• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kanser

havvamiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
1
1
1
30
Merhaba öncelikle çok zor bi süreçteyim babamı 4 ay önce kaybettim daha alışamamışken daha kendime gelememişlen 1 hafta önce annemin meme kanseri olduğunu öğrendim ve ne yazık ki metastazı çok pet sonuçlarında çıktı kemoterapi öncelikle dedi ama daha başlanmadı çarşamba günü her şey tam anlamıyla net olacak. Bu konuda bilgisi yaşayan deneyimi olan var mı?

Başınız sağolsun . Bir bilgim yok Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah .

Basin sagolsun.annene de cok geçmiş olsun.hangi organlara metastaz yapmış?

Başınız sağ olsun.
Yakın zamanda bir akrabamızın meme kanseri olduğunu öğrendik. Ameliyata girdi göğsü alındı biraz koltuk altı kazındı. Şimdi ayda bir kemoterapi alıyor. Durumu gayet iyiye gidiyor. Erken teşhis hayat kurtarıyor. RABBİM şifa versin inşaALLAH...
Moralini hep yüksek tutun.

Babanın mekanı cennet olsun inşallah. Annen içinde Rabbim eski sağlığına kavuştursun ve senin başından eksik etmesin 🤲🏻

Allah annenize acil sifalar versin, umutsuz olmayin .. tedavi sansi yuksek bir tur bildigim kadariyla.. Allah saglik versin.

babanizin mekani cennet olsun, annenizi size bagislasin ..

Başınız sağolsun 😔 Allah şifalar versin annenize 🤲🏼 kardeşimde geçirdi şifasını verdi Rabbim darısı size , annenize güç verin bolca Allah size bağışlasın 🤲🏼♥️

Rabbim acilen şifasını versin inşaallah meme Allahın izniyle daha kolay atlatılan bir tur.lenflerde varsada kazınıyor temizleniyor biraz kemo ile bitiyor tamamen Rabbim size bağışlasın amin

Başınız sağolsun. Bende babamı yeni kaybettim. Babanızın acısıyla baş etmeye çalışırken annenizin hastalığını öğrenmek çok ağır olmuştur. Allah düşmanımın başına vermesin. Fakat ümitsizliğe kapılmak yok. Tedavisini olduktan sonra inşallah iyileşir anneniz. Akrabalarımda aynı hastalığa yakalanıp aslanlar gibi üstesinden gelen ve şuan sağlıklı bi şekilde hayatına devam eden yakınlarım var. İçinizi ferah tutun. Annenize en büyük destek, motivasyon kaynağı sizsiniz evlatları olarak. Allah yardımcınız olsun, acil şifalar diliyorum anneciğinize. İmtihanınız zor biliyorum ama atlatacaksınız inşallah, dualarımda olacaksınız.

Merhaba öncelikle çok zor bi süreçteyim babamı 4 ay önce kaybettim daha alışamamışken daha kendime gelememişlen 1 hafta önce annemin meme kanseri olduğunu öğrendim ve ne yazık ki metastazı çok pet sonuçlarında çıktı kemoterapi öncelikle dedi ama daha başlanmadı çarşamba günü her şey tam anlamıyla net olacak. Bu konuda bilgisi yaşayan deneyimi olan var mı?
Başıniz Sağolsun.Annenizede Rabbim şifalar versin😔🤲Sakin ümitsizliğe kapilmayin..Kurtulma oranı en yüksek olan tür.2014 yilinda teyzem Meme kanseri oldu.Atlattı ve şuan çok iyi sadece 6 ayda bir kontrole gidiyor.Eşimin teyzesi 1985 yılında meme kanseri olmuş bir tek memesi yoktu.86 yaşinda yaşlılık sebebiyle vefat etti.O sebeple sakın umutsuz olmayın.Babanizı kaybetmeyle üst üste gelmesi sizi daha çok etkilemiştir.Bu gerçekten kolay birşey değil.Ama anneniz için sirkelenmek zorundasiniz. onun şimdi morale ihtiyacı var.

Babanız için başınız sağ olsun Nur içinde yatsın inşallah annenize acil şifalar dilerim meme kanseri metastazı çok çabuk yumurtalıklarda yayılıyor diye biliyorum ama onu da aldıkları zaman kemoterapi ile çok iyileşen çevremde tanıdıklarım var Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Çevremde meme kanserini atlatan ve su an eski sagligina kavusan o kadar çok kisi var ki.moral çok önemli bu hastalikla mucadelede. Zor evet, özellikle de babanizin acisi tazeyken ama annenizle beraber umutla mucadele etme zamanı. Allah tez vakitte sifa versin inşallah

Öncelikle basınız sağolsun annenize de geçmiş olsun. Benim annemde meme kanseri geçirdi göğsünü aldılar hemen kemoterapi gördü. Şimdi akıllı ilaç kullanıyor. En önemli ilaç moral çok zor bir dönem sizin için ama annemizin yanında olun bu dönemde gereksiz kadın programı ya da eve gelip ah vah edecek akrabaları uzak tutun evden . Doğal beslensin ev yoğurdu falan paketli gıda yemesin hoc doktor da söyler zaten. İlk öğrendiğimizde devlet Hastanesi'nde psikolog konuştu bizimle en önemlisi moral demişti. Bu aeada kemoterapi alırken nar greyfurt ve sütten uzak dursun bunlar kemoterapi etsini azaltirmis.istwrseniz özelden de mesaj atabilirsiniz istediğiniz zaman. Güçlü olun annenize de güç verin.

Babanızın mekanı cennet olsun, Rabbim sizlere sabırlar versin. Anneniz de tez zamanda iyi olur inşallah.

Back
X