Merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum. 16 yaşındayım ve anneme çok düşkünüm.Ona birşey olacağının korkusu bilee düşüncesi bile içime iğneler batırılmasına hayattan soğumama yetiyor. Annem olmadan yaşıyamam ben. Ve malesef annemin aşırı kiloları var. Bu zamana kadarda sadece nefes darlığı vardı doktor psikolojik demiş 2 tane antidepresan haplarından kullanıyor.6 ay olmasına rağmen kullanım süreleri 6 yıl kullanmış
İşte şu son 2 ayda şeker hastalığı çıktı tamam dedik hapları içer dikkat eder birşey olmaz. Tansiyon çıktı o aralar çok fenalaştı korkudan ölüyodum geceleri uyku uyumuyodum neyse ilaç falan kullanmaya başladı o da düzene girdi artık. Kontrol ediyor falan. Ama şimdi sürekli öksürük nöbetleri geliyor doktora gittik hafifletsin diye reflü tedavilerinde kullanılan ilaçtan verdi ama annem kullanmadı.Şimdi hafifledi ama aralarda geliyor yine yatınca. Ve en önemli sorunumuz aralarda şimdi kalbi arıyomuş hafif ve uykudayken nefesi kesiliyor horlama gibi ama tıkanıyor internetten araştırdım çok tehlikeliymiş geceleri uyumayıp sürekli annemi kaldırmaya çalışıyorum korkudan ödüm kopuyor birşey olacak diyeUyku apnesi sanırım
.Resmen doktordan çıkmaz olduk. Annem nasıl sağlığına yeniden kavuşabilir lütfen yardım edin yoruldum artık hayattan sıkıntıdan korkudan burnum kanıyor ağzımda aft çıkıyor . Ben anneme birşey olursa ölürüm yaşıyamam
Sizce ne yapmam gerek