Merhabalar. 9 yıllk bir beraberligimizin ardindan agustosta evleniyoruz. Evimizi tuttuk esyalarimiz yapiliyor hersey yavas yavas bitmek uzere.
Annem kendisine cok yakin oturmamizi istedi. Ama biz işe daha kolay gidebilecegimiz bir yerde ev aradik ve bulduk. 4. Kat 110 mtkare normal bir ev. Komsularla fln tanismadim ki oyle insanlarla cok konusan biri de degilim. Bu arada ev benim aileme daha yakin. Annem ilk baktıgımızda evi begendi ama sonrasindan herseyine soylendi. Konuşa konuşa beni evden soğuttu. Oyleki eve her girdigimde agliyorum daralıyorum. Çünkü annemin memnuniyetsizligi beni de rahatsiz ediyo yanlıs yaptigimi düsündürüyor bana.
Evi temizledik boyasi yapildi avizeler takildi. Ama her ne iş yapsak annem söylendi durdu. Evi satin almadik kiraladik sadece ama beni evden o kadar soguttuki benimseyemiyorum. Sonrada ben ne yaptim bisey demedim deyip kendini savunuyor. Nişanlmda karışılmasını istemiyor eger hataliysak bunu biz yapalim kimse bizi etkilemesin diyor. Tabiki büyüklerimin düsüncesi benim icin onemli ama bu kadari beni yoruyor. Sabahları bile evi düşünerek uyaniyorum

Eve ısınır mıym zamanla