Annem her şeyi öğrendi, sevgilim bana küstü...

evet işiniz zor ama birbiriniziz seviyosunuz herşeyi bütün sorunları aşıp evlenirsiniz inşallah

canım yanlışsam düzelt ben sanki senin sevgilini biraz serseri ruhlu hatırlıyorum önceki yazdıklarından, hatta o kimliği sana çekici geliyormuş tabi karıştırıyor da olabilirim. Eğer böyle ise ailen bu yüzden karşı çıkıyor olabilir mi? Belki düzelmiştir ama onlar bunu bilmiyorlardır sana bir zarar gelir falan diye korkuyorlardır ne bileyim. O açıdan telkin etsen belki birşeylere daha kolay izin koparabilirsin.

çok kötü olmuş ya:Saşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık:(
ailen ve sevgilin gerçekten zor,umarım en doğru karraı verirsin

canım yanlışsam düzelt ben sanki senin sevgilini biraz serseri ruhlu hatırlıyorum önceki yazdıklarından, hatta o kimliği sana çekici geliyormuş tabi karıştırıyor da olabilirim. Eğer böyle ise ailen bu yüzden karşı çıkıyor olabilir mi? Belki düzelmiştir ama onlar bunu bilmiyorlardır sana bir zarar gelir falan diye korkuyorlardır ne bileyim. O açıdan telkin etsen belki birşeylere daha kolay izin koparabilirsin.

yanlış değil, bi ara darmadağın arkadaşlıklarından, serseri arkadaş ortamından ve ara sıra da olsa alkol kullanmasından bahsetmiştim. hatta lise yıllarında başka denediği zararlı maddeler de varmış.
aileme bunları zaten kendi de anlattı. ama ondan önce de karşıydılar. karışık ve uzun bir mesele, ama çözüme kavuşmasına umutla bakıyorum artık.

dove ne oldu sonuç mutlu oldumu sevdiceğin :48:

oldu galiba mayacım. üzülme artık, yazdıkların beni çok duygulandırdı, hem gelsen kötü bişey olacaktı belki. biz yine görüşürüz, havalar da soğuk sen gelme, en kısa zamanda ben gelicem hem sen zaten hep benimlesin dedi. :69:

konum hortlamış :)

evet fides cim 2 ay olucak neredeyse, yüzünü göremedim daha :(

aslında çokta uzak değilsiniz 4 saat mi 5 saat mi ne var sanırım aranzda. fırsatınız olmadı herhalde ya da maddi nedenler... bende bunalıma gircem yaavvv :1:

aslında çokta uzak değilsiniz 4 saat mi 5 saat mi ne var sanırım aranzda. fırsatınız olmadı herhalde ya da maddi nedenler... bende bunalıma gircem yaavvv :1:

asker yolu mu?... :( çok zor.. daha o günlere de gelicem off ki ne off.
Allah kavuştursun, az kalmış.

Back
X