenmiyor evlendikten sonra ısınirsin nikahta keramet var iyi cocuk diye kendin soyluyorsun diyor.. eskisi ile evlenseydin ask bitecekti ve pisman olacaktin diyor.. evlenirken aklimda eski mutlu gunlerim hayallerim olsun istemiyorum diyorum bana sen saniyormusun ki herkes askla evlenioyo herksin aklinda vardir oyle gecmiste cok sevdigi biri ama ne yapacan onu mu bekleyecek bi sure sonra kismetinde kapanacak... leyla mecnun aski mi ariyosun sen diyor hala soyleniyor suan bana bende size yaziyorum..
annem hayatim boyunca hep hakli cikmistir .. yine o mu hakli :KK43: ben eskisini kalbime gomup mantik evliligine evet mi demeliyim siz olsaniz ne yapardiniz beni anliyorsunuzdur umarim..
Umarim kendimi ifade edebilmisimdir.. birazcik hoslanti ilgi ve begeni yetermi evlenmeye..

Ben olsam almazdım zaten almadım da:halay: can atmadığım kimseyle evlenmeye niyetim yok.

Lakin biraz tanı, bak derim. Tanıdıktan sonra da için ısınmazsa miktir edersin.
Sonu olmayan yolda yurumek te istemiyorum artik sorf annemin baskisina konusmak istiyorum

Sonu olmayan yolda yurumek te istemiyorum artik sorf annemin baskisina konusmak istiyorum

Ama kanka konuşmadan etmeden nasıl tanicaksın ki? Tanımadan etmeden nasıl evet/hayır diyebilirsin?

Çok zaman kaybetmem diyorsan kendine zaman koy, mesela 1 ay. 1 ay görüş bak kalbin atmazsa yok de geç.

Neden annenize hemen anlatiyosunuz ki,belli ki anneniz sizden daha merakli sizi evlendirmeye.

Yapmayin,evlenmis olmak icin evlenip mutlu olan yoktur,evlenmek bi gorev ya da sorumluluk degildir.

Bekleyin,taniyin,vakit gecirin . Baktiniz vakit gectikce iste hayatimin geri kalaninda yanimda olmasini istedigim kisi bu diyorsunuz,o zaman evlenin.

Diger turlusu hem size hem de karsinizdakine yazik.

sizin ilişkiniz daha yeni bitmedi mi? Bu ne hız? Ne kadar sağlıklı şu an evlilik düşünmek? Ben böyle nişanlılık, uzun süre sevgililikten sonra nadasa inananlardanım. Kendinizi yeniden duyuyo musunuz? Kendi isteklerinizi yeniden belirleyebildiniz mi ki evlilik olaylarına döndü birden durum? Yorgun bitmiş bi ilişkiyle taze, canlı duygulara hemen yelken açılmıyor maalesef, bence bırakın evliliği, şu an ciddi bir ilişkiye bile girmeyin bir süre

Once sevgili olabilecek misiniz sevecek misiniz anlasabilecek misiniz bi baksanız.. şimdiden mantık evliliği diye etiket koymayın.. annenize de biraz erken anlatmissiniz gibi.. çocuk da yaza evlilik diyor o da bi soluklansa.. Bu kadar hızlı olmamali gibi..

Biraz tanımaya çalışın belki zamanla seversiniz. Çok acele etmeyin. Kimsenin baskısıyla olmaz bu işler.
Sevemediyseniz sadece mantık evliliği düşünmeyin. Çünkü hayat boyu birlikte onunla olabilir miyim diye düşüneceksiniz.
Hem sevgi hem mantık ikisi de olmalı bence.

Ama kanka konuşmadan etmeden nasıl tanicaksın ki? Tanımadan etmeden nasıl evet/hayır diyebilirsin?

Çok zaman kaybetmem diyorsan kendine zaman koy, mesela 1 ay. 1 ay görüş bak kalbin atmazsa yok de geç.

Aynen iyice tanıyın sakın tanımdan etmeden evlenmeyin ileride pişman olursunuz.

Once sevgili olabilecek misiniz sevecek misiniz anlasabilecek misiniz bi baksanız.. şimdiden mantık evliliği diye etiket koymayın.. annenize de biraz erken anlatmissiniz gibi.. çocuk da yaza evlilik diyor o da bi soluklansa.. Bu kadar hızlı olmamali gibi..

Az önceki yorumumu geri alıyorum. Çocuk uzun zamandır tanıyormuş hemen evlenelim dediğine göre bunca zamandır seviyormuş belli ki:KK200: cnm bnm ne kadar aşkito modundayım şu an:KK200::KK200::KK200:

Kelebek bak valla biraz zaman geçir bak. Bence çok aşkito.

Son düzenleme:
Neden annenize hemen anlatiyosunuz ki,belli ki anneniz sizden daha merakli sizi evlendirmeye.

Yapmayin,evlenmis olmak icin evlenip mutlu olan yoktur,evlenmek bi gorev ya da sorumluluk degildir.

Bekleyin,taniyin,vakit gecirin . Baktiniz vakit gectikce iste hayatimin geri kalaninda yanimda olmasini istedigim kisi bu diyorsunuz,o zaman evlenin.

Diger turlusu hem size hem de karsinizdakine yazik.
Heh iste agzin bal yesin yaaa .. bir yanim istemiyor cunku yogun bi hissim yok bir yanimda sirf gorevimi yapmiyorum diye sacma sapan bir sucluluk duygusunda.. evlenmicem ya evlenmicem sevmeyeceksem asik olamayacaksan alllah nasip etmediyse bana artik sonsuza kadar bekar kalmak istiyorum

Suan hayatin donum noktalarindan birindesin.bana gore hayat iki donemdir evlenmeden once ve sonra.isi resmiyete dokmeden once iyice tani kisiligini anlamaya calis uyum gosterecek misiniz birbirinize ipuclari yakalamaya calis.iyi bir evlilik yapip yapamayacagini gosteren isaretler tasir mutlaka akilli olmak gerekir.
Annen surda hakli yeni tanigin bir cocuga deliler gibi asik cok seven olamazsin zaten.zamanla belki seversin.

Çocuk bir garip. Sevgili bile olmadığı biriyle 6 aya evlenmek istiyor???? Bana evlenmiş olmak için evleniyor gibi geldi.

Evleneceği uygun zamanı belirleyen ya da artık şu tarihte olmalı diyip arayışa girenlerden ise sağlıklı olmuyor maalesef.. umarım öyle değildir bi heyecana gelip söylemiştir de konu sahibi icin daha hayırlı olur..

Yok arkadaş boynunu öperken kokusunu içime çekmediğim kişiyle evlenmem ben. Evlenmedimde :)
O kokusuna bile aşık olduğum adama tahammül edemediğim anlar oluyor. Yani Sadece mantığımın sevdiği adamla yapamazdım ben. Aşk şart bence.
Evettt evettt kesinlikle haklisinnnnn katiliyorum.. bana nasip degilse birdaha öyle icten kalpten sevmek varsin evlenmeyeyim ya milllyonlarca evlenmeden yasayip giden kadinlarimiz var birtaraflarimi eksildi yani :))

sizin ilişkiniz daha yeni bitmedi mi? Bu ne hız? Ne kadar sağlıklı şu an evlilik düşünmek? Ben böyle nişanlılık, uzun süre sevgililikten sonra nadasa inananlardanım. Kendinizi yeniden duyuyo musunuz? Kendi isteklerinizi yeniden belirleyebildiniz mi ki evlilik olaylarına döndü birden durum? Yorgun bitmiş bi ilişkiyle taze, canlı duygulara hemen yelken açılmıyor maalesef, bence bırakın evliliği, şu an ciddi bir ilişkiye bile girmeyin bir süre
6 ay oldu biteli cokta yeni degil evet hala tamaaaamen unutmus notur degilim ama yeniden sevmeye hazirim keske sevebilecegim biri ciksa

Biri bana gelip anlaşırsak yaza evlenelim dese ben altında bi şey ararım galiba ya.Keşke aileleri karıştırmadan bi şans verip tanısaydın.Aşık olmak istiyosun ama evlenmek de istiyosun sen.Belki de seversin belli mi olur.Öyle yaza maza evlenme aman diyim ama bi şans ver derim sevgili kelebek:KK25:

Back
X