• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem neden böyle yapıyor?

miray2626

deniyordum seni, sen seversin bunu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
181
63
38
37
bız 4 kardeşiz annem diğer çocuklarının full esyalarını o almıştır.. abımın evını 6 ay once full yenıledı ablamın evını ful yenıledı. ablam dogum yaptı full esyasını o aldı. ben tatıle gıdelım dıyorum para yok dıyor. ben oderım dedım mecbur.odemek hiç sorun değil. maddi sıkıntım yok ama eşim şakayla karışık diğer kardeşlerine yardırıyor. sana gelınce para yok dıyor. vereyım dıyor. en ufak bırsey demez eşim allaha şükür ama annemın boyle yapmasına biraz alınıyorum. tamam maddi olarak iyiyim diye belkı boyle yapıyor. ama ben uzuluyorum cunku sureklı param yok dıyor. bu arada maddi sıkıntısı yok o kadar işinemi gelmıyor. ne anlamadım sizin tecrubenızden yararlanmak ısterım... dediğim gibi ödemek sorun değilde. sürekli param yok dıyor. yılda onlara 10.binden fazla para yedırıyor nedendır sizce

bız 4 kardeşiz annem diğer çocuklarının full esyalarını o almıştır.. abımın evını 6 ay once full yenıledı ablamın evını ful yenıledı. ablam dogum yaptı full esyasını o aldı. ben tatıle gıdelım dıyorum para yok dıyor. ben oderım dedım mecbur.odemek hiç sorun değil. maddi sıkıntım yok ama eşim şakayla karışık diğer kardeşlerine yardırıyor. sana gelınce para yok dıyor. vereyım dıyor. en ufak bırsey demez eşim allaha şükür ama annemın boyle yapmasına biraz alınıyorum. tamam maddi olarak iyiyim diye belkı boyle yapıyor. ama ben uzuluyorum cunku sureklı param yok dıyor. bu arada maddi sıkıntısı yok o kadar işinemi gelmıyor. ne anlamadım sizin tecrubenızden yararlanmak ısterım... dediğim gibi ödemek sorun değilde. sürekli param yok dıyor. yılda onlara 10.binden fazla para yedırıyor nedendır sizce
Hem maddi durumun iyi hem de seni tatile annen mi gotursun? Fesubhallah

doğum ,düğün vs bunlar bir yerde ihtiyaç ama tatil keyfidir keyfiyata verecek parası yok kadının demek ki..sizinde bebeğiniz olduğunda elini cebine atmazsa o zaman alının :KK51:

Siz evlisiniz..Annenizle neden maddi bi bağınız olsunki... Anlamadım tam olarak.Hani çok önemli bişey olur yardım etmesi gerekir ama tatile siz çıkıyorsunuz neden anneniz karşılasın...Belki sizin aile düzeniniz bu şekildedir hani onu bilemem ama..Kardeşlerinizde evli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeslerinin maddi durumu seninki kadar iyi degil o yuzden. Sen niye bunu anlayamadin?[/QU
ben uzuluyorum ama oyle deyınce beklentım oldugundan degıl kaplıcaya gıdecektı on
Siz evlisiniz..Annenizle neden maddi bibağınız var.. Anlamadum tam olarak..Belki sizin aile düzeninbu şekildedir hani obu bilemem ama..Kardeşlerinizde evli mi..
annem hedıye almayı cok sever ablamın cocuk odasını oturma grup caydanlık v.s hep annem alır "hedıye" yanı muhtac oldugundan degıl banada hep param yok deyınce garıp hıssedıyorum olay bu

Annen senin eşine güveniyor demekki, darlık çekmeyeceğinizi düşünüyordur ondan. sen de maddi sıkıntı çekseydin sana da yapardı bişeyler.

Neden eşinle başbaşa gitmek varken anneni tatile götürüyorsun?
eşim kendi işini yaptığı için bırakamıyor. sağ olsun kırmadı beni ben hep annmle gıtmek ıstıyorum zaten dayımda gelecek. konu şu mesela baska etkınlıkte olsa sureklı param yok dıyor.

Annen senin eşine güveniyor demekki, darlık çekmeyeceğinizi düşünüyordur ondan. sen de maddi sıkıntı çekseydin sana da yapardı bişeyler.
aynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahu

aynen durum bu eşime guvenıyor. eşimde dunya ıyısı ama ben bıraz param yok demesıne uzuluyorum ben zaten yaparım herseyı ama sureklı oyle demesı komık gelıyor yahu
derdımı anlatamıyorum mıllet yanlıs anlıyor yok tabıkı sen öde sorun odemek degılkı annemın sureklı oyle demesı yoksa ben gorevlerımı yerıne getırıyorum

Hepsine alıp sana almamasında bir tuhaflık var seni diğerleri kadar yakın görmüyor ,yada senin eşinin durumu iyi diye sen nasıl olsa herşeyi alabilirsin diye almıyor olabilir.

Ben anladım seni, annene hiç anlattın mı bu rahatsızlığını... Aynen bize yazdığın gibi anlat, o senin alınmanı daha iyi algılar..

Onların ihtiyaçlarını zaruri seninkileri keyfi goruyordur muhtemelen dogum vs gibi bir durumda sanada hediye düşünmüş tur o

Ben anladım seni, annene hiç anlattın mı bu rahatsızlığını... Aynen bize yazdığın gibi anlat, o senin alınmanı daha iyi algılar..
anlatmadım. kırmak ıstemem . ama boylede ben uzuluyorum yani eşim bile dalga gecıyor. eşim annesı gıbı sever ama o bıle fark etmıs

Onların ihtiyaçlarını zaruri seninkileri keyfi goruyordur muhtemelen dogum vs gibi bir durumda sanada hediye düşünmüş tur o
olabılır tatıl gercekten masarflı iş. dedıgınız gıbı fuzulı gelıyor olabılır buda mantıklı

Back
X