• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kotu bisey mi demis oluyor

Ooo çok takıyorsun insanları senin anneni suçlayarak ayrılmış falan da filan boşver sen kurtulduguna bak yol yakınken yüzlerini görmüşsün hem adamın hem ailesinin. Elle tutulacak önemsenecek hiçbir yanı yok karşında olan insanın böyle bir ailenin ne düşündüğünü ne konuştuğunu kafana taktıgına demez, insanları fazla önemseme salla gitsin
Galiba bu ilişkinin tek seveni ben misim

Olmayacak işmiş olmamış
Kultur farkı cok sorun oluyor
Hemde es adayi acayip agresif bunlarla hayat geçmez
Önüne bak.

Ya ilerde isler karisacagina bastan iplerin kopmasi senin hayrına olmuş ve uzerinden biraz zaman geçmiş. Kafaniza takmayin. Annenizde oldukça normal birsey söylemiş. Bunda küçümseme yok. Bende esimin ailesinde tek yabanci oldugum için onlarda bana bazen böyle seyler söylerler. Anneni suclama kendini de. Zaten gonulleri yokmuş. Sen Allaha şükret ki seni vakit gecmeden kurtarmış

Bencede annem cok ta ıyi söyledi cunku hak ettiler 😂

Galiba bu ilişkinin tek seveni ben misim
Unutursun geçer insanlar neleri aşıyor sana yaşadıklarımı anlatsam Ooo 7 cilt kitap olur ben zamanında gerçekten delirmiş ve geri tamamen olmasa da toparlamış biri olarak söylüyorum bişey olmaz bu dertlerden unutulur geçer hepsi bu yaşadıkların bana öyle basit geliyor ki düşün hayatımı ve kendi haline şükret birgün herşey geçiyor yaşandı onaylandı 😂😂😂😂

Unutursun geçer insanlar neleri aşıyor sana yaşadıklarımı anlatsam Ooo 7 cilt kitap olur ben zamanında gerçekten delirmiş ve geri tamamen olmasa da toparlamış biri olarak söylüyorum bişey olmaz bu dertlerden unutulur geçer hepsi bu yaşadıkların bana öyle basit geliyor ki düşün hayatımı ve kendi haline şükret birgün herşey geçiyor yaşandı onaylandı 😂😂😂😂
Kac yaşındasın peki 😂

Kac yaşındasın peki 😂
Hangi yaşım!? bedenim e sorsan daha 21 gencecik körpe bir kız ruhuma sorsan 80 yaşında ölümü bekleyen herşeyden yılmış insanlardan bıkmış bir babaanne var hangisini tercih edersin şaka maka degil haa film gibi hayat yaşadım ögrendim ki insanı geçen zaman degil de yaşananlar büyütüyor benimki fazla yaşanmışlıktan fazlaca büyüdü 80 i gördü öyle düşün 😂😂😂neyseki şuan hayatım düzeldi sayılır tabi psikolojik olarak hala bazı zamanlar film kopuyor bende ama delirdiğim zamana göre gene iyi yaşıyoz mecbur napalım

önceki konunuzda herkes belirtmişti, çok farklı kültürlerdensiniz ve bu iş illa bir yerde patlak verecekti. bence evlenmeden patlak vermesi daha iyi olmuş.
mesela hala "tanışmaya geldiler, neden ayrı odada oturmak istedi?" diyip anlam veremiyorsunuz.
doğru yanlış demiyorum ama belli ki kültürlerinde haremlik selamlık uygulaması devam ediyor. sevgilinizin annesi başka erkeklerle aynı ortamda oturmak istemiyor kendi bakış açısı gereği.
bunu bile 1 ay olmasına rağmen neden diye anlamlandıramıyorsunuz. nasıl evlenip bu aile ile yaşamayı düşünebiliyorsunuz bu durumda ?
sonuçta eviniz ayrı olsa da bu insanlarla bayramda seyranda bir arada olacaksınız. belki gittiğinizde eşiniz de onların evinde kadın-erkek ayrı oturmak isteyecek.
lütfen bambaşka fikirlerin insanları olduğunuzu idrak edin.
yada sadece evlenmiş olmak için şimdilik uyum gösterip birkaç sene sonra ayrılmayı seçin..

ayrıca kim olsa bence sevgiliniz gibi anlar. kız kardeşi de hemen yetiştirmemiş, gayet doğal olarak kendisini rahatsız eden bir lafı abisiyle paylaşmış.

evlendikten sonra bunlar düzelmeyecek, çok daha fazlasını çok daha sık yaşayacaksınız belli ki.
bazı aşkların güzel anılar olarak kalması daha iyidir.
karşınıza kendi kültürünüze uygun biri çıkınca bunu da tatlı bir anı olarak hatırlayacaksınız.

1 ay oldu ama 3 yıllık bi ilişki hemen kopulmuyor bazen arıyor mj atıyor ama ben ne yapacagimi bilemedim yani bana gore bu cok basit bisey cunki herkes ne kadar zorluğun altından kalkabilirken busasirtici

O zaman ayrıldım 1 ay oldu demeyelim güzel kardeşim, hala arada görüşüyoruz arıyor deyin.

Ayrıca anneniz haklı.

Bana göre de basit bir şey değil, altından kalkılacak zorluktan fazlası yaşadığınız , barışırsanız da daha da yaşayacaklarınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

önceki konunuzda herkes belirtmişti, çok farklı kültürlerdensiniz ve bu iş illa bir yerde patlak verecekti. bence evlenmeden patlak vermesi daha iyi olmuş.
mesela hala "tanışmaya geldiler, neden ayrı odada oturmak istedi?" diyip anlam veremiyorsunuz.
doğru yanlış demiyorum ama belli ki kültürlerinde haremlik selamlık uygulaması devam ediyor. sevgilinizin annesi başka erkeklerle aynı ortamda oturmak istemiyor kendi bakış açısı gereği.
bunu bile 1 ay olmasına rağmen neden diye anlamlandıramıyorsunuz. nasıl evlenip bu aile ile yaşamayı düşünebiliyorsunuz bu durumda ?
sonuçta eviniz ayrı olsa da bu insanlarla bayramda seyranda bir arada olacaksınız. belki gittiğinizde eşiniz de onların evinde kadın-erkek ayrı oturmak isteyecek.
lütfen bambaşka fikirlerin insanları olduğunuzu idrak edin.
yada sadece evlenmiş olmak için şimdilik uyum gösterip birkaç sene sonra ayrılmayı seçin..

ayrıca kim olsa bence sevgiliniz gibi anlar. kız kardeşi de hemen yetiştirmemiş, gayet doğal olarak kendisini rahatsız eden bir lafı abisiyle paylaşmış.

evlendikten sonra bunlar düzelmeyecek, çok daha fazlasını çok daha sık yaşayacaksınız belli ki.
bazı aşkların güzel anılar olarak kalması daha iyidir.
karşınıza kendi kültürünüze uygun biri çıkınca bunu da tatlı bir anı olarak hatırlayacaksınız.

Evet doğru söylüyorsunuz bazı aşklar guzel anı kalmalı öylede olacak gibi duruyor ama bnde benim icin kılını bile kipirdatmamis birisi olarak kalıcak o kesin. Kibar düşünceleriniz icin cok teşekkür ederim 😊

Hangi yaşım!? bedenim e sorsan daha 21 gencecik körpe bir kız ruhuma sorsan 80 yaşında ölümü bekleyen herşeyden yılmış insanlardan bıkmış bir babaanne var hangisini tercih edersin şaka maka degil haa film gibi hayat yaşadım ögrendim ki insanı geçen zaman degil de yaşananlar büyütüyor benimki fazla yaşanmışlıktan fazlaca büyüdü 80 i gördü öyle düşün 😂😂😂neyseki şuan hayatım düzeldi sayılır tabi psikolojik olarak hala bazı zamanlar film kopuyor bende ama delirdiğim zamana göre gene iyi yaşıyoz mecbur napalım
Evet mecbur 😏

Mrb kizlar. Daha once bi konu açmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kürt olduğu icin türkçeyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında türkçeye çevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya geçti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kürtçe biseyler konuştular ve kızı bize tercüme etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kürtçe bilen birini cagirsak bize tercüman olurdu dedi ve güldü bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok güzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercüman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi küçümsüyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor
Arkadaşım en güzelini yapmışsın hiç düşünme. Çünkü ne kadar ikinizde evlenseniz ailelerin uyumlu olması önemli. Annen sadece espri yapmış burada bu tepkiyi gösterecek bir durum yok terbiyesizlik etmişler. Hayatta her zaman kendi ailenin arkasında dur. En ufak şeyde seni silebilecek insan zaten sevmemiştir.

Back
X