• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kafamı çok karıştırıyor

Eşyaları cok önceden begenmistim ona göre yaptirdik ama daha gelmedi evde bi avizeler var ve birkac parca cam esya. Belki o yüzden de bana soguk geliyor olabilir ama nişanlım o kdar seviyorki arada bi gidip yerleri siliyor yatak odasına sineklik taktırmış balkona çicekler almış yani benden daha hevesli ama ikimiz eve gidince bende mutluyum içim rahat annemle gidince diken üstündeyim acaba ne çikacak diye
annenizle gitmeyin. kırılacaktır ama kırılsın, sizin mutluluğunuzu etkileyecek duruma gelmiş artık.

Merhabalar. 9 yıllk bir beraberligimizin ardindan agustosta evleniyoruz. Evimizi tuttuk esyalarimiz yapiliyor hersey yavas yavas bitmek uzere.

Annem kendisine cok yakin oturmamizi istedi. Ama biz işe daha kolay gidebilecegimiz bir yerde ev aradik ve bulduk. 4. Kat 110 mtkare normal bir ev. Komsularla fln tanismadim ki oyle insanlarla cok konusan biri de degilim. Bu arada ev benim aileme daha yakin. Annem ilk baktıgımızda evi begendi ama sonrasindan herseyine soylendi. Konuşa konuşa beni evden soğuttu. Oyleki eve her girdigimde agliyorum daralıyorum. Çünkü annemin memnuniyetsizligi beni de rahatsiz ediyo yanlıs yaptigimi düsündürüyor bana.

Evi temizledik boyasi yapildi avizeler takildi. Ama her ne iş yapsak annem söylendi durdu. Evi satin almadik kiraladik sadece ama beni evden o kadar soguttuki benimseyemiyorum. Sonrada ben ne yaptim bisey demedim deyip kendini savunuyor. Nişanlmda karışılmasını istemiyor eger hataliysak bunu biz yapalim kimse bizi etkilemesin diyor. Tabiki büyüklerimin düsüncesi benim icin onemli ama bu kadari beni yoruyor. Sabahları bile evi düşünerek uyaniyorum :KK43: Eve ısınır mıym zamanla
nişanlın haklı
ama siz de abartmayın nolcak
sevdiğinizle evleniyorsunuz işiniz gücünüz yolunda belli ki maşallah
dert aramayın kendinize böyle

Birkaç sefer yaninda ağladm evde annemlerde vardı nişanlım daha sonra konuştugumuzda sen boyle yapinca beni istemediğini düşünüyorum dedi ki öyle bir şey yok bu anı yıllardır bekliyordum
Çok haklı. O en ufak bir tereddüt gösterse siz nasıl hissedersiniz? Ev dayanmış döşenmiş, belli ki nişanlınız orayı şimdiden yuva olarak görüyor. Siz sırf anneniz kapris yapıyor diye en ufak memnuniyetsizlik hissederseniz Allah çarpar yani. :KK62:

Gerekli hiçbir şey söylemiyor ki mesela mutfak dolapları neden bu kadar çok diye günlerce söylendi ev yeni bina değil ona da söylendi komşular neden balkonda annemi görünce konuşmamış mesela...
Mutfak dolabının çoğu olur mu yahu? Her kadın yeterince dolabım yok diye yakınır. Evi sevmeye niyeti yok ya komşulara nasıl baktıysa korkup selam verememişlerdir.

Gerekli hiçbir şey söylemiyor ki mesela mutfak dolapları neden bu kadar çok diye günlerce söylendi ev yeni bina değil ona da söylendi komşular neden balkonda annemi görünce konuşmamış mesela...
canım bunu annenle hiç konuştun mu mesela iyi bir enerji alamamış olabilir, onu rahatsız eden ama belki sana söylemediği bişeyler vardır.

Çok haklı. O en ufak bir tereddüt gösterse siz nasıl hissedersiniz? Ev dayanmış döşenmiş, belli ki nişanlınız orayı şimdiden yuva olarak görüyor. Siz sırf anneniz kapris yapıyor diye en ufak memnuniyetsizlik hissederseniz Allah çarpar yani. :KK62:

Kesinlikle bende cok üzülürdüm haklısınız teşekkür ederim fikirleriniz icin :)

canım bunu annenle hiç konuştun mu mesela iyi bir enerji alamamış olabilir, onu rahatsız eden ama belki sana söylemediği bişeyler vardır.

Konuştuk tabiki de o kolayca eve gelmek istiyor annemlerin evle bizim ev arasinda yürüme mesafesi olsaydi sorun yoktu onun için. Istanbulda oturuyoruz annem bizim eve 2 minibusle 45 dkda gelebilir yinede yakin ama memnun degil. Nişanlimin ailesi karşıda oturuyor onlar laf etmiyor annem mesafeden dert yanıyor ki arabamızda var arabayla 15 20 dk sürer en fazla.

Konuştuk tabiki de o kolayca eve gelmek istiyor annemlerin evle bizim ev arasinda yürüme mesafesi olsaydi sorun yoktu onun için. Istanbulda oturuyoruz annem bizim eve 2 minibusle 45 dkda gelebilir yinede yakin ama memnun degil. Nişanlimin ailesi karşıda oturuyor onlar laf etmiyor annem mesafeden dert yanıyor ki arabamızda var arabayla 15 20 dk sürer en fazla.
Ah sorun zaten o kolayca gelmek istemesinde. Ah güzel kardeşim siz bir an önce Mars kolonisine isim yazdırın. Anca sıra gelir.

Merhabalar. 9 yıllk bir beraberligimizin ardindan agustosta evleniyoruz. Evimizi tuttuk esyalarimiz yapiliyor hersey yavas yavas bitmek uzere.

Annem kendisine cok yakin oturmamizi istedi. Ama biz işe daha kolay gidebilecegimiz bir yerde ev aradik ve bulduk. 4. Kat 110 mtkare normal bir ev. Komsularla fln tanismadim ki oyle insanlarla cok konusan biri de degilim. Bu arada ev benim aileme daha yakin. Annem ilk baktıgımızda evi begendi ama sonrasindan herseyine soylendi. Konuşa konuşa beni evden soğuttu. Oyleki eve her girdigimde agliyorum daralıyorum. Çünkü annemin memnuniyetsizligi beni de rahatsiz ediyo yanlıs yaptigimi düsündürüyor bana.

Evi temizledik boyasi yapildi avizeler takildi. Ama her ne iş yapsak annem söylendi durdu. Evi satin almadik kiraladik sadece ama beni evden o kadar soguttuki benimseyemiyorum. Sonrada ben ne yaptim bisey demedim deyip kendini savunuyor. Nişanlmda karışılmasını istemiyor eger hataliysak bunu biz yapalim kimse bizi etkilemesin diyor. Tabiki büyüklerimin düsüncesi benim icin onemli ama bu kadari beni yoruyor. Sabahları bile evi düşünerek uyaniyorum :KK43: Eve ısınır mıym zamanla

çok karıştırtma anneni
neden bu kadar takıyorsun

:) ya şehir dışında yaşasaymışız o zaman ne olurdu bilmiyorum
Şaka bir yana, annenizin eviniz yürüme mesafesinde değil diye bu kadar maraza çıkartması sizi endişelendirmiyor mu? Haydi her gün geldi diyelim, buyursun gelsin, akşam kocanız eve geldiğinde o baş köşede oturuyor olacak mı? Yemekten sonra iki minibüsle evine geri nasıl dönecek? Damada memnuniyetsizliğini belli edecek mi? Sizi kocanız yokken her konuda dolduruşa getirip kocanıza patlamanıza sebep olacak mı? Anne anne bir yere kadar, ne olur mutluluğunuzu feda etmeyin. Artık sizin evinizin kapısı ayrı olacak, anneniz bakıma muhtaç olmadığı sürece önceliğiniz kendi mutluluğunuz olmalı. Nişanlınız şimdi Erkekler Kulübü'nde 'ay anneciğime uzak kalacağım, evi karşıdan tuttuk' diyor olsaydı siz ne hissederdiniz? :KK62:

Back
X