annem kocam kv

pembesaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
52
5
48
Ankara
Yaklaşık 6 yıldır evliyim. 2 çocuğum var. Annem ve kocam evlendiğimden beni pek anlaşamazlar. Birbirlerine bişey soylemezler ama sevmiyorlar birbirlerini. Zaman zaman kocam annemin yaptıklarını soyler. Zaman zaman annem kocamın yaptıklarını. İkisinin de haklı olduğu yerler var. Geçen hafta taşındığım için hem annem hem kv bizdeydi. Bu süreçte kv anneme benim çocuklara bakmamla ilgili eleştiride bulunmuş. Annem de kvmin kocamı doldurduğunu bu yüzde kocamın annemlere soğuk davrandığını duşunuyor. Off arada kaldım. Kimsenin uzulmesini istemiyorum. Aralarını nasıl duzelticem.

%90 keşke annemi dinleseydim deniyor. %10 da istisnai durumlar. Bence de kayınvaliden eşini doldurabilir. Annen de eşinden neden hoşlanmıyor anlayamadım en başından evlenmenizi falan istemiyor muydu yoksa sonradan mı sevmemeye başladı? Hatasını görmeden sevmemezlik yapacak bir insan mı?

Aralarini duzeltebilecegini sanmiyorum.
Mecbur kalmadikca ikisini bir arada olmaya zorlama.
Madem durum boyle iki tarafi da idare edip orta yolu bulacaksiniz.

2 Cocugun var kv neyi begenemiyor cocuk yetistirmenle ilgili? Annene niye soyluyor? Gelip yuzune soylesin? Kv calisiyor galiba.

annenizin ne de kocanızın etkisinde kalın, arada köprü olup kimseyi incitmeden politik davranın başka çözüm olmaz gibi geliyor bana.

3 u birarada oldu mu bermuda seytan ucgeni..kv dengesiz konusan bir.insan..annem her lafi kapani..esim de durur durur en dengesiz konusani..biraraya getirmemeye calisiyorum.oldugu zamanda hep ben konusup firsat vermiyorum
Stres olan hep ben..inceldigi yerden kopmamasi icin elimden geleni yapiyorum.

6 sene bu gemiyi nasıl yürüttün aynı şekilde devam et suyu bulandırma. Annene den haklısın de kocana sen haklısın de Nasrettin hoca misali en mutlu sen olursun

bakın bişi diyeceğim, evlendikten sonra sizin aileniz eşiniz ve çocuklarınız olmalı. Diğer herkese karşı kulaklarınızı kapayın. eşiniz kv ye siz annenize ayarı verin. bulaştırmayın fazla müdahale ettirmeyin. yoksa bu böyle olmaz sürmez yıpranırsınız yazık değil mi aile artık sizsiniz onlar anneler yani yerlerini bilsinler ve bir süre uzak dursunlar bence

esim kimsenin tavuguna kist demez.herkese ayarini ben veriyorum.kotu olan da ben..birseyi farkettim annem de az degilmis..simdi baska konularda var anneme ayar cekiyorum..her olaya da karismiyorum .dediginiz dogru.
.yasini basini aliyorlar ama olgunluk baskabirsey..ins yaslaninca biz de boyleo
lmayiz

Akıllı insan kendini arada bırakmaz. Herkes kendi ilişkisini kendi ayarlasın. Benim kocam da işgüzarın teki. Ailesiyle görüşmeye mecburmuşum gibi habire zorluyo beni olan bizim ilişkimize oluyo. O sinir stres oluyo ben eşimden soğuyup uzaklaşıyorum bu aralar hepinize l.net gelsin modundayım. Ara bulucam derken bu hale getirmeyin eşinizle ilşkinizi..

Kocam her şeye karışır. 6 yılda onu idare etmeyi öğrendim. Annem de kendi istediği olsun istiyor. Aralarında çok muhabbet yok. İkisi de herşeyden alınıyor. Böyle baktı şoylededi gibi.. Ben hep arada kalan. Baya yıprandım. Kv de diyeceğini diyor sonra salağa yatıyor. Bir konuda anlaşıyorsunuz eşim hayır deyince donuveriyor. Ortada bırakıyor. Tamam oğlum tamam oğlum diyor

bence olmayız inşallah çözersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…