- 17 Ocak 2023
- 130
- -31
- 26
Çocukluğumdan beri en ufak şeyde sinirini bizden çıkarırdı.parasi cebinde olunca gezer harcardi. Olmayınca önce babama sonra bana saldırırdı.kendi halimde sessiz biriydim.hep baskı hep eleştiri yapıp dururdu.hep amcamın çocuklarını beğendiğini söylerdi.sebebi ise çalışıp evlenmişler ondan.1,2 sene önce kulaklarımda duydum. keşke onlar çocuğum olsaydı demisti.ogun ona demedim ama içimde bitmiş annem,şimdi görüyorum. Ogunden beri her laf söylediğinde ben de kavga etmeye başladım onunla.uvey anne gibi davranıyor. Gercekten yaptığım biseyde yok biliyomusunuz. sevgilim varken başkasından etkilendiğim için bunu kaldıramadım ve ondan ayrıldım. Ama annem ve ablam bana demediklerini bırakmamışlardi.o seninle ciddi düşünüyor Seni onun gibi kimse sevmez diyip durmuslardi. Yaşadığım durumu anlatmama rağmen, baskıcı olmuşlardı. Sanki Gercekten başka bir erkek beni sevmezmiş gibi geliyodu. Herseye ragmen mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyo.odamdayken bazen kapıda annemin olduğunu duyuyorum. Ben ne konuşursam dinliyorum haberi oluyo.cok rahatsız oluyorum. Özelim yok. Kızınca da kızdı oluyo, bazen sarılıyorum ay git diyo başlıyor yine laf sokmaya bana. ablamla oyle değil ama.
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Siz olsaydınız napardiniz
Kendimi çok yorgun hissediyorum. Siz olsaydınız napardiniz