Annem ile yine kavga...?

Biz ne dayıma ne akrabaya ne de üst komşuya giderdik yatmaya hele hıc . Gündüzse biraz durur gelırdık . Onbir nedir ya . Ne sanıyosun bu zaman da babana bile güven olmaz . Evlen çocuk sahibi ol hayattan ders çıkar biraz derdin tasan olsun insanları yani o zaman anlarsın . Şimdi Şen'de daha yeni yeni kavak yelleri

Bence annenin fazla üstüne gitme zaman öyle kötüki kadın duyduklarından gördüklerinden paranoyak olmuş. gayet normal bu tavırları sen onun evladısın ve çok değerlisin. aslında seni korumaya çalışıyo ama onunda uslubu bu demekki o kızınca espirili yaklaş, alttan al, gün gelir çok üzülürsün emin ol anne olunca daha iyi anlayacaksın...

Annenden cile olarak bahsetmen ne kadar aci.
O kadincagiz ole gormus ole bilmis ustelik yasli cocuk gibi huzursuz huysuz olmasi normal.
Canim annem bal annem aldim ama bak o cook eski tarihi su bu kulturel acidan merakliyimdir vs vs diyip opcuklere bogsan.
Benim annemde diyebiliyor kizim o cok acik degilmi vs kuzum kapatiriz o zaman diyorum.gonlu olsun.ne olur ki giydigimden aldığımdan degersiz mi annem

Bide anneler yanlarda taşınan bi eşya değildir arkadaşlar bizi doğurn emek veren yaptışımız her hataya rağmen bizi yanlız bırakmayan tek insandır lütfen biraz duyarlı olalım bizde yaşlancazz

çok basit ,anneni abinin yanına gönder ,sende başka yere tayin iste gelmek istemeyeceği bir yer olsun ,
yaşlanmak başka bişi ,anneniz resmen kişilik hakkınızı ihlal ediyor ,kötü olacağınıza görüşmeyin daha iyi ,
hep iyi evlat olmaktan söz ediliyor ,iyi anne baba olmayı neden kimse irdelemiyor hiç anlamıyorum

Annemle olan ilişkimde beni de en çok çileden çıkaran şeydir aşırı müdahale (sanki ben hiçbirşey bilmiyormuşumcasına), etrafa kötüleme, dışarıdaki insanları evlatlarından üstün tutma vs vs.

Yıllardır denemediğim şey kalmadı malesef hiçbirşey değişmedi. Yıllarca kızkardeşime de bana da hep ölüyorum diye baskı yaptı (şeker tansiyon hastası) Hastalıklarını kullanarak kendi isteklerini dayattı. Asla hiçbirşeye saygı duymadı. Bize öyle stresler yaşattı ki kızkardeşimde de bende de vücudumuzun çeşitli yerlerinde kitleler çıkmaya başladı. Ki daha 17 yaşında. Benim bir çok yerimde çıkıyor kayboluyor takip altındayım. Hep diyorum bizi mezara sokmadan rahat etmeyecek.

Diyeceğim o ki Allah annenin de hayırlısını versin. Bunları yaşamayan insanlara laf anlatamazsınız, onların gözünde her daim nankör evlat olursunuz. Ne güzel atanmışsınız, çekmeyin bu çileyi, hiçbirşey zamanla düzelmiyor. En iyi ihtimalle sinir hastası olursunuz.

Dedim kaç kere. Abimi övüp duruyor benim yanimda ama abim bin beter. İçkisi de var bara cluba da gider. Dinle alakası bile yok. Benim en azından az buçuk var alakam. Duami ederim haramdan elimden geldigince sakinirim bilgim falan vardır. Abim elbette istemiyor atti başıma çeker mi bu çileyi her seye karışmayı.

Erkek adam yapar, kızlar yapamaz :))
Vallahi üzüldüm sizin için ama en çok anneniz için...cehalet işte,onun da suçu değil ki baba evinde de koca evinde de bir ömür böyle dayatilmis...yine ya sabır diyin, annedir...babanızin yokluğu da var evlenene kadar yarenlik edin. Ve bir de en önemlisi dogrularinizi kabul ettirmeye çalışmayın, boş verin bu saatten sonra anneniz için kendi doğruları nasılsa değişmez. Allah kolaylık versin

Abiniz üstünüze geldiğinde çok meraklıysan annem biraz da sende kalsın madem de.

Uzuldum gercekten. O da korkusundan oyle konusuyor ve cehalette var. Eskiler oyle iste. Annene mesgale bul.. Birdaha geziye onuda yanina al ..belki de yalnizliktan sana sariyordur birazda. Ne olursa olsun annen.. Onunda yetistirilme tarzi farkliydi yasadigi donem baskaydi ona gore sekillenmis bir bakis acisi var..anlayis goster canim..uc gunluk dunya icin tartisma annenle. Gonlunu al :)

buna kuşak çatışması deniliyor işte aynısını bende annemle yaşıyorum ne yapacaksın

Annen kaç yaşında

50 yoktur sanki

Yaşlı havasına girmiş

Onun da genç olduğunu hissettirin

Kursa gitsin bir hobi edinsin

Mesela merserize blüz örsün siz öğrenin gerekirse ona öğretin

Dizi bulun Ona sarsın

Sanki boş olduğu için size sarmış gibi

Back
X