• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem hipofiz tümörü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi k88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

k88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
160
4
26
Ankara
merhaba kızlar annen iş yerinde yere düşüp hastaneye gitmiş o arada mr çekinirken hipofiinde 2 cm tümör görülmüş muayenede bu tümörün baskısı yüzünden görmede sorun yaşadığı anlaşılmış eğer ameliyar olmazsa bir yıl içinde kör olaccakmış ama ameliyat olursada kör kalma ihtimali var :( başına daha önce böyle bişey gelen var mı şoktayım

merhaba kızlar annen iş yerinde yere düşüp hastaneye gitmiş o arada mr çekinirken hipofiinde 2 cm tümör görülmüş muayenede bu tümörün baskısı yüzünden görmede sorun yaşadığı anlaşılmış eğer ameliyar olmazsa bir yıl içinde kör olaccakmış ama ameliyat olursada kör kalma ihtimali var :( başına daha önce böyle bişey gelen var mı şoktayım

Allah yardımcınız olsun. Hiç duymamıştım ama inşAllah anneniz hiçbir zarar görmeden atlatır hastalığını.

Rabbim yardımcınız olsun iyi bir prof. götürün tek doktora bağlı kalmayın:26:

Baska drlara gorunsun

Ayni durum bendede var

Yillardir ilacla yasiyorum sukur

Alti ayda bir kontrllerm var ve omurboyu ilac kullanmak zorundayim:(((

Bunada sukur

CANIM öncelikle YÜCE RABBİMDEN şifa diliyorum...size annene sabır sıhhat versin...her şey ALLAH tan ...güzel günler sizin olsun inşallah...

Back
X