Annem - Kanal D

zeynep ölmedı obur bolumde var zeynep... zehra olabılır belkı :S

kizlar dikkat ettiyseniz cenazede zehra vardi siyah kiyafeti basortusu oda agliyordu zehra olamaz ki hem zehra olse mehmet ali polis musanin yardimcisi kadin nine cavit abi falan niye oyle aglasin mantiksiz olur kaldi ki deryadan zehraya kadar herkez ordaydi bence ruya falan bu

kizlar dizinin internet sitesinde bu yazi vardi.......................ANNEM DıZıSı

Annem dizisi 65 bölümde dizimiz sona ericektir.“ANNEM”, MUTLU SONLA BıTıYOR Senarist Gamze Özer’in Candan Erçetin’in “Annem” şarkısından esinlenerek kaleme aldığı ve iki yıldır Kanal D’de ilgiyle izlenen “Annem” dizisi finale yaklaştı. Başrolünü Talat Bulut ve Vahide Gördüm’ün paylaştığı, Gold Film - Faruk Turgut imzası taşıyan dizinin finali, mutlu sonla bitecek.Senarist Gamze Özer Finalde dizinin bütün karakterlerinin hikâyesi mutlu sonla bitiyor. Bu arada finalde seyirciyi bir de sürpriz bekliyor. Herkes izleyince çok ama çok şaşıracak” dedi.

.

kizlar dizinin internet sitesinde bu yazi vardi.......................ANNEM DİZİSİ

Annem dizisi 65 bölümde dizimiz sona ericektir.“ANNEM”, MUTLU SONLA BİTİYOR Senarist Gamze Özer’in Candan Erçetin’in “Annem” şarkısından esinlenerek kaleme aldığı ve iki yıldır Kanal D’de ilgiyle izlenen “Annem” dizisi finale yaklaştı. Başrolünü Talat Bulut ve Vahide Gördüm’ün paylaştığı, Gold Film - Faruk Turgut imzası taşıyan dizinin finali, mutlu sonla bitecek.Senarist Gamze Özer Finalde dizinin bütün karakterlerinin hikâyesi mutlu sonla bitiyor. Bu arada finalde seyirciyi bir de sürpriz bekliyor. Herkes izleyince çok ama çok şaşıracak” dedi.

.

Allah Allah hafta içi baslarlar vermeye bakalım reklamları...

cenazede sadece zeynep yoktu ve en ön safta musa ve zeynebin kardeşi vardı üstelik zeynebin kardeşi herkezden daha içli ağlıyordu ve poliste ağlıyosa bu cenazede onu ağlatacak cenaze zeynebinkidir evet bence bu zeynebin cenazesi ama gerçek değil birinin rüyası olabilir işte heyecan katmak olsunşakkıdı

zaten gosterdı yaa dızı bıtınce herkes evlenıyo bırbırıyleee :)

mutlu son buuu :)

yaşlı teyzede cenazede bende o sanmıştım ama o değil..
zeynepde değil çünküm bir sonraki bölümde oynuyor..

haftaya son bölüm fragmanını gösterdiler birden final deyince
çok duygulandım gözlerim doldu.. süper duygu yüklü bi diziydi:a015:

onca saçma dizi varken annemin bitmesi beni kederlendirdi doğrususenağlama

büyük ihtimalle zeynep canım çünkü birtek o yok cenazede ama dediğim gibi bu gerçek değil büyük ihtimalle rüya yada hayel ürünü ama kimin gördüğü meçhulfisfisfis

arkadaşlar ben dizi bikaç haftadır seyredemedim
geçen seyredince aklıma bi soru takıldı gonca hamileydi evlendi sonra ama bebek yok ortada
düştümü bebeği noldu anlıyamadım

evet yaa zeynep yoktu dimi yalniz?ama nasil gururlu kadin...bazen gururu beni cildirtiyor bu kadar olur mu diye...ama cok guzel dizi masallahi varkaydirigubbakcemile3

galıba bıtıyor ıkı hafta sonra,ben bıtmesıne uzuldum seyrettıgım nadır dızılerden bırıydı

yarın FıNAL bölümü varmış arkadaşlar.... bol bol düğün var

Ali evleniyor, MEHMET evleniyor, ıSMAıL ile DERYA evleniyor ......güzel bir final olcak herhalde :)) ben çok

seviyordum aslında ama olsun güzel bir tat bıraktı :))

zeynep,in müzmin hayranı ali,de nihayet başkasını bulmuş...

derya,da piskopat ismaille evleniyor.....

benim anlamadım gonca evli oldugu halde neden hala gonca eğilmez bayri diyorlar ödül töreninde,bu saçma olmus bence..

cenaze kimin hala merak ediyorum..

benim anlamadım gonca evli oldugu halde neden hala gonca eğilmez bayri diyorlar ödül töreninde,bu saçma olmus bence..

cenaze kimin hala merak ediyorum..

canım kızlık soyadıyla beraber kullanıyo bunda ne saçmalık varki bunu bi çok kişi yapıyo örnek gülben ergen erdoğan pınar altuğ atacan gibi gayet normal şakkıdısonuçta oda eski bi bakanın kızısengözlerimebaksanab

Back
X