Annem her şeyi öğrendi, sevgilim bana küstü...

Annenizde hala konuştuğunuzu biliyorsa,sizde şöyle birşey söyleyin,
ez azından sevgilinize artı vermiş olursunuz bi bakımdan,
bileti ayırttığınızı,gitmek istediğinizi ama sevgilinizin buna izin vermediğini,
ailenin izni olmadan sakın gelme vs.vs dediğini, sonrada bileti iptal ettirdiğinizi söylersiniz...
en azından ailenizin güvenini sarsmamış olursunuz...

Annenizde hala konuştuğunuzu biliyorsa,sizde şöyle birşey söyleyin,
ez azından sevgilinize artı vermiş olursunuz bi bakımdan,
bileti ayırttığınızı,gitmek istediğinizi ama sevgilinizin buna izin vermediğini,
ailenin izni olmadan sakın gelme vs.vs dediğini, sonrada bileti iptal ettirdiğinizi söylersiniz...
en azından ailenizin güvenini sarsmamış olursunuz...

bunu hiç düşünmemiştim!
kötü durumu iyiye çevirmek böyle bir şey olabilir gerçekten!
bunun üzerinde bir düşünsem iyi olur, çok iyi bir fikir gibi görünüyor. çok teşekkür ederim :71:
akıl akıldan üstünmüş vallahi.
yine de yalan söylemek hiç hoş değil. dürüst bir insan olup yaptıklarımın arkasında durmayı beceremediğimden oluyor bunlar...

yok zaten hadi evlenelim diye bi durum yok aramızda. güzel giden birbirimize saygı duyarak 5 senedir tek tek taşları üst üste koyarak sağlam ilerlemeye çalışıyoruz. 26 yaşına girdi bugün. ben de 21 yaşına giricem bu ay. mezun oluyorum bu sene.
istiyoruz ki kimseden yardım almadan kendimiz çalışıp kazanarak bir hayat kuralım. bu da zaten en az 3 sene eder..
ama ailenin onaylamadığı, önyargılı olduğu durumlarda bir savaş vermek çok zor.
çünkü açık arıyorlar sürekli...
ben de bi güzel açığı elimle verdim dün akşam.
Ah kafam ah...
anlatınca biraz rahatladım:59:

ne güzel yolunuzu çizmişsiniz
erkek arkadaşının kimsesi olmaması onun için kötü bir durum kardeşi falan yokmu
aileler öyle bizimkilerde öyle zamanında kendileri neler yapmışlar
şimdi geçip akıl veriyorlar. tabiki anne baba koruyacak
ayrıca kaç yıldır birliktesiniz erkek arkadaşın ailesi gibi biri olsa zaten bunu şimdiye kadar anlardın
zaten zırt diye evlenelimde demiyorsunuz
hakkınızda hayırlısı evleninceye kadar bu sıkıntılar sürer
evlendikten sonra karışacaklarını zannetmiyorum
ailenin içinde sürekli oğlanla ilgili bir kuşku var

bunu hiç düşünmemiştim!
kötü durumu iyiye çevirmek böyle bir şey olabilir gerçekten!
bunun üzerinde bir düşünsem iyi olur, çok iyi bir fikir gibi görünüyor. çok teşekkür ederim :71:
akıl akıldan üstünmüş vallahi.
yine de yalan söylemek hiç hoş değil. dürüst bir insan olup yaptıklarımın arkasında durmayı beceremediğimden oluyor bunlar...

Rica ederim canım,takma kafanı,
önce okul unutma lütfen... :68:

annemden yaklaşık 700 km uzaktayım. onlar manisada. işin kötü yanı da bu zaten.
her gün internetten konuşuyoruz kameralı falan. yani bu mesajdan sonra gitseydim Konya'ya, kesinlikle çok büyük olay çıkarırlardı.
bilmiyorum çok kötü oldu.
annemi zaten ne desem inandıramıycam. zaten güvenmiyolardı, hiç güvenmeyecekler. yine günde 2 kere aramalar, kaldığım yurdu arayıp kontrol ettirmeler falan başlayacak.
oysa sadece sabah gidip akşam dönecektim...

ailene bu durumu bi şekilde anlatırsın..arkadaşım memlekete gidicekti bnm teli yazdık falan filan..gizli gidecek olsam senin teli vermezdim falan de .madem gitmeyeceksin annenide rahatlat..yalan söleme taraftarı deilim ama madem gitmiyosun bari bu şekilde güveni kaybetme cnm.erkek ark hyal kırıklıgından üzülmüştür ama anlayışsız olacagını sanmıyorum..başka bigün telafi edersin inşallah..

ne güzel yolunuzu çizmişsiniz
erkek arkadaşının kimsesi olmaması onun için kötü bir durum kardeşi falan yokmu
aileler öyle bizimkilerde öyle zamanında kendileri neler yapmışlar
şimdi geçip akıl veriyorlar. tabiki anne baba koruyacak
ayrıca kaç yıldır birliktesiniz erkek arkadaşın ailesi gibi biri olsa zaten bunu şimdiye kadar anlardın
zaten zırt diye evlenelimde demiyorsunuz
hakkınızda hayırlısı evleninceye kadar bu sıkıntılar sürer
evlendikten sonra karışacaklarını zannetmiyorum
ailenin içinde sürekli oğlanla ilgili bir kuşku var

aynı babadan olan bi erkek kardeşi var.
bi de 2 yarı kız kardeşi var (bu nasıl bi tanımlama olduysa)
erkek kardeşi biraz uçarı. anneleriyle kalıyor ve üvey babasının yolundan gidiyor gibi biraz.
o yüzden yalnız işte bizimki.
yine görüşüyor telefonla falan ama oğlum bi sorunun var mı demezler.

bayramda öz babası aramış yıllar sonra, o kadar sevinmişti ki. babam beni aradı diye...
(öz babasının alkol problemleri varmış)
off tamamen sorunlu ailenin çocuğunu bulmuşum ben de..
ama kendi bir aile hayatı yaşayamadığı için (babaannesi bakmış onu, sonra da yatılı okullar), hayatta kendine öyle bi hedef koymuş. benim ailem olsun istiyorum diyor...

senin anlatış şeklinden yola çıkıyorum bu çocuğa çok üzüldüm
senin yazdıklarına göre hiç ailesine benzememiş
bence birbirinizi hiç bırakmayın

Annen eğer anlayışlı biriyse doğruyu söyle hem sende rahatlarsn..

aynı babadan olan bi erkek kardeşi var.
bi de 2 yarı kız kardeşi var (bu nasıl bi tanımlama olduysa)
erkek kardeşi biraz uçarı. anneleriyle kalıyor ve üvey babasının yolundan gidiyor gibi biraz.
o yüzden yalnız işte bizimki.
yine görüşüyor telefonla falan ama oğlum bi sorunun var mı demezler.

bayramda öz babası aramış yıllar sonra, o kadar sevinmişti ki. babam beni aradı diye...
(öz babasının alkol problemleri varmış)
off tamamen sorunlu ailenin çocuğunu bulmuşum ben de..
ama kendi bir aile hayatı yaşayamadığı için (babaannesi bakmış onu, sonra da yatılı okullar), hayatta kendine öyle bi hedef koymuş. benim ailem olsun istiyorum diyor...

aslında böyle kopuk bi ailede büyüyen aile hasreti çekenler öyle sıcak bir yuva kurar ki o yuvanın üstüne titrer yuvam ailem die dört elle sarılır.bunu annenlerinde bilmesi gerek bence..

az önce annemle konuştum. Msn den kameralı falan konuşunca zaten gitme durumumun olmadığını anladı.
benden bişey kaçmaz falan dedi :26:
ben de anne zaten çalışıyor biliyosun dedim. sanırım çok ihtimal de vermemiş.
tahminimden daha iyi davrandı.
sen artık kaç yaşındasın, nerde nasıl davranacağını biliyosun, bizim yapma etme dememiz ne kadar etkili olur zaten falan dedi.
ben de zaten tekrar güvenini sarsıcak bişey yapmam...
biraz da o ne yapıyor falan diye sordu. işte belki haftasonu gelebilir diye bi ağzını arayayım dedim.
baktım çok tepki göstermiyor. demek artık bişeyleri o da kabullenmiş.
en iyisi dürüst olmak ben bunu anladım...

senin anlatış şeklinden yola çıkıyorum bu çocuğa çok üzüldüm
senin yazdıklarına göre hiç ailesine benzememiş
bence birbirinizi hiç bırakmayın

teşekkür ederim mesajların için ;)
kimse dört dörtlük değil elbette. sevgilim özünde iyi biri ama o da zamanında başı boşluktan ergenlik döneminde yanlışlar yapmış. hala da o yanlışların bedelini ödüyor. ama ben onun çabalayışını görüyorum ya, önemli olan da o benim için. inşallah başarır, güzel bir hayat kurarız kendimize...

yorum yapan yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.... :38:

az önce annemle konuştum. Msn den kameralı falan konuşunca zaten gitme durumumun olmadığını anladı.
benden bişey kaçmaz falan dedi :26:
ben de anne zaten çalışıyor biliyosun dedim. sanırım çok ihtimal de vermemiş.
tahminimden daha iyi davrandı.
sen artık kaç yaşındasın, nerde nasıl davranacağını biliyosun, bizim yapma etme dememiz ne kadar etkili olur zaten falan dedi.
ben de zaten tekrar güvenini sarsıcak bişey yapmam...
biraz da o ne yapıyor falan diye sordu. işte belki haftasonu gelebilir diye bi ağzını arayayım dedim.
baktım çok tepki göstermiyor. demek artık bişeyleri o da kabullenmiş.
en iyisi dürüst olmak ben bunu anladım...

İlk mesajımda da yazdım,kesinlikle annenize herşeyinizi anlatın,
gizli,saklı,yalan dolanla iş yapmayın..
hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

sevgilin icin büyük hayal kirikligi olmus... cok üzülmüstür ben olsaydim bende cok üzülürdüm hata cok kizgin olurdum... kötü olmus

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilin icin büyük hayal kirikligi olmus... cok üzülmüstür ben olsaydim bende cok üzülürdüm hata cok kizgin olurdum... kötü olmus

evet konuştuğumda sesi hayal kırıklığı doluydu...
ben de telefonda üzüldüm ağladım. bu defa da kızdı.. beni daha çok üzüyorsun diye.
bana çok mu kızdın dedim, çok değil dedi... madem gidemiyorum, doğumgününü de heba ettim, birazdan bir mail yazıcam kendisine...
umarım yüzünü güldürebilirim biraz...

zaten neye heveslensek, yada bak bugün çok güzel geçmeli desek bi pürüz çıkar :105: benimde sözlümün doğumgünü bugün birbirimizdende baya uzak şehirlerdeyiz gitme durumumda yok bari saat tam onikiyi geçince ariyimde güzel güzel doğum gününü kutliyim dedim birden hiç beklenmedik bişeden kavga çıktı mahvoldu herşey ama sonra düzeldi Allahtan, bence sende ne yap et sevdiğinin gönlünü al nede olsa doğum günü bugün özel olduğunu sevildiğini en çok hissetmek istediği gündür, üzgün geçirmesin.

zaten neye heveslensek, yada bak bugün çok güzel geçmeli desek bi pürüz çıkar :105: benimde sözlümün doğumgünü bugün birbirimizdende baya uzak şehirlerdeyiz gitme durumumda yok bari saat tam onikiyi geçince ariyimde güzel güzel doğum gününü kutliyim dedim birden hiç beklenmedik bişeden kavga çıktı mahvoldu herşey ama sonra düzeldi Allahtan, bence sende ne yap et sevdiğinin gönlünü al nede olsa doğum günü bugün özel olduğunu sevildiğini en çok hissetmek istediği gündür, üzgün geçirmesin.

elimden çok bişey gelmedi, ayrı şehirlerde olmak çok kötü.
ona uzun bir mail yazdım. bütün duygularımı düşüncelerimi, aşkımı, her şeyi yazdım.
bi saat sonra işten çıkacak. umarım onu biraz mutlu ederim...

erkekler işte herşeyi kafaya takıyorlar aslında morali bozuk olan sensin
ayrıldığım erkek arkadaşımın doğum gününde hediye almıştım
doğum gününden önce verdim çünkü o gün şehir dışında olcaktım
doğum gününün olduğu gün konuştuk ama kutlamayı unuttum hediyesini verdim diye
benimle bunun yüzünden kavga etmişti::37:

erkekler işte herşeyi kafaya takıyorlar aslında morali bozuk olan sensin
ayrıldığım erkek arkadaşımın doğum gününde hediye almıştım
doğum gününden önce verdim çünkü o gün şehir dışında olcaktım
doğum gününün olduğu gün konuştuk ama kutlamayı unuttum hediyesini verdim diye
benimle bunun yüzünden kavga etmişti::37:

o da ayrı bi modelmiş. ben sevgilimin doğumgününü hiç kutlayamadım şimdiye kadar. başka başka sebepler çıktı.
yani hiç hediye almadım mesela. ya maddi durumlar kötüydü, ya görüşebileceğimiz yerlerde değildik.
bu sene ilk defa özendim.
neyse Allahtan annemlerle olan durumları düzelttim de, başım ağrımadı.
çok kısmetsiz bu çocuk ya, neye elini atsa kurutuyor, denen türden..

sorun halledilmiş sevindim hani siz babam evlenene kadar yüzyüze görüşmeyi yasakladı dediniz ya bence o sizin ilişkinizi kabul etmiş otoritesini korumak için öyle demiş yoksa hiç bişeye izin vermezdi
aileller bizi düşünüyo ama bazen abartıyo görüşümiyoruz dediniz ya sonuçta sen ankaradasın o konyada ailen manisada senn gitmem olmaz belki de o gelemiyo mu çalıştığına göre izni vardır haftada bi gün

sorun halledilmiş sevindim hani siz babam evlenene kadar yüzyüze görüşmeyi yasakladı dediniz ya bence o sizin ilişkinizi kabul etmiş otoritesini korumak için öyle demiş yoksa hiç bişeye izin vermezdi
aileller bizi düşünüyo ama bazen abartıyo görüşümiyoruz dediniz ya sonuçta sen ankaradasın o konyada ailen manisada senn gitmem olmaz belki de o gelemiyo mu çalıştığına göre izni vardır haftada bi gün

ayda 1 kere pazar günü gelebiliyor, biraz kredi borçları var, o yüzden maaşı aldığı gibi ödemelere gidiyor...
evet babam zaten ben engellemem dedi, ama bilmek de istemiyor görüştük mü konuştuk mu diye. kız babası olmak zor gerçekten...

Back
X