annem manyak

Kimse kıza hatalısın demesin annedir kaygılanır falan bunlar işin kılıfı olamaz verdiği tepkilerde kızın geleceğine hayatına mal olacak hatalar yaptırır sadece,annesiyle gerçekten sorunlar yaşamayanda anlamaz. Burada bir sürü şey anlatırdım şimdi kızın benzer yaşadıklarıyla ilgili kendi yaşadıklarımdan ama girmiyorum.Yaşım 30a geldi hayatıma en büyük darbe vuran hatalarımın sebebi annemin o yaşlarda yaptığı davranışlarıdır hiçbir zamanda affedemiyorum şimdi sorunumuz olmasada vereceği zararı verdi hayatıma. Bakın yaşım 30 hala daha sende hata yaptın ama diyemiyorum kendime çünkü yapmadım o yüzden kıza sende ergensin hatan vardır demeyin hiç tek tavsiyem oku,okuyacak paran olmasada bile oku inadına yap bunu ve kendi hayatını kur annenide şimdilik görme,duyma.

Annem benim başarılı olmamı istemiyor demiş ama buna Bi örnek davranış göstermemiş. Anne ne yapmış da başarılı olmasını istememiş mesela. Sınav kapısında yasin okumadığı için mi? Evet anne eski kafalı ve baskıcı Bi tip ama annemden nefret ediyorum annem mal diyen de duygularını çok uçlarda yaşayan annesinin her davranışını çok kötü algılayan ergenlik çağında Bi çocuk. Emin olun 25 yaşında annesi bu kadar öcü gelmeyecek, anne de çocuğuna bu kadar baskı yapmayacak.
kendisi bana keske seni basindsn beri okutmasaydim diyor diye yazmisim okumadiniz mi orayi

Ne olursa olsun manyak demen hiç hoş değil. Bende yaşıtlarım gibi makyaj yapmak istiyorum sözüne çok takıldım daha yaşınız ne ki yaşıtlarınız ne kadar makyaj yapıyor ki böyle ukde kaldı içinizde. Okumak için deseniz anlarım da makyaj için anneye manyak demeseniz keşke
burdan sadece bunu mu cikardiniz ya

Sen derslerine sarıl. İnan seni onlar kurtaracak. Ne yaşadığını en iyi sen bilirsin...

Kimse kıza hatalısın demesin annedir kaygılanır falan bunlar işin kılıfı olamaz verdiği tepkilerde kızın geleceğine hayatına mal olacak hatalar yaptırır sadece,annesiyle gerçekten sorunlar yaşamayanda anlamaz. Burada bir sürü şey anlatırdım şimdi kızın benzer yaşadıklarıyla ilgili kendi yaşadıklarımdan ama girmiyorum.Yaşım 30a geldi hayatıma en büyük darbe vuran hatalarımın sebebi annemin o yaşlarda yaptığı davranışlarıdır hiçbir zamanda affedemiyorum şimdi sorunumuz olmasada vereceği zararı verdi hayatıma. Bakın yaşım 30 hala daha sende hata yaptın ama diyemiyorum kendime çünkü yapmadım o yüzden kıza sende ergensin hatan vardır demeyin hiç tek tavsiyem oku,okuyacak paran olmasada bile oku inadına yap bunu ve kendi hayatını kur annenide şimdilik görme,duyma.
tesekkur ederim umarim hep mutlu olursunuz

Babanizida sindirmis malesef ailede anne yada baba bu sekilde sorunlu ve hayata karsi ofkeli olabiliyor onunla yasayanlar ceremesini cekiyor malesef yasin kucuk okumaya calismaya elinden geleni yap universteyi insallah sehir disinda kazanir bi sekilde gidersin okuduktan sonra calisinca ayri eve cikarsin ondan sonra annem uzulur falan diye düşünme kendi hayatina bak

Canım belli ki annenin kendi gençliği ile ilgili çözemediği şeyler var bunlar senden çıkıyor. Önünde uzuuuuun yıllar var süsleneceğin,başarılar kazanacağın çok yılların olacak inşallah. Sana tavsiyem çok çalış güzel bi meslek sahibi ol ve dimdik ayaklarının üstünde dur. Muhtemelen ileride bu zamanların travmalarını ileride psikolog ile çözeceğin için çok para kazan:) senin için her şey çok daha iyi olur umarım. Bu arada annen seni sevmiyor değil muhtemelen annen hiç sevilmemiş ve kendini sevmiyor. Bu zinciri sen kır ve kendini çook sev
aynen arkadaşıma katılıyorum belliki kendide sıkı bir çocukluk geçirmiş ki sana da çektiriyor. sen kendini kurtar sabret hor görme anneni..🙏

Ne alaka başkasına yazdığım ikinci yorum bu . Bundan sadece makyaj dediğimi nerden çıkardıniz.
Hak ediyorsa anneye de manyak denir babaya da denir. Ve evet konudaki annenin davranışları da manyakça. Denir mi demişsiniz de gayet denir. Annelik ulvi bir durum değil.

Back
X