hanfendi yazdıklarımın iyi okuduğunuzdan emin degilim iyi gecelerSizde bir aile geleneğine dönüşmüş anneniz sizi siz annenizi eleştiriyorsunuz
İşiniz yok birbirinizle uğraşıyorsunuz
Annenize ya katlanacak yada evden ayrılmanın yollarına bakacaksınız
Hani bana çaresiz mağdur bir kız çocuğu gibi gelmediniz annenizin pek ala hakkından geliyor gibisiniz
Sizde bir aile geleneğine dönüşmüş anneniz sizi siz annenizi eleştiriyorsunuz
İşiniz yok birbirinizle uğraşıyorsunuz
Annenize ya katlanacak yada evden ayrılmanın yollarına bakacaksınız
Hani bana çaresiz mağdur bir kız çocuğu gibi gelmediniz annenizin pek ala hakkından geliyor
Bilmem tamamen içgüdüsel bir yaklaşım rahatsız olduğum bişeyler var konunuzda tam nedir deseniz bilmiyorum derim
Yanılmıyorum heralde
Neyse umarım sorunlarınızı biran önce çözersiniz artık
Rahatsız olduğunuz biseyler var konumda, ama ne bilmiyorsunuz,Peki. siz bence kendinizle celismissiniz.ayrica, yorumda belirttiğiniz gibi kız çocuğu kafasında degilim hanfendi.ben sıkıntımı Paylaştım.lutfen siz yorum yapmayın.Bilmem tamamen içgüdüsel bir yaklaşım rahatsız olduğum bişeyler var konunuzda tam nedir deseniz bilmiyorum derim
Yanılmıyorum heralde
Neyse umarım sorunlarınızı biran önce çözersiniz artık neyse
Ben annemi kaybettim.Yeri geldi anlaşamadık ama hiç aramızda çözülemeyecek problem olmadı anlayamıyorum burada sürekli anne babasına kizanlariÇocukluğumdan beri en ufak şeyde sinirini bizden çıkarırdı.parasi cebinde olunca gezer harcardi. Olmayınca önce babama sonra bana saldırırdı.kendi halimde sessiz biriydim.hep baskı hep eleştiri yapıp dururdu.hep amcamın çocuklarını beğendiğini söylerdi.sebebi ise çalışıp evlenmişler ondan.1,2 sene önce kulaklarımda duydum. keşke onlar çocuğum olsaydı demisti.ogun ona demedim ama içimde bitmiş annem,şimdi görüyorum. Ogunden beri her laf söylediğinde ben de kavga etmeye başladım onunla.uvey anne gibi davranıyor. Gercekten yaptığım biseyde yok biliyomusunuz. sevgilim varken başkasından etkilendiğim için bunu kaldıramadım ve ondan ayrıldım. Ama annem ve ablam bana demediklerini bırakmamışlardi.o seninle ciddi düşünüyor Seni onun gibi kimse sevmez diyip durmuslardi. Yaşadığım durumu anlatmama rağmen, baskıcı olmuşlardı. Sanki Gercekten başka bir erkek beni sevmezmiş gibi geliyodu. Herseye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo.odamdayken bazen kapıda annemin olduğunu duyuyorum. Ben ne konuşursam dinliyorum haberi oluyo.cok rahatsız oluyorum. Özelim yok. Kızınca da kızdı oluyo, bazen sarılıyorum ay git diyo başlıyor yine laf sokmaya bana. ablamla oyle değil ama.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Siz olsaydınız napardiniz
Çalışıyor musunuz ayrı eve çıkma imkanınız var mıÇocukluğumdan beri en ufak şeyde sinirini bizden çıkarırdı.parasi cebinde olunca gezer harcardi. Olmayınca önce babama sonra bana saldırırdı.kendi halimde sessiz biriydim.hep baskı hep eleştiri yapıp dururdu.hep amcamın çocuklarını beğendiğini söylerdi.sebebi ise çalışıp evlenmişler ondan.1,2 sene önce kulaklarımda duydum. keşke onlar çocuğum olsaydı demisti.ogun ona demedim ama içimde bitmiş annem,şimdi görüyorum. Ogunden beri her laf söylediğinde ben de kavga etmeye başladım onunla.uvey anne gibi davranıyor. Gercekten yaptığım biseyde yok biliyomusunuz. sevgilim varken başkasından etkilendiğim için bunu kaldıramadım ve ondan ayrıldım. Ama annem ve ablam bana demediklerini bırakmamışlardi.o seninle ciddi düşünüyor Seni onun gibi kimse sevmez diyip durmuslardi. Yaşadığım durumu anlatmama rağmen, baskıcı olmuşlardı. Sanki Gercekten başka bir erkek beni sevmezmiş gibi geliyodu. Herseye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo.odamdayken bazen kapıda annemin olduğunu duyuyorum. Ben ne konuşursam dinliyorum haberi oluyo.cok rahatsız oluyorum. Özelim yok. Kızınca da kızdı oluyo, bazen sarılıyorum ay git diyo başlıyor yine laf sokmaya bana. ablamla oyle değil ama.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Siz olsaydınız napardiniz
Ben annemi kaybettim.Yeri geldi anlaşamadık ama hiç aramızda çözülemeyecek problem olmadı anlayamıyorum burada sürekli anne babasına
Tatlım yazdıklarımı iyi okuduğunda pek emin değilim tatlimBen annemi kaybettim.Yeri geldi anlaşamadık ama hiç aramızda çözülemeyecek problem olmadı anlayamıyorum burada sürekli anne babasına kizanlari
Calisiyorum ama kiralar çok fazla.zaten ayrı eve çıkmama izin vermezlerÇalışıyor musunuz ayrı eve çıkma imkanınız var mı
Peki tatlım annen durduk yere hıncını senden cikarirmi hala Peki kuzenlerin için keşke onlar çocuğum olsaydı dermi bunları duydunuz sen hiç annenden.duymadin.hala sana ergence mi geliyo geliyorsa lütfen yorumunu kendine sakla.Yaş kaç ? En son ergenlikte annemle aramda böyle sorunlar olurdu da benim
Çoğu şeyini tolere ediyoruz ama ben yoruldum. Onun beni anlaması gerekirken hep be onun annesi gibi oluyorum. Sanki ergen genç kız gibi davranışların vR.cok yoruldumAnneniz benimkine benziyor, onun yüzünden hayatım kaydı resmen.
Siz en iyisi mesleğinizi elinize alın ve evden ayrılın!
Bu zaman zarfında da annesini önemsemeyin, onun doğası bu, değişmez. Siz kendinize odaklanın ve onu boşvermeye bakın.
Umarım sorununuzu çözersiniz en kısa zamanda.
Çoğu şeyini tolere ediyoruz ama ben yoruldum. Onun beni anlaması gerekirken hep be onun annesi gibi oluyorum. Sanki ergen genç kız gibi davranışların vR.cok yoruldum
Yaş kaç ? En son ergenlikte annemle aramda böyle sorunlar olurdu da benim
Siz konuyu idrak ederek okuduğunuza emin misiniz? Hepimiz ergenlikte aile bireyleriyle sorunlar yaşadık fakat konu sahibi burada annesinin kendisinden memnun olmadığını hissettiğini ve en önemlisi ANNESİNE SARILDIĞINDA bile tepki gördüğünü anlatıyor. Bunun yaşla alakası yok 40 yaşımda da olsam anneme sarıldığımda bana ''bi git'' dese zoruma gider eleştirmek için eleştirmeyin sizin ergenlikte yaşadığınızBen annemi kaybettim.Yeri geldi anlaşamadık ama hiç aramızda çözülemeyecek problem olmadı anlayamıyorum burada sürekli anne babasına kizanlari
İşte anlayan biri çıktı derdimi.Siz konuyu idrak ederek okuduğunuza emin misiniz? Hepimiz ergenlikte aile bireyleriyle sorunlar yaşadık fakat konu sahibi burada annesinin kendisinden memnun olmadığını hissettiğini ve en önemlisi ANNESİNE SARILDIĞINDA bile tepki gördüğünü anlatıyor. Bunun yaşla alakası yok 40 yaşımda da olsam anneme sarıldığımda bana ''bi git'' dese zoruma gider eleştirmek için eleştirmeyin sizin ergenlikte yaşadığınız
-anne ben dışarı çıkıcam
+ hayır çıkamazsın
gibi saçma diyaloglarınıza benzemiyor her aile sorunu! okuduğunuzu anlayın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?