ah cnm benim annen biraz kilo vermeye calissa belki sagligi biraz yerine gelir diye dusunuyorum.
cunku belli bir yastan sonra kilo cesitli hastaliklara yol aciyor.
sende yardimci olursan bir diyetisyen esliginde kilo verebilir , ve daha saglikli olur diye dusunuyorum.
oncelikle annenizi guzel bir diyetisyene goturun ve yemelerine dikkat edip kilo versin..
Korkmayla biryere varamassiniz. Kilo herzaman zarardan baska birsey degil...
49 yşnda bgn yine doktora gittik kardiyolojik tahlilleri temiz çıktı çok şükürr amaa uyku apnesi kaldı öylecanm bu arada annenin yaşı kaç ? doktordan çıkmaz olduk demişsini büyük olasılıkla kardiyolojik tahlilleri yapılmıştır tahminimce, yapılmadıysa yaptırın. bak reflü kalpte sıkışma gibi gelir midedeki problem kalp hizasında göğüs ortasında basınç yapar. birçok kişi kalp hastası oldum paniği yaşar bunu bil ve kardiyolojik muayenesi temizse, hele ki reflü tanısı konduysa korkma sakın. mide asidinden dolayı kalbim sıkışıyor sanıyordur rahat ol. ama reflüyse eğer onun da tedavisini aksatmasın elbette cnm.
49 yşnda bgn yine doktora gittik kardiyolojik tahlilleri temiz çıktı çok şükürr amaa uyku apnesi kaldı öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?