Annem hayatimi mahvetti....Yavaş yavaş

Bide bişey çok enteresan geldi anneniz babaniz evdeyken öyle davranmiyormus.demekki iyi olabilirmis ama olmamış çok üzücü.hani psikopat desek babanıza da öyle davranmazmiydi??

Ewet canim babam ewdeyken çok iyiydi .
Hatta o kadar iyiydiki sinir bozucuydu

böyle konuları görünce üzülüyorum.
öncelikle canınızın, ruhunuzun kıymetini bilin.
eşiniz de anneniz de sizin tabi olduğunuz kişiler değil.
siz bir bireysiniz.
sağlığınız risk altında ise doktora gidersiniz, bu kadar basit.

annenizin size verdiği zararı yetişkin halinizle görebiliyorsanız, buna izin vermeyin artık..
çocuğunuzu seviyor ve iyi bir anne olmak istiyorsanız, önce kendi sağlığınızı düşünün!
güçlü bir anne ancak çocuklarına kol kanat gerebilir.

Annenle gorusme..
Esine de kulak asip psikologa gitmeyi erteleme.
Sana milim milim siddeti islemis kadin,ilerde kizin ergen oldugunda icindeki dev uyanabilir cunku hepimiz biliyoruz ki ergenlerle anlasmak kolay degil.
Seni ezmis, sindirmis oyuzden usluymussun.
Sen cocugunu sindirmeden buyutmek istiyorsan git tedavini ol ve o kadinla gorusme.

Annenle gorusmeden ya da mesafe koyarak kendinizi iyilestiremessiniz.psikoterapi şart.bazi yonleriniz annenize benzedigini dusunmeye baslamissiniz.illaki anne babadan olumlu yada olumsuz modelleme almisizdir.aslinda sizin mutsuz travma yasadiginiz anlar bilincaltiniza islemis ve olaylari cagristiran durumlari bugun yasadikca ortaya cikiyor.bilincin temizlenmesi ve iyi bir uzmanla yola devam etmeniz gerekiyor.sevgisizlik yada yetersiz sevgi sefkatsizlik deger gormeme sizde travmalar olusturmus.Çocukluğu onarılmamış kişilerin yetişkinliği öfke doludur; kimi zaman eşine, kimine çocuğuna.Kişinin çocukluk yıllarını öğrenmek istiyorsanız, bir problem sırasında sergilediği davranışlara bakın; yaşattığı şeyler yaşadıklarıdır...yavrunuza sarilin cok iyi bir annede olacaksiniz insallah.

Yapacağın şey belli geç bile kalmışsın
Baban ile açık açık konuşup artık anneni hayatından tamamen çıkardığını söyle
Kardeşlerin ne durumda ?
Eğer tek atlatamıyorsan eşine yaşadıklarını anlat o zaman psikologa gitmene destek olur

Anneniz ayri dert. Ama ben psikologa ihtiyac duymanızı gereksiz bulan esinize takildim.

Benim annemde bunun bir benzeriydi yani baya sorunlu ve herkese saydiran bi tipti.onun yüzünden psikolojik cok sorunlar yasadim.açma telefonlarini işim var de kapat

Anneniz ayri dert. Ama ben psikologa ihtiyac duymanızı gereksiz bulan esinize takildim.

Tum bunlari icimde yasiyorum.
Esime hic anlatmadim.
Ve disardan gayet mutlu bi portrem var biliyorum.
Yani icim beni disim milleti yakiyor.
Esimde bir sorunun yokken ne diye gdecksn diyor.
Esime anlatmayi dsunmedim.
Istemiyorumda.

Kucuk kiz kardesimle ayni sehirdeler ne kinusuyor kardesim ne de gidiyor yani ayda yilda bir gide oda babam icin.
Abilerim de napalim atsak atilmaz satsak satilmaz moddalar.
Hatta bir abimin de psikolojisinin iyi oldugunu dusunmuyorum o benden de beter yasamis cnku.
Gelinleri ne siz sorun ne ben

Allah razi olsun insallahh..

Görüşme bu kadar net yani artık sana piskolojik şiddet uygulamasına izin verme

Tum bunlari icimde yasiyorum.
Esime hic anlatmadim.
Ve disardan gayet mutlu bi portrem var biliyorum.
Yani icim beni disim milleti yakiyor.
Esimde bir sorunun yokken ne diye gdecksn diyor.
Esime anlatmayi dsunmedim.
Istemiyorumda.
Fark etmez ki. Neticede ihtiyac duydugunuzu soyluyorsunuz esinizin destek olmasi lazim.
Benimde annem ile iliskim cok sorunlu. Careyi umursamamakta buldum. Simdi umursanmadiginin farkinda ve pisman yaptiklarina.

Yeni bir bebek heyecanın , umudun, olasılıklar rüyasının, herşeyin başlangıcı gibidir.
Annem gibimi olacağım diye korkma
Sevgi genetik değil ki
Annen sevmeyi bilmiyor
Kötülük insanın kalbine yer ederse evlat bile çare olmuyor
Evlat saf sevgidir karşılıksız sevmenin öğreticisidir
Annen evlat sahibi olmanın güzelliklerini görememiş
Sen yavruna sarıl

Anneliğib kutsal olduğuna hiç inanmadım, asla da inanmam. Yumurtalıkları sağlıklı olan ve bir erkekle korunmasız ilişkiye giren her kadın hamile kalabilir. Dünya geneline bakınca doğum yapmamış kadin oranı binde bir mıdır on müdür? Sonuç olarak neredeyse tüm kadınlar doğum yapıyor,tum kadınlar kutsal mi yani?

Ayrıca siz randevu alınca 'deli misin sen?' diyen kocaya bir dahaki randevunuzu söylemeyin bence. 'Kulağım sızlıyor , doktora gosterecegim' falan diyin.yalan bile sayılmaz,sonuçta hastanede olacaksınız. Ha KBB ha psikiyatri servisi
İnanıyorum ki psikolog size çok iyi gelecektir. Bu arada kaymakamlığın da ücretsiz psikologları oluyor. Bir araştırın derim .

Konuyaysa yorum yapamayacagim maalesef. Bence annenizden bu saatten sonra sevgi de destek de beklemeyin, çıkarın hayatınızdan. Siz anne terörü yasamissiniz bari çocuğunuz anane nefretiyle buyumesin

Tez yazarken bu gibi konuları okumuştum ama benzememek isteme sadece hareketlerini uyar anneme mi benziyorum sözü gelmesin aklına.. tl kapat yada anneni yönlendirmeye al tl su yA düştü falan de konuşmamaya çalış annene tepkini belli et

Durumu babanla paylasman lazin psikopati senden uzak tutsun. Esinede gercegi anlat. Senin utanmana gerek yok . Sözde annen utansin. Ve net tavrini koy. Bidaha seni rahatsiz sekilde konusacaksa hayatindan cikaracagini. Öyle konustu cikar. Sözde annene acayip sinir oldum. Onun gibi bir anne okmazsin sen. Korkma hic.

Maalesef doğurmakla anne olunmuyor işte.başkalarının en yakınınız bile olda sözleri ile sizi üzmesine izin vermeyin.geçin aynanın karşısına ben çok iyi anne olacağım çocuğumu çok seveceğim falan filan motive edici şeyler söyleyin sık sık.çğnlü psikolojik olarak annem gibi olurum diye düşünürseniz öyle olursunuz ama olumlu düşünürseniz davranışlarınızda öyle olur unutmayın düşünce yapımız davranışlarımızı belirler.anne konusuna gelince ben silin diyemem ama az muhatap olun ve bol dua edin onun için sonuçta kötü de olsa anne işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…