- 18 Kasım 2023
- 33
- 24
- 8
- 22
- Konu Sahibi lostinparadisee
-
Bu yeni nesile de bişey denmeye gelmiyor kafayı mı yedınız siz hepimizin annesi böyle 21 yaşındasın ama ellerine bakıyorsun para alıyorsun muhtaçsın onlara bu kadar özgürlük istiyorsan ayrı eve çık kımse bısey sormasınAnnem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Bide erkek arkadaşları olur bu nesilin nefes alma tut içinde dese ay beni seviyor tutayım nefesimi der. Anne babalarının ev halkının da burnundan getirirler göz göze gelince bile…Bu yeni nesile de bişey denmeye gelmiyor kafayı mı yedınız siz hepimizin annesi böyle 21 yaşındasın ama ellerine bakıyorsun para alıyorsun muhtaçsın onlara bu kadar özgürlük istiyorsan ayrı eve çık kımse bısey sormasın
Bir 10 yıl sonra diyeceksin ki iyiki annem bana karışmış hep bunları söylemiş anneler gözleri ile korkuturdu bizleri iyi ki öyle yapmışlar bunda kızacak birşey yok akıllı ol birazAnnem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Ergenlik bitince geçer bu sinirin, annenin kalbini kırma.Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Ayy cidden ergenlik yasi kaca çıktı ya en son habeei olan varmiAnnem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Evliyim annem artık odanı topla yerine evini topla diyor35 yasindayim annem hala odani topla diyor.
Soyleyeceklerim bu kadar
Dana kadar olmuşsun hala odanı toplamıyor, misafire hoşgeldin demen gerektiğini düşünemiyorsan annen mecburen uyarıyordur.Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Aa sevgilisi karışırsa sahipleniyorEvlerimiz eğitimin başladığı yerdir, evet eve gelene nezaketen hoşgeldin demen gerekir, odanı toplamayi hatirlatmaya gerek olmamalı su yaşta lakin gerekiyor demek ki, klasik Türk annesi lafidir ekmek yemezsen doymayacaksin gibi hissederler. Bu mu karışmak.
Sevgilin kılık kıyafetine, oturmana kalkmana, çevrene, makyajına karissa sevgiden olurdu dimi.
Ben anacığımın ömrü açılan belimi kapamakla geçti. Koca kadın oldum hala tişörtümü pantolonuma sokmaya çalışıyorEvliyim annem artık odanı topla yerine evini topla diyor
Annem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
Küçüğüm, güzel kızım hangi anne karışmıyorki ? İnan karışmayan genelde ilgisiz olabilir. 45 yaşındayım hala karışıyorAnnem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.Bugün kahvaltı yaparken de “Ekmeksiz mi yiyorsun?” dedi.Sonra sinirleniyorum ona kavga ediyoruz.Artık karışmasını istemiyorum ne yapmalıyım?
bu yasiniza kadar bunlarin soylenmeden yapilmasi gerektihini ogrenmediniz mi?? Aman yarabbim yaa, umidim cekildi bir an, hic mi ogrenmeyecek bizim cocuklar da bunlariAnnem her şeye karışıyor. 21 yaşındayım ve artık karışılmak istemiyorum.“Odanı topla” diyor biri gelince “hoş geldin dedin mi?”, gibi şeyler söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?