annem kanser....

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Annemin burnunda kocaman bir şişlik vardı. doktora gitti ve tümör olduğunu öğrendik. Annem çok zayıfladı yüzü ve burnu şiş artı kansızlıkta var. Tahliller sonucunda ise vücudunda başka tümörler olduğunu da öğrendik. Ayrıca tümör kötü huylu. Annem gözümün önünde eriyor ama ben hiç bişey yapamıyorum. Ne acılarını dindirebiliyorum ne de hastalığını iyileştirebiliyorum. Keşke tek derdimin sevgilimle kavga edip ayrılacakmıyız diye düşündüğüm zamanlara geri dönebilsek....

Allah annene acil şifalar versin..siede sabır versin cok geçmiş olsun diyecek baska bişey bulamadım bazen kelimelerin anlamsız kaldığı noktada oluyoruz bu da öyle bişey

​Öncelikle geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin sizede sabır diliyorum.

Cok gecmis olsun oncelikle...
Ama kanserin en onemli noktasi moraldir biliyorsun..
Annem gozlerimin onunde eriyor demissin bu dusunceni sakin ve sakin ona yansitma
Allahhh sifasini versin insallah..
Cok buyuk bir imtihandasin, umarim sapasaglam durur ve bunu kazanirsin...

Başka bir doktora daha gidin. Yapılabilecek her şeyi yapmayı çalışın , günlerini stresten uzak ve huzurlu geçirmesini sağlayın. Allah sabır ve şifa versin. Çok geçmiş olsun.

kanser artık grip gibi bi hastalık, en ağırını bile yenenleri gördüm,
umudunuzu kaybetmeyin,
Allah acil şifalar versin

herkese teşekkür ederim. Önce özel hastaneye gitmiştik ama daha sonra araştırma hastanelerine sevk ettiler sadece bir doktora gitmedik zaten. Ayrıca hızlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

kanserin en büyük dermanı moral moral moral.
hem anneniz hem siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın.
ve burda bir akadaşında yazdığı gibi bütün doktorlara gösterin annenizi.umudunuzu kaybetmeyin.tıp çok ilerledi.kanser hastalıklarıda artık grip gibi birşey oldu.allah yardımcınız olsun.

Kanser psikolojik bir hastalik ve bir nevi intihardir.kurtulmasinin tek caresi terapi gormesi ve sorunlarini cozmesidir.sakin kemoterapi falan aldirmayin asil kemoterapi geri donusu olmayan hasarlar birakip öldürüyor hemen annenize cok iyi bir terapist hatta psikiyatr bulun tek kurtulus bu..

peki kötü huylu tümörler için ameliyat olmadı mı

Annenize acil şifalar diliyorum allah aneni başından eksik etmesin kanser gibi hastalıklarda hastanın morelinin yüksek olması gerektiğni duymuştum güçlü durun morelini düşürmesin sizden güç alsın mesela iyileşince neler yapıcaksınız onları konusun allahım size sabır versin

peki kötü huylu tümörler için ameliyat olmadı mı

kötü huylu tümör olunca ameliyat edilemez çoğalma riski artar bu yüzden ışın tedavisi ve kemoterapi olacak sırasıyla iyileşme olucak ama hiç bir zaman tam iyileşmicek...

Allah acil şifalar versin inşallah , Anneninizi size bağışlasın

çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.
annenizin rahatsızlığı cilt kanseri mi canım?
doktorunuz ne diyor?yanlış bilmiyorsam bazı kanserler ameliyat edilebiliyor,
yakın tanıdığımızda akciğer kanseri.önce kemo aldı 3 kere.
duruma göre ameliyat yapılacak.kemo gerçekten sarsıyor.ama bazen mecbur elden bişey gelmiyor.
Allah sabır versin size gerçekten çok üzüldüm.

Allah annenize acil şifalar versin inşallah.

özel hastanelerden uzak durun.benim de babam aynı şekilde rahatsız.malesef bizim elimizden bi şey gelmiyo.çok çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda şifasını versin

Allah şifa versin. Ne zaman teşhis edildi geç mi kalındı acaba zayıflaması filan anlaşılmadı mı. Sakın yanında üzülmeyin belli etmeyin. Bu hastalığın tedavisi % 50 moral. Tüm tedavilere bu şekilde katlanabilir ama bence kötü huylu tümör alınabilirdi çünkü orada durduğu sürece yayılma olasılığı var hem başka yerlerde de varmış önce ameliyat yapılır sonra eğer kalan hücreler varsa diye kemoterapi başlanır. Tabii daha iyisini doktorlar bilir. Benim çevremde hep öyle yapıldı. Allahım şifasını versin inşallah siz sakin olmaya moral vermeye çalışın.

Kanser artık çok yaygın. Çok geçmiş olsun. Kaçıncı evresinde, nasıl tedavi oluyor bunlar çok önemli. Çok alternatif kullanılan yöntemler var artık. Mesela bir tanıdığım da aynen mücadele ediyor. Akıllı bomba diye bir ilaç kullanıyormuş doktoru kemoterapi esnasında ki yan etkileri minimize ediyormuş. İyi bir yerde tedavi ettirmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…