- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Ben bir öğretmenim ve annemle beraber yaşıyorum. Babam rahmetli oldu. Annem de şeker hastası diye tek bırakmaya kıyamayıp atandığm yere getirdim. Ama hayatı bana zindan ediyor bazen dayanılmaz oluyor. Az önce büyük bir kavga ettik. Kavg sebebi öyle saçma ki. Geçen bir geziye gittim. Mardine ve Vana. Oralardan küçük biblolar ve magnetler aldım hatira. Van kedisi resimli magnetler Van Akdamar Kilisesi biblosu vs. Akdamar adası panosu vb. Fotografçıyım. Kilisenin adanın çiçeklerin falan resimlerini vs paylaştım face de. Bugün durduk yere ordan konu açtı. Neymiş ben niye camii değil de kilise fotosu paylaşıyormuşum. Kilise biblosu almışım. Onlara mi ozeniyormusum. Hristiyanmıymışım zırva zırva. Hoşuma gitti aldım diyorum yok. Hristiyanmisin onlara mi ozeniyorsun vs diyince tepem attı. Girdik birbirimize. Ordan tuttu spora gidiyorum askılı ve üzerine hırka giydim. Spor salonunda hırkanı çıkardın mı falan dedi. Iyice zıpladı sinirlerim çıkardım dedim agzina geleni sayıyor iyice dinden imandan çıktın bilmem ne elhamdülillah muslumanim da senin bu tavırların Müslümanı da dinden soğutur dedim. Az daha ugrasirsan yapacan dedim falan kavga ettik baya. Herseye karışıyor. Cok geziyorsun. bilmem ne. Ya saat aldim ona bile karışıyor. Kirayi ben ödüyorum faturalari ben ödüyorum. Kendi de maaş alıyor. Aldığım seyi kendi maasimla aliyorum sanane dedim en sonunda sinirlenip. Bir de şöyle bir durum var abimin yanina gidince olaylari cok abartarak anlatiyor. Ona bağırmışm hakaret etmisim falan oyle soyleyerek bu kez abim de ustume geliyor. Gecen silerim seni hayatimdan cikaririm tamamen kimsesiz kalir gorursun dedi abim olaylar yanlış anlatıldığı icin. Canimdan bezdim. 24 yasindayim giydigim kiyafetten tut bakin aldığım bibloya kadar laf ediliyor. Oneriniz var mi ya kafayi yicem ya da bir gun tepem atacak sirt cantami foto makinemi alip telefonu degistirip kaybolacam ortadan bu nedir.
0|0
0|0