Annem her anlattığım şeye olumsuz konuşuyor

Hayatguzelmis

Önce hayaller ölür sonra insan...
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2018
317
122
18
Evet arkadaşlar baslıktan anlasıldıgı gibi sorunum annemle.sürekli calıstıgımdan dolayı pek fazla dertlesecegim arkadaslarım yok mecburen annemşe konusuyorum bazen.gecen işe gitmedim 2 gün hasta oldugum için ogünde annem aradı diyoki bana bu sekil sen nasıl para biriktircen zaten sen para biriktirsen bile eşin seni tatile götürmez gene bisey cıkarır.dedim götürür tatile göreceksin bu sefer diyoki ben suraya yazıom gidemeyeceksin gene.biz borclarımızdan dolayı 1+0a tasınmak zorunda kalmıstık simdi borclarımız bitip kredi ile ev alabilecek gibi gözüküyoruz dedim anneme bu seferde demezmi seninki ordan hayatta cıkmaz seninki orayı cok seviyor onu ölünce oraya gömücez dedi.sen ordan tasınmayı cok beklersin dedi.bu konusmalardan sonra aklıma su geldi bu kadın benim hep kötü durumdamı olmamı istiyor anlamadım.eşim bir kac kere uyardı beni annemle alakalı annene biseyini anlatma seni kıskanıyor diye anlamamıstım ozaman.ne zaman bize geldigindede eşimle beni birbirimize düşürüp öyle gidiyor.hele gecen seneki yılbasında geldi onun ortalık karıstırması yüzünden yeni yıla ağlayarak ve eşimle kavga ederek girdim.Şimdi yılbası yaklasıyor ve ben annem gelmesin istiyorum umarım gelmez gene.Arkadaslar sizden bu durumla alakalı bir yorum bekliyorum.simdiden tesekkürler.

Bazı insanlar böyledir. Anne bile olsa. Olmadık şeyler söylemeye bayılırlar. O yuzden bu tur insanlara cok bir sey anlatmwmamk lazim. Olumsuz yorum yapacagi bi konu vermeyeceksin eline. Kisaca hal hatir sorup telefonu kapatcaksin. Yok su soyle yok bu böyle dersen onlar olumsuz yorum yapacak birşey bulurlar

Bezdim ya annemden insan cocuguna umutlu seyler demezmi en azından temmenni et.hep olumsuz hep olumsuz yaşama sevincimi emiyor resmen.

İstemediği biseyide açık açık yaptımmı beddua ediyor hemen bana.çekiniyorum gelme dersem beddua eder diye
Ederse etsin. Çok mu önemli anneniz bile olsa böyle bir insanın ne söylediği. He he deyip geçin.

Bezdim ya annemden insan cocuguna umutlu seyler demezmi en azından temmenni et.hep olumsuz hep olumsuz yaşama sevincimi emiyor resmen.
Demezse demiyor canım yapacak birşey yok bazi insanlar böyle her anne baba evladım sen yaparsın ben sana güveniyorum vs tarzı konuşmuyor ki.

Demezse demiyor canım yapacak birşey yok bazi insanlar böyle her anne baba evladım sen yaparsın ben sana güveniyorum vs tarzı konuşmuyor ki.
Daha önce ev almıstık bahceli 2 oda 1 salon müstakil evdi.ev eskiydi bayagı maddi durumuz el vermedi fazla insaat yapamadık eve o evsiz kalınca bizimle kaldılar 15 gün boyunca benim evimden gittikten sonra evimi aşagıladı yıllarca gecekondu gibi evi vardı deyip durdu herkese.simdi kirada oturuyorum bu seferde köpegi bağlasan köpek durmaz diyo evime.hep bir kötüleme.kendisi zamanında evsiz kaldı biz onu asagılamadık hiç.simdi o yeni müstakil garajlı bahceli evde kirada oturuyor diye hava atıyor bana.

Sadece benim annem mi öyle diye düşünüyorum çünkü çevremde hiç böyle bir anne görmedim bizde yeni ev aldık küçük çocuklarım var taşındım bir kere bire arayıp ne yaptın nerede ev aldın yardıma ihtiyacın var mı diye sormadı yerleştim aylar sonra geldi adresi kardesimden öğrenmiş bu arada
Hayırlı ilols bile demeden ev çok güzel ama dikkat et kocaya güvenme yarın bir gün kovar seni bu ev sana kalmaz filan diye saçmalamaya başladı
Tek çözüm onunla görüşmüyorum ayda yılda bir işi düşerse telefon açar sorar kapatır bende artık aramıyorum kafam rahat

Annelerimizde kıskanclık mıdır nedir bu ya.bana da hep kilo aldın eşin seni bırakıcak bu gidişle deyip duruyor.gecen dayanamadım kilo aldım diye bırakıcaksa buyursun bıraksın sende mutlu olursun herhalde ozaman dedim.bana ne münasebet niye mutlu olayım dedi.üzerimden para alarak beni evlendiremedi ya içinde kaldı herhalde bir umut ayrılmamı bekliyor.

Sadece doğurmakla anne olunmuyor canım Allah hayırlı kapılar açsın işine gücüne bak kimseyi dinleme bildiğini yap görüşme en güzeli mesafe

Üzüldüm doğrusu. Insanin annesinden başka kimi var ki diye düşünürüm. En büyük destekcin en yakin arkadasin olmalı.Boyle söyleyip seni üzmek istemem ama ben üzüldüm. Gerçekten doğurmak büyültmekle olmuyo demekki.

Kesinlikle inanmaz bizim arkadaslarımızla okadar yakınlığımız yok.
Canım öyleyse takma boşver konuşsun konuşsun gitsin bir kulağından girsin diğerinden çıksın yani anlayacağın. Başka seçenek yok diyorsun çünkü eşinle aranı bozmaktan çok daha iyidir annenle aran bozulursa belki biraz kafan dinlenir :))

Annemin bana bu yaptıklarını gördükçe ins bir gün cocugum oldugunda anneme benzemem diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…