Annem - Kanal D

canısı ali pınarın teyzesıyle evlendi,derya ve ısmaıl evlendı,mehmette evlendı... Gonca bır yerden ödül aldı ama nerden kacırdım..Anlayacagın guzell bıttı...

her şey iyi hoşta haftalarca bir a harfini söylemek için uzattıkları bir diziyi niçin bu derece bu kadar olayı bir saate sıkıştırıp bitirirler anlayamıyorum :1no2:
milleti aptal yerine koydukları kesin hiç hoş değil :1no2:
gelelim özetine
tüm herkes muradına erdi
mehmet burcunun teyzelerinden biriyle
alide diğer biriyle evlendi
piskopat bir anda mükemmel oldu deryayl a evlendi :sm_confused:
goncanın kızı oldu :delphin:
gonca annesini anlatan bir kitap yazdı türkiye çapında meşhur bir yazar oldu :roflol:
allahım herşeyi lime lime didikleyen insanların hepsi bir anda melek oldular
ne bakan beyin kıskançlığı kaldı ne goncanın eşinin içici problemi
mehmet ölen eşini hemen unuttu allah ikiz çocuklar verdi bir kız bir oğlan :1rolleyes:
ismail mum oldu :1rolleyes:öyle efendiki inanılacak gibi değil CADIARZU
ve ve ali 17 yıldır aşık olduğu zeynebini iki günde unuttu şakkıdı
bizde bakktık alık alık mirmirmirmir
sonuç onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine
gökten bir elma düştü biri izleyenlerin biri onların biride burdan sonunu okuyanların başına alkisalkisalkis

o cenaze ne sacma oldu yaaa ..

ısmaılle evlenmelerıne cok sevındım :D

bıde goncaya o cocuk hıc yakısmadı kucagına yaa kendı zaten cocuk ya ondan :) bıde buyuyunce ıyıce
komık gorundü :)

ayşe altaya mevlüt okutmuşlardır belki...

saçma bir finaldi.hiç inandırıcı değildi......

arkadasım cenaze kımınmıs,catlıycam

aaaaaaaaaaaa hanımlar herşeyi söylemişsinizde şu cenaze kimin söylememişsiniz:oklava:

cenaze falan yoktu milleti kandırmışlar :delphin:
geçmişe dönüp ayşe altayın cenazesinden kesitler sundular
dönen fragmanlarda da cenaze sanki zeynebinmiş gibi bir izle
nim yaratılmıştı
böyle bir beklentiye kapıldı seyirci ama cenaze falan olmadı yerimseniben

ayse altayın olsaa mevlut olsa nıye öle cok aglasınlar kı:D
ay dert olduu :):)

cenaze falan yoktu milleti kandırmışlar :delphin:
geçmişe dönüp ayşe altayın cenazesinden kesitler sundular
dönen fragmanlarda da cenaze sanki zeynebinmiş gibi bir izle
nim yaratılmıştı
böyle bir beklentiye kapıldı seyirci ama cenaze falan olmadı yerimseniben

töbe töbe ayşe altayın cenazesi ise zeynebin kardeşi ne o kadar ağlıyo polis oğlu ağlıyo olurmu canımCADIARZU

Diziyi bir kere seyrettim ama Zeynep Hanım'ın ve kızının nazları ile dolu bir bölümüne denk geldim.Sinir olup bırakmıştım.Sürekli birlerine naz yapıp,karşılarına kim gelse kaşlarıyla gözleriyle yiyorlardı..Aman bir siz misiniz dünyada kardeşim diyip bir daha seyretmemiştim.Sanırım benimki kıskançlık kaydirigubbakcemile3

canım kızlık soyadıyla beraber kullanıyo bunda ne saçmalık varki bunu bi çok kişi yapıyo örnek gülben ergen erdoğan pınar altuğ atacan gibi gayet normal şakkıdısonuçta oda eski bi bakanın kızısengözlerimebaksanab

doğrru diosun cnm kullanabilir ama o hem annesinin hem babasının soyadı.ee hani kocasının soyadı bu kız evli ben ondan yadırgadım...

aaaaaaaaaaaa hanımlar herşeyi söylemişsinizde şu cenaze kimin söylememişsiniz:oklava:

cenazzede goncanın hayali romanını yazarken öldürmüş annesini hafızaısnda.anlattı onu annesi demek öldürdün beni dedi o kadar çok şey yaşayan kadına sonra kocasıyla evlendiler tekrar çocuk yaptılar diye mutlu son mu yapsaydım gibi şeyler dedi.bir an öyle düşünmüş.

finali ben o kadar çok beğenmedim.her şey güzeldi mutlu sondu ama goncayı anne yapmadan önce en azından bir sahne üniversite sahnesi de gösterselerdi keşke,masala annelik yaptı zeyynep masal en azından bir kere bile olsa anne deseydi bence keşke zeynep e..neyse artık öyle ya da böyle mutlu son oldu ve bitti...

bir tek zeynep yoktu cenazede ,gonca yazdıgım gibi anlattı annesine alışverişteyken...

doğrru diosun cnm kullanabilir ama o hem annesinin hem babasının soyadı.ee hani kocasının soyadı bu kız evli ben ondan yadırgadım...

(((haklısın canım dizinin çok takipçisi olmadığım için orasını kaçırdım ben kocasınınkiyle kendi soyadı diye düşündüm)))))):delphin:

cenazzede goncanın hayali romanını yazarken öldürmüş annesini hafızaısnda.anlattı onu annesi demek öldürdün beni dedi o kadar çok şey yaşayan kadına sonra kocasıyla evlendiler tekrar çocuk yaptılar diye mutlu son mu yapsaydım gibi şeyler dedi.bir an öyle düşünmüş.

finali ben o kadar çok beğenmedim.her şey güzeldi mutlu sondu ama goncayı anne yapmadan önce en azından bir sahne üniversite sahnesi de gösterselerdi keşke,masala annelik yaptı zeyynep masal en azından bir kere bile olsa anne deseydi bence keşke zeynep e..neyse artık öyle ya da böyle mutlu son oldu ve bitti...

ayne katılıyorum sana yaaa öylesine sonlandırılmış gibiydi zaten alalaaadeebenneyaptımki
ayrıca cenaze konusunda aydınlattığın içinde tşk ederima.s.

Back
X