Annem için yazıyorum takıntılı halsiz ağlama krizleri geçiriyor lütfen yazarmısınız

Hlal01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2019
49
5
1
31
Annem bi seneyi geçti arada ağlama krizleri ama sürekli halsiz hep yatıyo doktora gitti ilaçta kullanıyo ama pek işe yaramadı bugün nasıl yemek olcak ufak bi yemeği yapmakta bile takıntı haline getirmiş lütfen yardım edin napabiliriz iyivbi doktor önerin yada bi fikir lütden yazarmısınız

Anneniz moralsiz bence birseye mi üzüldü benim annemde öyleydi iki ay önce sürekli herşeye ağlıyordu hiç bir işi yapmak istemiyordu yemek bile dertti gittim moral verdim işini gördüm diğer hastalıklarında tedavi ettirdim şimdi cok iyi Allaha şükür annenizi yalnız bırakmayın hep ilgili olun

Diğer kardeşlerim var yanında süreklide bi tanıdık oturduğumuz yerde kardeşimin arkadaşı ölmüştü onun kaza yerine gitmiş ondan sonra böyle pldu sürekli kaldım yanında zaten yemektr falan herşeyi yaptım ama tedavisiz düzelmicek gibi bi ara iyidi ilaçlarda şimdi dahada fena hep halsiz napcsmızı bilmiyoruz artık

Diğer kardeşlerim var yanında süreklide bi tanıdık oturduğumuz yerde kardeşimin arkadaşı ölmüştü onun kaza yerine gitmiş ondan sonra böyle pldu sürekli kaldım yanında zaten yemektr falan herşeyi yaptım ama tedavisiz düzelmicek gibi bi ara iyidi ilaçlarda şimdi dahada fena hep halsiz napcsmızı bilmiyoruz artık
Evladı yaşında birinin öldüğü bilmek yakmıştır canını korkuyordur.

Annen ne ilacı kullanıyor antidepresan falansa onlar ters etkide yapabiliyor bence iyi bir psikiyatrist görsün

Psikolojiyi düzeltmek sabır ister istikrarlı olmak gerektirir bi anda etkiyi göremezsin ben annem icin 10 sene sabrettim.. 1 ayda olmaz bazen.. Farklı doktor deneyin olmazsa
Bazen iyi bazen kötü oluyo hiç belli olmuyo yemek bile yapamıyo hiç bi iş yapamıyo yani arada iyi olursa yapıyoda

Panik atak var pek bişey dememiş herlade doktor şşmdi doktor değiştircekler zatende
Araştırma hastahanesine de götürdünüz mü? Benim anneme en son araştırma hastahanesinde bulduk devayı. Allah yardımcınız olsun canım annenize onu anlayabildiğinizi gösterin dua edin inşallah Rabbim şifasını verir

Araştırma hastahanesine de götürdünüz mü? Benim anneme en son araştırma hastahanesinde bulduk devayı. Allah yardımcınız olsun canım annenize onu anlayabildiğinizi gösterin dua edin inşallah Rabbim şifasını verir
Nerdeki araştırma hastanesi götürmedik orlarada hangi doktorsa biliyosanız yazarmısınız

Nerdeki araştırma hastanesi götürmedik orlarada hangi doktorsa biliyosanız yazarmısınız
Hatayda canım Esra Girişken Velioğlu. Mkü araştırma hastahanesindeyken tanıdık, sonra Hatay Devlet hastanesine geçiş yaptı. Tabii o nereye biz oraya.. Gerçekten çok ilgili ve özverili bir doktor annemin dilinden çok iyi anladı ve iyilestirdi cok şükür.. Rabbim sizinde karşınıza iyileşmesine vesile olabilecek bir doktor çıkarsın insallah

Hatayda canım Esra Girişken Velioğlu. Mkü araştırma hastahanesindeyken tanıdık, sonra Hatay Devlet hastanesine geçiş yaptı. Tabii o nereye biz oraya.. Gerçekten çok ilgili ve özverili bir doktor annemin dilinden çok iyi anladı ve iyilestirdi cok şükür.. Rabbim sizinde karşınıza iyileşmesine vesile olabilecek bir doktor çıkarsın insallah
Amin İnşallah

Serotonin hormon eksikliği.. Benim annem daha kötüydü ama o bipolardi cok şükür atlattık Serotonin hormon tedavisi aldı. Psikologa göründün uz mu

YouTube a İzzet güllü yazıp izler misiniz videolarını.kendim de bu sorunlardan cektigim için hasta olmadigimizi herkes öğrensin istiyorum

Back
X