Annem için endişe 😞😞

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
kızlar annem yaklaşık bir buçuk yıl önce menopoza girdi 3 gün önce de adet kanaması gibi kanaması gelmiş Affedersiniz doktora gitmiş simir testi yapmışlar bu temiz çıkmış çok şükür Ama parça almamız gerekiyor demişler uyuştur muşlar rahimden parça almışlar 1 ay sonra sonucu çıkar demişler Sizce tedbir amaçlı mı Doktor parça almıştır bir şeyden mi şüphelenmiştir çok korkuyorum inşallah iyidir canım annem dua edin nolur 😢🙏🤲

Kisti falan varsa tedbir amaclı kontrol ediyor olabilir.. Cok bilgim yok yorum yapamayacagım Allah sifa versin Gecmıs olsun

Benim annemin de menopoz sonrası birkaç yıl arayla adet kanaması olmuştu. Doktor bazen vücut yumurtlar demişti. Hatta bazen menopoza giren kadınlar bile hamile kalabilirmiş tabi kalitesi biraz yüksek bir yumurta olursa denk gelirse vs. Öyle bir şeydir zannediyorum. Kist falan da varsa onu da ihmal etmek istememiştir doktor ferah olun.

kızlar annem yaklaşık bir buçuk yıl önce menopoza girdi 3 gün önce de adet kanaması gibi kanaması gelmiş Affedersiniz doktora gitmiş simir testi yapmışlar bu temiz çıkmış çok şükür Ama parça almamız gerekiyor demişler uyuştur muşlar rahimden parça almışlar 1 ay sonra sonucu çıkar demişler Sizce tedbir amaçlı mı Doktor parça almıştır bir şeyden mi şüphelenmiştir çok korkuyorum inşallah iyidir canım annem dua edin nolur 😢🙏🤲
Çoğu kadında oluyor malesef. Annem menopoza girmedi ama kanaması çoktu. Kist varmış. Ondan da parça aldılar.birzde sonuç bekliyoruz. İyi. Düşünün iyi. Olsun

Geçmiş olsun. Sonucu takip edin. Ama korkmayın o testi herkese yapıyorlar. Gerçekten herkese yapılıyor. kontrol amaçlı. “Affedersiniz “ demenize gerek yok. Kadın sağlığı utanmaya hiç gerek yok. Bunda ayıp bişey yok.
mesela sağlıklı bir insan rutin kontrole gittiğinde bile yapıyorlar.
sadece bakirelere yapmıyorlar. Mesela ben gitsem yapamazlar. Onun dışında gerekli gereksiz herkese yapılıyor.
menepoz sonrası kanamalar oluyor. Birçok kişide duydum.
lütfen içinizi rahat tutun. Tabiki sağlık kontrole devam edin. çok geçmiş olsun. üzüleceğiniz bir durum olmayacak bence.

Geçmiş olsun. Sonucu takip edin. Ama korkmayın o testi herkese yapıyorlar. Gerçekten herkese yapılıyor. kontrol amaçlı. “Affedersiniz “ demenize gerek yok. Kadın sağlığı utanmaya hiç gerek yok. Bunda ayıp bişey yok.
mesela sağlıklı bir insan rutin kontrole gittiğinde bile yapıyorlar.
sadece bakirelere yapmıyorlar. Mesela ben gitsem yapamazlar. Onun dışında gerekli gereksiz herkese yapılıyor.
menepoz sonrası kanamalar oluyor. Birçok kişide duydum.
lütfen içinizi rahat tutun. Tabiki sağlık kontrole devam edin. çok geçmiş olsun. üzüleceğiniz bir durum olmayacak bence.
Çok teşekkür ediyorum 🙏

gecmis olsunn benim annemden her ay alıyorlar. Rahiminde birsey var mı diye bakıyorlar. Kalınlasma var, sonra hopp sürekli bos kürtaj.

Tedbir amaçlı alınmıştır menopoza giren kadınlar da bir zaman sonra ara ara böyle kanamalar olabiliyor. Ama tabi temkinli yaklaşıp sebebini öğrenmekte yarar var. Stres yapmanıza gerek yok ama.

korkmayın, annem de aynısını yaşadı menapozda.hemen hemen herkeste oluyormuş anladığım kadarıyla.

Canım menopoza girip 3 4 sene sonra adet gören, hatta hamile kalanlar var. Demek ki girilsede yumurtlama oluyor.
Senin anneninde öyledir inşallah hiç kötü düşünme.

Yoktur bişey rahat ol. Doktorlar bişey yok git evine demiyorlar. Hep araştırıyorlar.

Çok afedersiniz, kanama normal adet kanaması mı? Yoksa cinsel birliktelikten sonra mı olmuş?
İkisinin arasında fark var. Eğer normal bir zamanda olduysa menepoza giren kadınlar da olabiliyor, normal bir durum. Eğer diğer türlü bir kanama ise, rahim ağzı kanseri olma ihtimalinden dolayı parça almış olabilirler.

Back
X