Bu durumu yaşamayan anlayamaz..
Ben 25 annem 42 yaşındayken daha önce beyin emeliyati geçirmiş olan annem bir senedir menapozda olduğunu sanırken 4 aylık hamile olduğunu öğrendik ve,
Ben bekardım ancak benden bir yaş küçük kızkardeşim evliydi ve iki senedir çocuğu olmuyordu tedaviye yeni yeni başlamıştı, annemin hamile olduğunu duyan eltileri dalga geçmişlerdi benim çalıştığım hastanedeki bazı kendini bilmezler de benimle alaycı alaycı konuşuyorlardı bizim için hep birileriyle tartışma içinde olduğumuz günler olduğu için pek iyi gelmiyor gözümün önüne o zamanlar...
Annem babam açısından şöyle geçti o o zamanlar belli bir yaşın üstü olduğu için riskli gebelik gurubundan sayıldı amniyosentez vss herşey yapıldı çocuk doğdu annem ilk seneler çok zorlandı çok ağladı babam pek destek olmadığı için.
Kardeşim şimdi 10 yaşında, sağlıklı bir çocuk maşallah, ancak annesinin 52 babasının 62 yaşında oluşundan çok mutsuz, geçen gün yemek yiyoruz kardeşim, benim oğluma bakarak "Allah kahretsin ya sen ne kadar şanslısın annen baban genç benimkiler yaşlı sınıfta herkesinkinden yaşlı" dedi ve yemeği bıraktı hepimiz şok olduk annem yoktu babam çok üzüldü...
Sonuç olarak kişisel fikrim geç yaşta çocuk dünyaya getirmek her açıdan zor, en çok da doğacak bebek açısıdan daha daha zor... Allah vermiş rabbim doğru yolu göstersin dünyaya gelecekse uzun sağlıklı ömürler versin bebeğe..