Annem her şeyi reddediyor ..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.665
Moralim çok bozuk hanımlar .
Eşimin ailesi ve kendi ailem ile aynı şehirde oturuyoruz arabayla annemler 30 dakka kayın validemler 20 dakika falan . biz eşimlle 6 aydır evliyiz ve ayrı evde oturuyoruz ikimiz bir de kuşuumuz var tabi :)
Eşimin teyzesine annesine haftada 2 3 kere gidiyoruz ama yine de doymuyor beyefendi . neymiş efendim haftasonları eskiden daha güzelmiş kardeşleri ile evde muhabbet sohbet eder maç yaparmış bilmem neymiş artık çok sıkıcı geliyormuş bbilmem ne . Benden mi skıldın hayırdır dedim ben yokken ailenleyken de acaba keşke kız arkadaşmda olsa diyormuydun dedim . o zaman senle yaşamaya alışmamıştım ama keşke olsa diyordum sen de gitsen senin için de derim diyor . Ben sana naptım diyorum neden sıkıldım diyorsun hergün gidiyoruz senin annene bebek gibisin hep annene gitmek istiyorsun diyorum ben onlardan ayrı olmak istemiyorum diyor ben de ayrıyım ama senin gibi sık sık da görüşmüyorum sen 3 kez ben 1 kez görüşüyorum diyorum emzikteki bebekler gibi ayrılamıonmu diyorum . Yarın denize gidecektik ilk kez gitcez annemde gelsin diyor . Benimde kilom var biraz diyetteyim biraz zayfladm da ama çok daha kilom var o yüzden annesiyle gitmek istemiyorum bir de ilk gitcğmz için kocamla tek gitmek istiyorum . İlla annemde gelsin diyor . O zaman benim annemde gelsin dedim . Tamam dedi . Annemi arıyorum ben gelemem çalışcam hafta içi yarın dinlencem oruç halimle gelemem diyor .
Tamam anladım haklı oruç tutuyor ama annem hep byle . hErşeye hayır diyor . Gel bize çay içelim diyorum sonra diyor şimdi geç oldu diyo . Eşim laf söz etmez hoş karşılar buyursunlar der hep ama bu annemin nedir bu inadı anlamadım gitti . Hep gelmiyor sonra diyor evleneli 6 ay oldu daha 5 kez gelmemeiştir gerçekten ..
Kayınvalidemde öyle evleneli 6 ay oldu sadece 1 kez gelip kaldı 2 -3 kez de geldi o kadar ..
Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum gelin diyorum herkese kimse gelmiyor ..
Bikaç kez gelen oldu bya 10 kişi vs. yemeğe davet ettim falan çay içmektir vs.dir gelen oldu ama kayınvalidemle annem gelmiyolar . Arada bi sorunda yok .. Moralim çok bozuluyor . Eşim hep ailesiyle gidiyo görüşüyo . Beni isteyince götürüyo ama uzak yani onun ailesine gittğimz kdr gitmiyoz . Annemi çağırıyorum ben gidemeyince o da gelmiyor ..

hafta da 2-3 kere gıdılır mı yahu? annesı yetmıyor bır de teyzesıne de aynı sekılde gıdıyorsunuz. siz evlısınız artık haftada 1 iyidir :KK66: annende kusura bakma ama pek gıcık, insan 30 dk yolun hesabını mı yapar.
kayınvalıdene haftada 2-3 gun gıttıgınız surece, bu sekılde alıstırıyorsun ve ılerıde cok sorun yasarsın. tamam şuan belkı yok, ama haftada 2-3 kere gıtmek sıkar bır muddet sonra ınsanı.
sen o 3 ü ikiye, 2 yi 1 e düşür yavaş yavaş. herkes evını barkını bılsın
eşini de nasıl alıstırırsan öyle gıder ve pişman olursun sonra.

siz başbaşa bu gıdısle pek bır yere gıdemezsınız. annen gelmıyorsa siz gıdın. madem haftanın 3 günü oraya gıdıyorsunuz, diger 3 gunu de sıze gıdın
bak bakalım eşin nasıl isyan edıyor. kısasa kısas

Daha çok yeni evlisiniz ondandır bazı erkekler kolay adapte olamıyor işte .biraz zaman ver derim mesela başbaşa olduğunuzda güzel geçirin vakti başbaşa olmaktan zevk alsın.

Güzel olan bi taraf da,sizin annenizi dışlamamasi o da gelsin demesi,demek ki bu adam kalabalık seviyor ben bunu çıkarttım.mesela haftasonları ailece görüşün arkadaşlarınızla evliler varsa tabi

zamanla alışır içine dert etme.

Büyüklerse masallah anlayisli aslında zamanla onlar da gelir kaynaşır gidersiniz

Sanırım yeni evli olduğunuz için rahat etmeniz açısından rahatsız etmek istwmiyorlsrdır üzülmeyin gelirler ilerde bunlar tatlı zamanlar

hafta da 2-3 kere gıdılır mı yahu? annesı yetmıyor bır de teyzesıne de aynı sekılde gıdıyorsunuz. siz evlısınız artık haftada 1 iyidir :KK66: annende kusura bakma ama pek gıcık, insan 30 dk yolun hesabını mı yapar.
kayınvalıdene haftada 2-3 gun gıttıgınız surece, bu sekılde alıstırıyorsun ve ılerıde cok sorun yasarsın. tamam şuan belkı yok, ama haftada 2-3 kere gıtmek sıkar bır muddet sonra ınsanı.
sen o 3 ü ikiye, 2 yi 1 e düşür yavaş yavaş. herkes evını barkını bılsın
eşini de nasıl alıstırırsan öyle gıder ve pişman olursun sonra.

siz başbaşa bu gıdısle pek bır yere gıdemezsınız. annen gelmıyorsa siz gıdın. madem haftanın 3 günü oraya gıdıyorsunuz, diger 3 gunu de sıze gıdın
bak bakalım eşin nasıl isyan edıyor. kısasa kısas

yok biz teyzesine gidiyoruz annesi oraya geliyor . evleri çok yakında . Ben gitmeyince bu sefer kendi gidiyo benden habersi zgidiyo iş için ordan geçerken uğruyo . Ve haala ben uzaklaşmak istemiyorum uzaklaştırıyorsun beni ailemden diyor .
Bıktım ya ne anne kuzuluğudur bu . Baş başa da çok kalıyoruz tamam sıkılıyoruz sürekli evde dışarda 2 miz arada gitmek iyi oluyor da artı k bende sıkıldım yani her canımız sıkıldığındada oraya gitmek istemiyorum . Öyle oluncada sen annene git sabahtan o zaman istedğin gibi takıl akşam gelirsin diyor .

Aman diyeyim gelmiyorlar diye yakinmayin aynı hatayi ben yaptım kayinvalidem tek evladı gelsin kalsın dedim ki aynı sehirdeyiz şimdide gitmek bilmiyor 1 ay kalıyor evine gidip en fazl bir ay sonra tekrar geliyo yani anlayacağınız 12 ayin en az 6 ayı bizde eşimle artık kardes gibi olduk anlayacağın

Daha çok yeni evlisiniz ondandır bazı erkekler kolay adapte olamıyor işte .biraz zaman ver derim mesela başbaşa olduğunuzda güzel geçirin vakti başbaşa olmaktan zevk alsın.

Güzel olan bi taraf da,sizin annenizi dışlamamasi o da gelsin demesi,demek ki bu adam kalabalık seviyor ben bunu çıkarttım.mesela haftasonları ailece görüşün arkadaşlarınızla evliler varsa tabi

zamanla alışır içine dert etme.

Büyüklerse masallah anlayisli aslında zamanla onlar da gelir kaynaşır gidersiniz

büyükler gelmeyince de sen eve kimse istemiyorsun onlar da anlıyorlar diyor bana kızıyor . Ben çok kalabalık sevmem eşim seviyor aynen hp küçüklüğünden beri teyzesiyle berabermş ondan hep gidiyoruz . Ama ben de sıkıldım yani her cnm sıkıldığında onlara gitmekten .

Aman diyeyim gelmiyorlar diye yakinmayin aynı hatayi ben yaptım kayinvalidem tek evladı gelsin kalsın dedim ki aynı sehirdeyiz şimdide gitmek bilmiyor 1 ay kalıyor evine gidip en fazl bir ay sonra tekrar geliyo yani anlayacağınız 12 ayin en az 6 ayı bizde eşimle artık kardes gibi olduk anlayacağın

O da kötü cidden haklısın ya Allah sabır versin canım

yok biz teyzesine gidiyoruz annesi oraya geliyor . evleri çok yakında . Ben gitmeyince bu sefer kendi gidiyo benden habersi zgidiyo iş için ordan geçerken uğruyo . Ve haala ben uzaklaşmak istemiyorum uzaklaştırıyorsun beni ailemden diyor .
Bıktım ya ne anne kuzuluğudur bu . Baş başa da çok kalıyoruz tamam sıkılıyoruz sürekli evde dışarda 2 miz arada gitmek iyi oluyor da artı k bende sıkıldım yani her canımız sıkıldığındada oraya gitmek istemiyorum . Öyle oluncada sen annene git sabahtan o zaman istedğin gibi takıl akşam gelirsin diyor .
sen çok yüz vermıssın bence. daha ne uzaklastırcan haftanın 3 gunu orda
ne olacaktı kı? aynı evde yaşayaydınız bari..

ee sen annene gıt dedıgınde gıt sende
bak görsün bır müddet sonra nasıl da can sıkıcı bır hal alıyor durum.

Aslında annen de Kv den de aranıp da bulunamayan tipler

Egoları yok sizi rahatsız etmek istemiyorlar

Eşine bunu anlat o kalabalık sevebilir ama alışma sürecinde çiftler bir dönem başbaşa kalıp birbirlerini öğrenmeleri gerekir diye

Aslında annen de Kv den de aranıp da bulunamayan tipler

Egoları yok sizi rahatsız etmek istemiyorlar

Eşine bunu anlat o kalabalık sevebilir ama alışma sürecinde çiftler bir dönem başbaşa kalıp birbirlerini öğrenmeleri gerekir diye

Moralim bozuluyor ama bana espri anlayışın yok senl muhabbet edemioz diyo sıkılıyorum diyo ben espri pek yapamıyorum o çok esprili . ben espridende hoşlanmam ama eşim bayılır .

Moralim bozuluyor ama bana espri anlayışın yok senl muhabbet edemioz diyo sıkılıyorum diyo ben espri pek yapamıyorum o çok esprili . ben espridende hoşlanmam ama eşim bayılır .
O zaman ortak zevk bulun

Film izleyin dizi izleyin oyun oynayın kitap okuyun birbirinizi gıdıklayın

Ortak sevecek bir şeyler yapın kek yapın börek çörek yapın vs

Annesiyle ne gibi bir paylaşımı var da 3 gün sıkılmadan geçirebiliyor merak ettim valla. Ben annemle 2 gün zor. :)
Ailesine o kadar Özlem çekiyorsa gitsin annesiyle kalsın seni özledikçe gelsin töbe yarabbim. :d

haklısın bence de öyle yapmak lazım en iyisi ..
nasıl alısırsa öyle gıder. biliyor annene haftanın 3 günü gitmeyecegını ondan rahat konusuyor.
bence kısasa kısas yap bak nasıl çemkirmeleri başlar.
hayatın boyunca bu sekılde olmaaz dımı?
ortak noktalarınız yok mu hiç?

X