Şu anda babasıyla ortak mal alım-satım yapıyor,idare ediyorlar...2.si mesleğini beğenmiyor.Ben bir üniversitede arş. görevlisiyim,aslen mühendislik mezunuym.Ama sevgilim insan kaynakları okudu,sana uygun değil diyor.
bazen mantıklı düşünmeye çalışıyorum anneme hak vermek istiyorum çoğu zaman kendimi soğutmaya çalışıyorum sevgilimden ama olmuyor birbirimizi çok seviyoruz hiç küs kalamıyoruz...ama annem bu şekilde davranmaya devam ederse bu inatlaşmanın sonu nereye varacak onu da merak ediyorum.tabiiki acelemiz yok hemen evlenme niyetinde değilim ama annemin bu tutumu beni çok endişelendiriyor.nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum bağırıyorum küsüyorum anneme bu da içime sinmiyor,konuşuyorum bu sefer aynı konular açılınca boğulucak gibi oluyorum.çok zor durumdayım.
bazen mantıklı düşünmeye çalışıyorum anneme hak vermek istiyorum çoğu zaman kendimi soğutmaya çalışıyorum sevgilimden ama olmuyor birbirimizi çok seviyoruz hiç küs kalamıyoruz...ama annem bu şekilde davranmaya devam ederse bu inatlaşmanın sonu nereye varacak onu da merak ediyorum.tabiiki acelemiz yok hemen evlenme niyetinde değilim ama annemin bu tutumu beni çok endişelendiriyor.nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum bağırıyorum küsüyorum anneme bu da içime sinmiyor,konuşuyorum bu sefer aynı konular açılınca boğulucak gibi oluyorum.çok zor durumdayım.
kesınlıkle sonuna kadar katılıyorum .ah tatlım oyle guzel ıfade etmıssın kı anlattıklarında kendımı buldum .son zmanlarda bende de aynı endıseler var.erkek arkadasımla evlılık boyutundayız bızde .aılem cok sevıyor o'nu hıc bır problem yok .lakin erkek arkadasım ısını babasıyla bırlestırdı .bırlestırdıgınden berı huzurumuz kalmadı kukla olduk desem yerıdırMerhabalar
Lutfen sakin inatlasma yolunu secme..
inat edip iyice baglanma.. sirf inat icin yakinlasma derim.
zamana birak acele etme..
Allahtan hayirlisini iste hep.. Hayirlisi ise olsun..
Annenin dusuncelerini de tabiki yabana atma..
Annen senin iyiligin icin konusuyor...
Babasi ile ortaklasa is yapan cok tanidigim arkadaslarim var, inan hic de memnun degiller kiz arkadaslarim.
cunku kocalarinin hep babalarina yardimci oldugunu,hatta kayinpederinini yuzunden kac kez battiklarini,iflas ettiklerine sahit oldum.
cok cileler cektiler.
Yinede sen bilirsin.
Tabiki sevgiyi bulmak da zor.
Ayrilinca icinde kalmasin bu sevgin.. Orasi da var. baska biriyle evlenirsin durumu iyi,borcu harci olmayan ama bu sefer de bu sevdigin adam icinde ukde olur. sonucta yine mutsuz olursun ????
iyice dusunmelisin. Acele etme derim.
sevgiler/.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?