- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
para icin degil muhendislikte cok farkli olmaz bence maddiyat olarak ama hayalimdi isteHepsine tek tek katılıyorum. Zengin olacağız hadi okuyalım diye girilecek bir bölüm değil. Mesela sevmiyorsan hele çekilecek dert de değil. O pencereden bakanlara çok iyi cevap esasen.
Ayrıca bu bölümü hayalim olduğundan ve inkar edemeyeceğim statüsünden dolayı seçtim. Nedense okuyanlara ve bitirmiş avukat olmuş insanlara ekstra saygı duyuyorum.
Nedendir bilinmez.
rahatsizligi yok bu arada sadece dunyanin en gicik insani benim annem annelikle ilgisi yokNe kadar abartmis anneniz acaba bir rahatsizligi mi var ?
Bence hazirlanin sinava suan kacinci sinifsiniz tam anlamadim ama bende 4.yil hazirlanin hem iki diplomaniz olur laf edemezler
Allah yardımcın olsun çok garip tepkiler vermiş annen birileri dolduruyor olabilir mionceki gunde konu acmistim muhendislikteyim hazirlik okudum 1. sinif 2. sinif derken suan alttan derslerim vardi 2.5 sene sonra mezun olacaktim yani. hayalim tm olmam hukuk okumakti ama babam sayisal olacaksin dedi oldum hacttepe istedim puanimda yetiyordu ama adanadan gitmek yok dediler 28 bin siralamayla cukurova elektrige girdim sirf onlar istedi diye....ama 3 senedir cehennem gibiydi meslegimide hic yapmak istemedim okulda akademisyen kalmak istiyordum. 7 aydir falan hukuk okusam ne kadar mutlu olurdum okulu biraksammi diye dusunup durdum. Okulumda bile hukuk fakultesinin onundeki kafelere gidiyordum ki muhendislikle hukugun yeri kampus icinde bile otobusle gidilen mesafede usenmedim bir sene gittim onlari izlemeye vs.... ogun actigim konuda sizlerdende cesaret aldim ve bugun sabah ciktim ygs seti aldim eve dondum annem cildirdi tabi bende ona lise dengi kpssye girecegim eylulde anne ygs konulari cikiyor o yuzden aldim dedim ne isin var sen ne diye okudun dedi durdu tartisirken dayanamadim yeter ya yeter ben sizin icin neler cekiyorum senin haberin bile yok kpss falan degil ben hukuk okuycam dedim ayilip bayildi sanki napmisim... teyzemleri amcami falan aradi adamlar islerinden cikip geldi annem yok bu kiz beni oldurecek demeler neler neler, en son bana sana hakkimi helal etmem sen o kitaplari goturup iade etmezsen o okulu birakirsan hukuk falan okumayacaksin 2 senen kaldi bitirde calis dedi cok agladim ne fayda, napacagimi sasmis haldeyim sizce suan ne yapmaliyim?
hepsi cins zaten demediler bana kzidilar bu kadincagiz seni okutuyor iki sene sonra okulun bitecek diye seviniyor (ki ben yuksek lisans vs yapicam akademisyen olurum muhendislik yapmam yani iki seneye bitmez ) hepsi ilginc yani....
sağol canım..hep ben okutacam cefasını çekecem elin oğlu sefasınımı sürecek yatırmıyom harç març diye kavga çıkarırdı..çalışmak istedim elalem bak bak aç kaldıda kızı çalıştırıyo derler diye karşı çıktı.yılmıştım artık tek çarem evlenip o evden kurtulmaktı..evlilik te kurtuluş olmadı orada da huzurumu bozdular..ben yıldım ama sen yılma lütfen yılmaOf of ya bunlar nasil aileler brnim aklim almiyor annemin bana yaptigini insan dusmenina yapmaz sizinde babaniz ayniymis galiba allah rahmet eylesinbu arada
annem teyzemgile gitti evde tekim suan gozlerim morarmis halde aglamaktan.... asil ben hakkimi helal etmiyorum kitaplarimida atti annem mecburen bu bolumu okuycam yapacak birseyim yok su dakkadan sonra....sağol canım..hep ben okutacam cefasını çekecem elin oğlu sefasınımı sürecek yatırmıyom harç març diye kavga çıkarırdı..çalışmak istedim elalem bak bak aç kaldıda kızı çalıştırıyo derler diye karşı çıktı.yılmıştım artık tek çarem evlenip o evden kurtulmaktı..evlilik te kurtuluş olmadı orada da huzurumu bozdular..ben yıldım ama sen yılma lütfen yılma
annem kitaplarimi yirtti ve atti simidde teyzemler geldi goturdu bana hepsi bagirdi cagirdi yapacak birsey yok hayalimdi oda olmaz artikAllah sabır versin
vazgeçmiş gibi yapıp çaktırmadan devam etseniz olmaz mı
annem kitaplarimi yirtti ve atti simidde teyzemler geldi goturdu bana hepsi bagirdi cagirdi yapacak birsey yok hayalimdi oda olmaz artik
dedikleri sey kimin pesine takildinda aklini celdiren ya hayalim diyorum anlayan eden yok artik yapacakta birseyim yok...ailede hiç aklı başında biri yok mu
gerçekten çok üzüldüm siz okula devam edin zaten yaşınız genç
sonra bu evden kurtulun ve istediğinizi yapın
Annen otursun senin gibi kızı olduğu için sukretsinonceki gunde konu acmistim muhendislikteyim hazirlik okudum 1. sinif 2. sinif derken suan alttan derslerim vardi 2.5 sene sonra mezun olacaktim yani. hayalim tm olmam hukuk okumakti ama babam sayisal olacaksin dedi oldum hacttepe istedim puanimda yetiyordu ama adanadan gitmek yok dediler 28 bin siralamayla cukurova elektrige girdim sirf onlar istedi diye....ama 3 senedir cehennem gibiydi meslegimide hic yapmak istemedim okulda akademisyen kalmak istiyordum. 7 aydir falan hukuk okusam ne kadar mutlu olurdum okulu biraksammi diye dusunup durdum. Okulumda bile hukuk fakultesinin onundeki kafelere gidiyordum ki muhendislikle hukugun yeri kampus icinde bile otobusle gidilen mesafede usenmedim bir sene gittim onlari izlemeye vs.... ogun actigim konuda sizlerdende cesaret aldim ve bugun sabah ciktim ygs seti aldim eve dondum annem cildirdi tabi bende ona lise dengi kpssye girecegim eylulde anne ygs konulari cikiyor o yuzden aldim dedim ne isin var sen ne diye okudun dedi durdu tartisirken dayanamadim yeter ya yeter ben sizin icin neler cekiyorum senin haberin bile yok kpss falan degil ben hukuk okuycam dedim ayilip bayildi sanki napmisim... teyzemleri amcami falan aradi adamlar islerinden cikip geldi annem yok bu kiz beni oldurecek demeler neler neler, en son bana sana hakkimi helal etmem sen o kitaplari goturup iade etmezsen o okulu birakirsan hukuk falan okumayacaksin 2 senen kaldi bitirde calis dedi cok agladim ne fayda, napacagimi sasmis haldeyim sizce suan ne yapmaliyim?
onceki gunde konu acmistim muhendislikteyim hazirlik okudum 1. sinif 2. sinif derken suan alttan derslerim vardi 2.5 sene sonra mezun olacaktim yani. hayalim tm olmam hukuk okumakti ama babam sayisal olacaksin dedi oldum hacttepe istedim puanimda yetiyordu ama adanadan gitmek yok dediler 28 bin siralamayla cukurova elektrige girdim sirf onlar istedi diye....ama 3 senedir cehennem gibiydi meslegimide hic yapmak istemedim okulda akademisyen kalmak istiyordum. 7 aydir falan hukuk okusam ne kadar mutlu olurdum okulu biraksammi diye dusunup durdum. Okulumda bile hukuk fakultesinin onundeki kafelere gidiyordum ki muhendislikle hukugun yeri kampus icinde bile otobusle gidilen mesafede usenmedim bir sene gittim onlari izlemeye vs.... ogun actigim konuda sizlerdende cesaret aldim ve bugun sabah ciktim ygs seti aldim eve dondum annem cildirdi tabi bende ona lise dengi kpssye girecegim eylulde anne ygs konulari cikiyor o yuzden aldim dedim ne isin var sen ne diye okudun dedi durdu tartisirken dayanamadim yeter ya yeter ben sizin icin neler cekiyorum senin haberin bile yok kpss falan degil ben hukuk okuycam dedim ayilip bayildi sanki napmisim... teyzemleri amcami falan aradi adamlar islerinden cikip geldi annem yok bu kiz beni oldurecek demeler neler neler, en son bana sana hakkimi helal etmem sen o kitaplari goturup iade etmezsen o okulu birakirsan hukuk falan okumayacaksin 2 senen kaldi bitirde calis dedi cok agladim ne fayda, napacagimi sasmis haldeyim sizce suan ne yapmaliyim?
lanet okuyor o genelde...Annen otursun senin gibi kızı olduğu için sukretsin
Ben de anneyim. Onların annesi olmam ve onlara emek vermem onların tercihi değildi. Ve ben onları oyuncağım olsunlar, benim kuklam olsunlar diye doğurmadım. Her fırsatta evladına verdiği emekleri başına kakan annelere babalara ayar oluyorum.
neden bakiim bugun ictigim 3. paket bu annem yuzunden sabah 130 tl verdim onlari yirtti atti icim acidi hayallerim istegim onlara birsey ifade etmiyorBizim memlekette de moda yahu her seyde hakkimi helal etmem diye ayilip bayilmalar. Senin hayatın bu. Bütün hayatın boyunca işinde mutsuz olup annene hep senin yüzünden diyecegine istediğin mesleği sec. Sonuçta seninle irtibati mı kesecek sanki 2 gun kuser 3. gün barisir, arada laf sokar ama zamanla bu da gecer. Niye abartmis ki bu kadar akrabalara falan duyurmalar. Kusura bakma da gerçekten sacmalamis annen. Iyiligini istenemenin ötesinde/uzağında bir şey bu bence.
vazgecmeme sansim yok artik aldigim kitaplari bile atti herseyi utanmayacakmiymisim bu yastan sonra evde oturup sinava calismaya uniye gidince 18 yasindaki subyanlarla mi okuyacammiymisim sanki ben 60 yasindayim yasim 22 ama tamamen bitti zaten bu konudaki hayallerim artik....Benim kızım bana bu kararını ,böyle mutlu olacağını ifade etse yapacağım şey önce alnından öpmek sonra tebrik ederek arkasında olduğumu söylemek olurdu...
Ne kadar aşırı tepkiler vermiş anneniz ne gerek var bunlara anlamıyorum 3 günlük dünyada herkes mutlu olduğu şeyi yapsın...
Bazı ebeveynler yol gösterip çekilmeyi bilmiyorlar illa robot gibi programlayacaklar çocuklarını...
Sakın ama sakın vazgeçmeyin anneniz yumuşayacaktır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?