Annem meme kanserine yakalandı

Ben gençler daha kolay atlatır sanırdım ama dr da aynen öyle demiş hücre yenilemesi bu yaşta pek olmadığı için sıçrama ihtimali de azalıyormuş. Güzel dilekleriniz için çok teşeklürler Allah tüm hastalara şifa versin

Allah'ım şifalar versin inşallah kardeş

İnternette yazan her bilgiye güven olmuyor bu yüzden tecrübeleriniz çok önemli. Beslenmesine dikkat etmemiz gerekiyor, sanırım sebze meyve ağırlıklı bir beslenme olmalı. Bir de anneciğimde şeker tansiyon kolesterol ne ararsan var mutlaka bir diyetisyene gitmek gerekir bu da aklımda. İyi dilekleriniz için teşekkürler size de geçmiş olsun

Size de çok geçmiş olsun ailenize sağlık sıhhat dilerim, diyetisyen işi aklımda bir de annemde kolesterol şeker tansiyon var mutlaka gitmemiz gerekir

Cevabınız ve güzel dileklerniz için çok teşekkür ederim okudukça güç buldum. Benim bebeğim de 4 aylık size de çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Rica ederim ne demek.
Ne hissettiginizi anliyorum.
Ilk ogrendigimde surekli agliyordum gunlerce gecelerce.
Hatta biz biyopsi sonuclarini ogrendik ablam hastane calisani bir sure anneme soyleyemedik ama o benim bir seyim yok iyiyim bir.sey cikmayacak dedikce biz paramparca oluyorduk.
Ogrendiginde cok uzuldu allahim o gunleri hatirladikca agliyorum annem benim bu hayattaki en buyuk destekcim her seyim en buyuk duacim.
Allahim sadece nefes alsin bana baksin sadece yuzunu goreyim ona da bakarim cocuguma da diye cok dua etmistim.
Allaha cok sukur ki iyi evet zor kabullenmek tedavi sureci hepimiz alt ust olmustuk.
Babam en buyuk destekcimizdi hep yanindaydi annemin her seyine dikkat etti yediklerine giydiklerine ictiklerine allah ondan razi olsun.
Hepinizin destegi cok onemli rabbim en kisa zamanda sifa versin.
Ilerde sizde buraya annem atlatti diye yazacaksiniz insallah.
Bebeginin sana ihtiyaci var sutune buna da dikkat et bol bol su ic gecicek bu gunler.

Acil şifalar dilerim, Allah güç kuvvet versin Tüm ailenize, başta da annenize..
inşallah tez zamanda yener hastalığı .

Size de çok geçmiş olsun ailenize sağlık sıhhat dilerim, diyetisyen işi aklımda bir de annemde kolesterol şeker tansiyon var mutlaka gitmemiz gerekir

Kendi dr söylersiniz bunlara mutlaka bakar çünkü ona göre tedavi uygulayacaktır
Birde tavsiyem herkesin ağzından bir laf çıkacakdır biz şunu kullandık iyi geldi diye
Katiyen dr danışmadn kullanmayın çünkü hiç kimsenin bünyesi bir değil o yüzden gerek yok
Sağlıklı insanın tüketmesi bile gerekir tedaviye başlamadan Kızılcık meyve olarak tüketebilir bağışıklı kuvvetli tutmak için A,D,E,K vitaminleri tüketsin derim

19 yaş bunu göğüslemek için çok daha zor bir yaş ama çok şükür ki atlatmışsınız maşallah. Annem de anneniz gibi çok kötü düşünüyor. Sizlerin yazdıklarını ona da okuyacağım belki biraz olsun o ruh halinden kurtulur. Çok teşekkürler cevabınız için

Kuzum çok geçmiş olsun.
Acil şifalar diliyorum..
Erken tanı önemli inşallah atlatacak anneciğin

Ne güzel yıllar geçmesine rağmen hala çok sağlıklı maşallah. İnşallah annem de atlatır da bizim için de kötü bir anı olarak kalır sadece.

Evet genetik olabilirmiş. Dr yaşlı olduğu için hormonal demiş ama bilemiyorum. Aslında hep tv de farkındalık yaratmak adına çalışmalar yapılıyor. Ama benim aklıma anneme bir mamografi çektirtmek hiç gelmedi insan başıma gelmez sanıyor. 5 yıldır vücudundaymış meğerse. Ben de kendime dikkat edeceğim. Şu an bebeğimi emziriyorum bu da kanserden koruyormuş sanırım

Annen tez zamanda iyileşecek inşallah sen de buraya yazacaksın
İnşallah mutlaka yazacağım. Öğrenince ilk bu hastalığı araştırdım sonra da bunu yaşamış kişileri. İnşallah annem iyi olunca buraya yazacağım belki biz de başkalarına umut oluruz

Ben saglıkcıyım, kendinizde elle muayene yaparak hissedebilirsiniz aslında , rahim ve meme kanseri genetik oluyor, çevredeki insanların genelinde kız çocuklarında da cıktı aynı kanser türü, o yüzden ihmal etmeyin, mamografi çektirdin kanserde erken teşhis her zaman hayat kurtarır unutmayın.. Bende babamı akciğer kanserinden kaybetmiş biriyim tabiki bizimki son evreyide geçmişti artık her yere metastaz yapmıştı, sizin annenizinki geçecektir inanıyorumki, hem erken evre hem de korkulacak bi kanser türü değil eskisi gibi. Şifalar diliyorum annenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…