• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kendinden nefret ettiriyor.

ergen ,ergenlik kelimeleri hakaret değildir...bilginize...ama rezil ,mahallede atışan biri vs kelimeler hakarettir.........
pardon kim kime iftira atıyor acaba ??? madem çok israr ettiniz mesajınızı kopyalayayım...Ne mahallede atışmam kalmış ne de rezilliğim... seni tanımam etmem..ne derdim olacak seninle ??

mesajın

"haddinizi bilin, mahallede atışır gibi burada ağzınıza geleni söyleyemezsiniz tanımadığınız insanlara.Çok derdiniz varsa buyrun özelden yazın.Herkesin tavrınızdaki rezilliği görmesine gerek yok."
[/QUOTE

Mesajımda taciz edici unsur göreemiyorum ben bayan yazdığımın arkasındayım, ama siz burada içerik vermeden beni taciz ediyor diye iftira atıp gidemezsiniz.

Sizin laflarınıza herkesin gözü önünde maruz kalmak zorunde değilim, ben size bu mesajı yazdığımda sizi çoktan şikayet etmiştim. Bana insanların okumasına açık bir konuda 'ergen' diye muamele edemezsiniz.

Son düzenleme:
annelik babalık her zaman haklı olmak demek değildir... konu sahibi ergenlik döneminde tabiki fevri davranışları olacak ve anne gerizekalı salak gibi sıfatları kullandıkçada daha kötüleşecek ve gerçekten gururu kırılacak... bu dönemlerde önemli olan çocuğu kaybetmemeye çalışmaktır. tabiki size saygısız olsun demiyorum saygıyı öğretin ama bunu öğretirken sözlerle değil davranışlarınızla öğretin. çocuğunuzun birey olduğunu kabul edin... annene bi mektup yaz bence canım ve bunların seni ne kadar kırdığını sende deri yaralar açtığını söyle anlıcağını düşünüyorum

Herkes neden yanlış anlıyor beni vallahi çıldırıcam :50:
Ben senin yorumuna katıldığım için AlminaCinar'a sen bunlara katılmıyor musun? demek için alıntıladım.

sanırım sende yalnış anladın konu sahibi senin ve benim yazdığımı kopyalamış altınada

Şu söylenenlerdeki mantığı, gerçekliği kabul etmiyorsan...... Kalp kırmak istemiyorum şimdi ama... Neyse

yazmış sana değil yani

Tamamdır,anlaşıldı :93:

ergen ,ergenlik kelimeleri hakaret değildir...bilginize...ama rezil ,mahallede atışan biri vs hakarettir.........
Türk dil kurumunda görevlisiniz sanırım, o hakaretti bu hakaret değildir diyebildiğinize göre.Tutumunuza ve sarfettiğiniz lafları şahsıma hakaret derim ancak.
Evet tutumunuz bana göre rezilce çünkü inatla insanların okumasına açık alanda benle atışmaya çalışıyorsunuz.

annelik babalık her zaman haklı olmak demek değildir... konu sahibi ergenlik döneminde tabiki fevri davranışları olacak ve anne gerizekalı salak gibi sıfatları kullandıkçada daha kötüleşecek ve gerçekten gururu kırılacak... bu dönemlerde önemli olan çocuğu kaybetmemeye çalışmaktır. tabiki size saygısız olsun demiyorum saygıyı öğretin ama bunu öğretirken sözlerle değil davranışlarınızla öğretin. çocuğunuzun birey olduğunu kabul edin... annene bi mektup yaz bence canım ve bunların seni ne kadar kırdığını sende deri yaralar açtığını söyle anlıcağını düşünüyorum

Çok güzel bir yorum..Beğendim tuşunun olmadığına üzüldüm....:)

ergen ,ergenlik kelimeleri hakaret değildir...bilginize...ama rezil ,mahallede atışan biri vs hakarettir.........

Türk dil kurumunda görevlisiniz sanırım, o hakaretti bu hakaret değildir diyebildiğinize göre.Tutumunuza ve sarfettiğiniz lafları şahsıma hakaret derim ancak.
Evet tutumunuz bana göre rezilce çünkü inatla insanların okumasına açık alanda benle atışmaya çalışıyorsunuz.

he...... he........................... :36: .

Son düzenleme:
konu sahıbı cozume ulasmıs ama tartısma devam edıyor .
tüm yorumları okudum herkez kendı dusuncesını yazmıs .ama almınacınar arkadasımız bıraz gereksız yere ortamı karıstırmıs gıbı .sakın benı yanlıs anlama amacım tartısmak degıl ama,daha önce lıfeısnoteasy rumuzlu arkadasımızı savunmak ıcın bır kac yorum yaparak gereksız yere polemıge neden olmussunuz .lıfeısnoteasy rumuzlu arkadasımız yorum yapmayı bırakmıs sız onun yerıne devır almıssınız .ustelık burada hıc bır uye konu sahıbını poh pohlamamıs ,herkez cozum onerıklı yorumlar yaparken ,sız baska bır arkadası savunmak ıcın yorum yapmıssınız .ve halıyle ortam da polemık olusmus .kk da sık gorulen bır durum.ınsanlar bırsey yazmaya derdını paylasamaya korkar oldu artık .son olarak ,konunun kapatılmasını konu sahıbı ıster veya edıtorler uygun gorurse kapatırlar .sız konu sahıbı degılsınız kı konunun kapatılmasını ısteme gıbı talebınız olsun .

son olarak konu sahıbı cozume ulasmıs cok sukur .adınıza cok sevındım .

tüm yorumları okudum herkez kendı dusuncesını yazmıs .ama almınacınar arkadasımız bıraz gereksız yere ortamı karıstırmıs gıbı .sakın benı yanlıs anlama amacım tartısmak degıl ama,daha önce lıfeısnoteasy rumuzlu arkadasımızı savunmak ıcın bır kac yorum yaparak gereksız yere polemıge neden olmussunuz .lıfeısnoteasy rumuzlu arkadasımız yorum yapmayı bırakmıs sız onun yerıne devır almıssınız .ustelık burada hıc bır uye konu sahıbını poh pohlamamıs ,herkez cozum onerıklı yorumlar yaparken ,sız baska bır arkadası savunmak ıcın yorum yapmıssınız .ve halıyle ortam da polemık olusmus .kk da sık gorulen bır durum.ınsanlar bırsey yazmaya derdını paylasamaya korkar oldu artık .son olarak ,konunun kapatılmasını konu sahıbı ıster veya edıtorler uygun gorurse kapatırlar .sız konu sahıbı degılsınız kı konunun kapatılmasını ısteme gıbı talebınız olsun .

ben kimseyi savunmadım canım..aynı kişi 1 kere ile yetinmemiş 2 kere aynı kişinin üzerine gitmiş..bu dikkatimi çekti....konu sahibine kötü hiç bir şey dememişken hiç yazmadığım düşünmediğim şeylerin bana mal edilmesi,hakarete uğramam canımı sıktı..sanırım gözden kaçırdığınız şeyler var..canınız sağolsun....ayrıca üyelerin de konunun kapatılması ile ilgili talepleri olabilir diye biliyorum...

Son düzenleme:
daha öncde başka bi konuda yine aynı şey yaşanmıştı ama ben alttan almayı yeğledim.....
demkki kroniklşmiş bi durum.....

Size katılıyorum, bazı üyeler sınırlarını öğrenemediği sürece burada tartışıp fikir alışverişinde bulunmak imkansız hale geliyor ne yazık ki.Umarım editörler gerekeni yapar.

Annelik doğum gerçekleştiği an başlamıyor malesef..
maddiyattan çok maneviyat aranıyor annelerde..
Annelik öyle"sen kitabımı nasıl fırlatırsın geri zekalııı" demek değildir..
Annelik yavrunu korumaktır..Diğer yavrularıda korumaktır..
Hatta Annelik şiddeti savunan kimseyi savunmamaktır.
Nokta.:27:

Zaten konu sahibini bıktırmışlar..yazık daha 16 yaşında..
kocaman kocaman kadınlar hiç yakıştıramıyorum yaa hey allahım..

konu sahibi,canım senin adınada sevindim konu kapanmış.İnş bi daha aynı şey olmaz..

Back
X