annem kedimi vercekmiş

narkozcufree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
4 yaşında iran kedim var. ben evlenince bakımını annem üstlendi bana vermedi şimdi her yere işiyor diye vermeye kalkıyor çok fena tartıştık ben kesinlikle kedimin verilmemesi taraftarıyım. benim şuan kendi evimde başka bir kedide var. nasıl yapıcam bilemiyorum.kavga ettiğimiz için açıp soramıyorumda kediyi verdin mi diye??? ne yapcam acil yardım kızlar

sizi özlediğinden, tepki olarak işiyodur herhelde kedicik sağa sola.

annenizi ziyarete gidebilirsiniz, sormadan görmüş olursunuz kedi evde mi değil mi? ziyaret amacıyla gidemezseniz kavgalı olduğunuz için, bişeyi bahane edip gidin.

annenızden kedınızı ısteyın o halde.benım evde kedım var alamam dıyorsanız eger,o kadıncagız ne yapsın ısıyorsa her yere nasıl ılgılensın vermekten baska caresı yok.belırttıgım gıbı kedıyı annenızden ısteyın.ne sız uzulün ne de anennız.

4 yaşında iran kedim var. ben evlenince bakımını annem üstlendi bana vermedi şimdi her yere işiyor diye vermeye kalkıyor çok fena tartıştık ben kesinlikle kedimin verilmemesi taraftarıyım. benim şuan kendi evimde başka bir kedide var. nasıl yapıcam bilemiyorum.kavga ettiğimiz için açıp soramıyorumda kediyi verdin mi diye??? ne yapcam acil yardım kızlar

al getir canım evine kıyıpta verilirmi başkasına kedişlerr minnoşlar yerim ben o kedişleri:69::69::98:

heryere isiyosa idrar yollarinda bir sorunda olabilir bence kedinizi alin ve bi veterinere götürün annenizlede kavga etmeye gerek kalmaz

evlenmeden önce benim kedim olsaydı eğer, anneme bıraksaydım o kediyi evlendiğim günün ertesine yollardı kediyi. yine anneniz iyi bakmış. ama sizde bırakmayın o kediyi annenizde. ya yanınıza alın yada güveneceğiniz birine verin.

Back
X