Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o cenaze ne sacma oldu yaaa ..
ısmaılle evlenmelerıne cok sevındım
bıde goncaya o cocuk hıc yakısmadı kucagına yaa kendı zaten cocuk ya ondan :) bıde buyuyunce ıyıce
komık gorundü :)
arkadasım cenaze kımınmıs,catlıycam
aaaaaaaaaaaa hanımlar herşeyi söylemişsinizde şu cenaze kimin söylememişsinizklava:
cenaze falan yoktu milleti kandırmışlar
geçmişe dönüp ayşe altayın cenazesinden kesitler sundular
dönen fragmanlarda da cenaze sanki zeynebinmiş gibi bir izle
nim yaratılmıştı
böyle bir beklentiye kapıldı seyirci ama cenaze falan olmadı yerimseniben
canım kızlık soyadıyla beraber kullanıyo bunda ne saçmalık varki bunu bi çok kişi yapıyo örnek gülben ergen erdoğan pınar altuğ atacan gibi gayet normal şakkıdısonuçta oda eski bi bakanın kızısengözlerimebaksanab
aaaaaaaaaaaa hanımlar herşeyi söylemişsinizde şu cenaze kimin söylememişsinizklava:
doğrru diosun cnm kullanabilir ama o hem annesinin hem babasının soyadı.ee hani kocasının soyadı bu kız evli ben ondan yadırgadım...
(((haklısın canım dizinin çok takipçisi olmadığım için orasını kaçırdım ben kocasınınkiyle kendi soyadı diye düşündüm))))))
cenazzede goncanın hayali romanını yazarken öldürmüş annesini hafızaısnda.anlattı onu annesi demek öldürdün beni dedi o kadar çok şey yaşayan kadına sonra kocasıyla evlendiler tekrar çocuk yaptılar diye mutlu son mu yapsaydım gibi şeyler dedi.bir an öyle düşünmüş.
finali ben o kadar çok beğenmedim.her şey güzeldi mutlu sondu ama goncayı anne yapmadan önce en azından bir sahne üniversite sahnesi de gösterselerdi keşke,masala annelik yaptı zeyynep masal en azından bir kere bile olsa anne deseydi bence keşke zeynep e..neyse artık öyle ya da böyle mutlu son oldu ve bitti...
bir tek zeynep yoktu cenazede ,gonca yazdıgım gibi anlattı annesine alışverişteyken...