- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi pozitifkiz59
değilsin merak etmeYalnız değilim demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değilsin merak etmeYalnız değilim demek
Şuan derslerine odaklanErkek cocugu olsaydim eger cok sevilirdim. Guya ayrimcilik yapmiyorlar (!) Ama bana kapanmadigim icin cehenneme gideceksin dediler. Erkek kuzenim evde cirilciplak gezince aferin ogluma diyorlar. Iste boyle bir zihniyete sahipler. Namus dedikleri seyi sadece kadina yukluyorlar. Ileride evlendigim zaman hicbirini ziyaret etmeyecegim.
Bir de kandillerde kuzenlerim akrabalarimi ariyorlarmis ben aramiyormusum. Bana cehenneme gideceksin, okumaz evlenirsin diyerek zekami kucumseyen insanlari neden arayayim?
Ailemi hatirliyorum da kucukken koyumuzden bi erkek bana facebooktan istek atti diye bana facebook yasagi koymuslardi? Peki benim sucum neydi burada?
Senin kadar boş değil. Uza.Annenden farkın kalmamış açık bir cümle, anadilin Türkçe sanırsam anlayabilirsin diye düşünüyorum. Sen ise sen de mi kaçtın diye zırvalıyorsun.
Eleştirdiğin şeye daha beter dalmışsın, insanların üzerine gelerek örtmeye çalışıyorsun. Boş iş.
kıyamam sana. insallah en kısa zamanda kendine ait bir evde çok mutlu olursun.OKB var ister istemez takıyourm maalesef![]()
Kıakanç anne sendromı diye bir şey var..Küçüklüğümde hep beni baskalariyla kiyasladi. Onun mukemmelliyetciligi yuzunden panik atak oldum. Akrabalarin bana yaptiklari kotuluklere hep seyirci oldu. Hic benim tarafimi tutmadi. Akrabalarin tarafini tuttu. Akrabalar bana kapanmadigin icin cehenneme gideceksin dediklerinde onlarla bir oldu basimi kapamadigim beni evden cikarmadi. Ben birkeresinde "Universiteyi ankaradan kazanacagim" dedim o da "Kazanirsin tabi" dedi. Sonra koye gidince akrabalarla bir olup "Bilmem kazanabilir misin?" diye benimle dalga gecti. Kendi evimizdeyken iyi ama akrabalarla bir olunca beni cok uzuyor. Bi tane akrabamiz annesinin konusma tarzina karisiyormus. Annem bunu duyunca "pozitifkiz59 yapsa agzini burnunu yirtarim" dedi. Halbuki ben hayatim boyunca boyle bir terbiyesizlik yapmadim. Kendi kulaklarimla duydum boyle dedigini ama sorunca inkar ediyorHep onlarin istedigi birisi olmaya calistim ama yine de yaranamadim. Akrabalarin bana yaptiklari icin "Aman ne derlerse desinler takma" diyor. Ben gecmiste olan bir seyi hatirlattigimda bana "Ben ne zaman oyle demisim?" diyor.
Artik o kadar biktim ki her seyden. Resmen yasayan bir oluyum. Olsem de kurtulsam diyorumSizce ne yapmaliyim?
En cok sinirimi bozan sey de annem bana kizip bagirinca akrabalarin gulup sevinmesi... Sanki bir seyleri bilerek yapiyorlarmis gibiKıakanç anne sendromı diye bir şey var..
Bazen ergenlikle beraber anne kızını rakip givi görüyor onun için bir ezme yoluna gidiyor.
İnternwtte baya bir yabancı kaynak var hatta onlime yardım gibi bir şey de var...
Tek tavsiyem vevap verme annene hı hı de geç..
Tatlom sanırsam küçükaün annene aldırma intwenette araştırma yap narsist annleik diye bir şey var ne yazok kiEn cok sinirimi bozan sey de annem bana kizip bagirinca akrabalarin gulup sevinmesi... Sanki bir seyleri bilerek yapiyorlarmis gibi
sorun tam olarakn bu bence. Evet anneniz ama fazlaca pervasız konusuyor. Bence alın karşınıza konuşun. Uzuluyorum deyin. Hala dinlemiyorsa kulaklarınızı tıkayın. Üniversite için hazırlanın derim. Bakalım kazanınca ne nyapcak. Okuyın mesleğinizi elinize alın. Yolunuza devam edin.kimseye yaranmaya çalışmayın.onlarin istedigi birisi olmaya calistim ama yine de yaranamadim.
Onlarin istedigi gibi biri olmak icin cocuklugumu gencligimi heba ettim resmensorun tam olarakn bu bence. Evet anneniz ama fazlaca pervasız konusuyor. Bence alın karşınıza konuşun. Uzuluyorum deyin. Hala dinlemiyorsa kulaklarınızı tıkayın. Üniversite için hazırlanın derim. Bakalım kazanınca ne nyapcak. Okuyın mesleğinizi elinize alın. Yolunuza devam edin.kimseye yaranmaya çalışmayın.
Okudum ve belirtilerin cogu var. Hep mukemmel olmaya calistim daha dogrusu onlar beni zorladilar. Ornegin notlarimi yukseltsem ev isi yapmiyorsun dediler ev isini yapsam basortusu takmiyorsun dediler... Yillardir annemin istedigi gibi biri olmak icin cirpiniyorum ama artik cok yoruldum. Ne yaparsam yapayim begenilmiyorum. En iyisi hicbir sey yapmamak. Bundan sonra sadece kendi istediklerimi yapacagimTatlom sanırsam küçükaün annene aldırma intwenette araştırma yap narsist annleik diye bir şey var ne yazok ki
Öyle yap ama takışma annenle , sakın bunu da söyleme çünkü çok ters etki yapıyormuş ben int baya bir yabancı kaynak okudum..Okudum ve belirtilerin cogu var. Hep mukemmel olmaya calistim daha dogrusu onlar beni zorladilar. Ornegin notlarimi yukseltsem ev isi yapmiyorsun dediler ev isini yapsam basortusu takmiyorsun dediler... Yillardir annemin istedigi gibi biri olmak icin cirpiniyorum ama artik cok yoruldum. Ne yaparsam yapayim begenilmiyorum. En iyisi hicbir sey yapmamak. Bundan sonra sadece kendi istediklerimi yapacagim