annem koah olmuş... :(

Haberler nasıl Jasmine?Bugün annenin sonuçları belli olacaktı..

canım dün giremedim haber veremedim o yüzden... Allahıma çok şükür birinci dereceymiş henüz başlangıcındaymış ve sol lobda gördüğü şeyde doktorun korktuğu ve tabi bizim de korktuğumuz gibi bişey değilmiş... şu ara aynı zamanda gripte olduğu için sanırım sıkıntı ondanmış.. şimdi bundan sonra ilerlememesi için sigarayı kesinkes bırakması ve düzenli yürüyüş yapması gerekliymiş.. tabi babam 2. bi doktora daha götürmek istiyo annemi ki bence de götürsün Allah göstermesin ama ne olur ne olmaz... ama çok mutluyum çok şükür korktuğumuz gibi değil.. Allahım herkesin annesine babasına sağlıklı uzun ömürler versin düşüncesi bile beni bitirdi... bu arada ilgine de çok teşekkür ederim...

Allah acil şifa versin
Cuma günü bizde babamın koah hastası oldugunu ogrendik.
4 sene önce sigarayı bırakmıştı.

Sen de sağol.sonuçların nispeten olumlu çıkmasına çok sevindim.Dün sen girmeyince korkmuştum,acaba çokkötü bir şey çıktı da herşeyi unuttu ,neyapacağını mı şaşırdı diye.Ama şimdi mutlu oldum:)

ayy yok canım Allah göstermesin, çok şükür korktuğum kadar kötü değil sonuçlar... bundan sonra en büyük sıkıntımız annemin sigarayı bırakması olacak, onu da en kısa zamanda becerirse ne mutlu bana..

ayy yok canım Allah göstermesin, çok şükür korktuğum kadar kötü değil sonuçlar... bundan sonra en büyük sıkıntımız annemin sigarayı bırakması olacak, onu da en kısa zamanda becerirse ne mutlu bana..

cnm annen sigarayı bırakabildimi..geçte görsen yazımı cvb ver oldumu

Back
X