- Konu Sahibi pembesaray
-
Yaklaşık 6 yıldır evliyim. 2 çocuğum var. Annem ve kocam evlendiğimden beni pek anlaşamazlar. Birbirlerine bişey soylemezler ama sevmiyorlar birbirlerini. Zaman zaman kocam annemin yaptıklarını soyler. Zaman zaman annem kocamın yaptıklarını. İkisinin de haklı olduğu yerler var. Geçen hafta taşındığım için hem annem hem kv bizdeydi. Bu süreçte kv anneme benim çocuklara bakmamla ilgili eleştiride bulunmuş. Annem de kvmin kocamı doldurduğunu bu yüzde kocamın annemlere soğuk davrandığını duşunuyor. Off arada kaldım. Kimsenin uzulmesini istemiyorum. Aralarını nasıl duzelticem.
3 u birarada oldu mu bermuda seytan ucgeni..kv dengesiz konusan bir.insan..annem her lafi kapani..esim de durur durur en dengesiz konusani..biraraya getirmemeye calisiyorum.oldugu zamanda hep ben konusup firsat vermiyorum
Stres olan hep ben..inceldigi yerden kopmamasi icin elimden geleni yapiyorum.
esim kimsenin tavuguna kist demez.herkese ayarini ben veriyorum.kotu olan da ben..birseyi farkettim annem de az degilmis..simdi baska konularda var anneme ayar cekiyorum..her olaya da karismiyorum .dediginiz dogru.bakın bişi diyeceğim, evlendikten sonra sizin aileniz eşiniz ve çocuklarınız olmalı. Diğer herkese karşı kulaklarınızı kapayın. eşiniz kv ye siz annenize ayarı verin. bulaştırmayın fazla müdahale ettirmeyin. yoksa bu böyle olmaz sürmez yıpranırsınız yazık değil mi aile artık sizsiniz onlar anneler yani yerlerini bilsinler ve bir süre uzak dursunlar bence
esim kimsenin tavuguna kist demez.herkese ayarini ben veriyorum.kotu olan da ben..birseyi farkettim annem de az degilmis..simdi baska konularda var anneme ayar cekiyorum..her olaya da karismiyorum .dediginiz dogru.
.yasini basini aliyorlar ama olgunluk baskabirsey..ins yaslaninca biz de boyleo
lmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?