annem kanser....

allah acil sifalar versin annenizin moralini yuksek tutmaya calısın. her kanser turu bir degildir ameliyat olup olmamasına doktorunuz karar verir. kulaktan dolma bilgilere itibar etmeyin

Ben sana buradan ne yazacağımı bilemedim.. :26:
Her zaman yanındayım biliyorsun..

Son düzenleme:
Konu açmana çok sevindim ama, en azından yaşayan, bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alabiliriz.
Arkadaşlar bu arada kaçıncı evre de olduğunu bilmiyoruz?
Dediği gibi vücuda dağılmış durumda tek bilinen bunlar..

Allah annenize sifa,sizede sabir ve dayanma gucu versin.kansizlik icin pekmez ve siyah uzum iyi geliyor diye biliyorum.druna danissaniz belki kan ilaci verir.boyle bir durumu varsa.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Allah yardımcınız olsun destek olun bol bol moral verin Rabbim derman versin güç versin annenize çok geçmiş olsun

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Bu bölüme hergün girer konuları takip ederim ama hiçkimseye yorum yapmadan çıkarım sizin konunuzu okuyunca ilk defa birşeyler yazma gereği duydum. Akciğer kanserini yenmiş bir adamın kızıyım, kendi adıma söyleyeyim çoooook zor günler geçirdim babamı tahmin bile edemiyorum. Tanı konulması, ameliyat süreci, ışın tedavisi, kemoterapi süreci... Allah'ıma bir değil zerrelerim adedince şükürler olsun ki atlattık. Ki en ağır kanser türüdür akciğer kanseri. Umutlu ol, umudunu yitirme Rabbimin izniyle inşallah anneciğin atlatacak bu hastalığı, dualarım sizinle inşallah. Kan değerlerini yükseltmek için kuru üzüm ve kuru üzüm çekirdeğini toz haline getirip yedirin, birde dut pekmezi; bağışıklık sistemini güçlendirmek içinse tahin pekmez yalnız dikkat edin tahin ve pekmezler şekerle değilde doğal olanından olursa çok çok daha faydalı oluyor. Biz bu şekilde 12 kürlük kemoterapi süresince sadece 1 sefer kan takviyesi aldık babama. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

Rabbim Annenize şifalar versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşsun. Allahım annenizi size bağışlasın başınızdan eksik etmesin dilerim.. Sizede sabırlar dilerim Anneniz için dimdik güçlü olun, morel verin umudunuzu asla kaybetmeyin. Allah büyüktür,inşallah Anneniz tekrar eski sağlığına kavuşur çok mutlu ve huzur içinde sağlık içinde nice seneleriniz olur dilerim..

Çok çok geçmişler olsun..

öncelikle ALLAH IMIZDAN ŞİFA DİLİYORUM DUAlarımda annenende yer vericem..
ve de sana düşen görev sabırlı mutlu olmaktır...anneni mutlu etmek için çabala...mesela oa sürpriz bi kahvaltı hazırla...gezmelere gidin beraber...gülümse...beterin beteri vardır...ki erken teşhis ise tedavisi daha kolay olacaktır...imtihanınız zor ALLAH ım yardımzınız olsun....dualrımdasınız...sevgiler hürmetler...

Allahın şafi adını anarak annene acil şifalar diliyorum.Annene en büyük destekçi sen olmalısın.Moral bu illet hastalıkta çok önemli.Ne kadar yaygınlaştı kanser.Babamı mide kanserinden kaybettim.Çok zor Allah kolaylık versin sana ve ailene.

Rabbim çok acil şifalar versin ve onu sizlere bağışlasın bol bol dua edin moralinizi yüksek tutun Allah'a güvenin Rabbim yardımcınız olsun amin

offff ne denirde acin hafifletilir?ne soylenirde moral in duzeltilir??
ALLAH yar ve yardimciniz olsun safi ismiyle sifa versin insallah..hic biriniz kotu seyler dusunmeyin..moral cok onemli ama gercekten morelinizin yuksek olmasi lazim..bendede var kansizlik ve doktorum ustune basa basa (valla sakatatmi deniodu ne) hayvanin ic organlarini yememi istedi..bobrek dalak ciger..bir ay icinde kansizlik icin aldigim ilaclari biraktim..insallah bir gun gelir "annemin sadece kansizlik sorunu kaldi" yazdigini okuruz..rabbim anne babamizi basimizdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…