ANNEM NEDEN BÖYLE YAPTI Kİ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Bir süre önce yaşadığım bir olay, detaylar yeni yeni aklıma geliyor
doğumdan önce annem geldi, babamla küsüz,babam o yüzden doğuma gelmedi.ailem eşimle mutlu olduğumu düşünürken anneme gerçekleri açıkladım, eşimle iyi geçinemediğimizi, hakaretlerini vs, annem bizdeyke ve ben lohusayken de eşimden hakarete hatta şiddete varan şeyler gördüm, annem asıl durumu anladı yani eşimin gerçek yüzünü o ara gördü ve ben anneme 'beni buarada bırakma, ne olur götür' dedim, annem sustu ve babana sormam gerek dedi, ben tek başıma karar veremem gibilerinden bişiler söyledi.anlamadım ben, neden öyle dedi, babamı aradı vs, babam önce inanmadı sonra eve geldi çocuk hatrına barıştık vs.

şimdi soruyorum babam hayır gelemez deseydi, beni şiddet uygulayan adamla bırakacak mıydı annem?üstelik ben bu adamın öz çocuğu iken üvey evlat gibi muamele görüyorum, bazı sorunlar var babamla, sürekli laf çakma gibi, annem babamın iyi niyetliolduğunu iddia ediyor ve laf çakmadığını söylüyor ama madem herşey yolunda o halde neden benim için izin istedi sizce

Babanla konusmadigin için ani bir tepki olarak babana sormam gerek demiş olabilir. Keşke demeseymis ama art niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Annene sorsan ya açık açık? Ama bence bu kadar da takmamaya çalış neticeye bak durumlar az da olsa duzelmis.

Ailenle yaşıyorsun değil mi? Esin olacak adamdan ayrıldin mi?

Günaydın.
Aile durumunuzu bilemeyiz ki biz.
Bir bağlılık yok mu aranızda?

annenizle babanızın arası nasıl? belki onların arası da sizin kocanızla olduğu gibidir. yani evt çok üzücü bi durum ama derine inip bi bakmak lazım. ha anne gibi anne olan beni götür diyen kızını o evde bırakmamalı.

Babanızla problemliyseniz babanıza güvenerek mi evlendiniz, merak ettim?
ben aslında bu adamla evlenince babamla görüşmeyecektim plan buydu, eşime de güvenemedim, halbuki birailemolucaktı, güzelcek yaşıcaktık, o beni koruyacaktı, o bana geçmişi unutturacak ve yaralarımı saracaktı olmadı

Aslinda. Annenide anlaman lazim.
Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.
Bence hata aramak yerine suc aramak yerine barismis iken aranizi duzgun tutmaya calis. Cunku siginacagin yer orasi.
Biraz annenide anlamaya calis. Hata kusur arama.

Goturecekmi annen seni simdi eve?
Goturecekse birde hic sorgulama...

Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.
Bence hata aramak yerine suc aramak yerine barismis iken aranizi duzgun tutmaya calis. Cunku siginacagin yer orasi.

fark şu annem eşimin kvalidesi, kan bağı yok, ben babamın öz kızıyım, çok çok farklı

fark şu annem eşimin kvalidesi, kan bağı yok, ben babamın öz kızıyım, çok çok farklı
Anladim ama senin anlamadigin konu... kari koca tek basina karar veremiyor manasinda dedim.

Evet cok fark var ama diger dediklerimide goz onune al bence.
Neden hemen gel demedi babama sordu vs. Diye sorgulamak yerine iyi olmaya calis. Araniz iyi olsun

Bak sen kocanla gecinemiyorsun. Siddet uyguluyor belkide korkuyorsun kocan illa annen gelmeyecek dese eve alamazdin anneni. Babanla küs oldugun icin annende belki babandan cekiniyor ve babana sormam lazim demesi normal geldi bana. Babandan emin olsa yada cekindigi seyler olmasa zaten tutup kolundan gotururdu herhalde.sonr

sonra ne oldu, hikayenin bundan sonrası bana kalsın, zaman durdu geçmeyecek sandım, ağladım, yataklara düştüm, beniacıtanı ben de acıttım hem de daha çok, intikamımı çok güzel aldım sonra da kendimi güvenli bir alana çektim, şimdiherşey süt liman, geçiyormuş be her duygu....bitiyormuş bütn sorunlar amainsan sığınacak güvenecek birini istiyo yanında

Anne olmak baska biseye benzemez. Cocugun yardim istediginde dur bir kocama sorayim diyemezsin. Bazen sonuclarini da düşünmeden cocugunun hayrina kararlar alirsin. Sanki 2. Evliligi oz baban neyini soruyor ? Ama su da var. Sizde kendinizi maddi manevi garantiye almadan baska bir maceraya dalmissiniz bir de ustune cocuk yapmissiniz. Sizde pek saglikli dusunemiyorsunuz

Anladim ama senin anlamadigin konu... kari koca tek basina karar veremiyor manasinda dedim.

Evet cok fark var ama diger dediklerimide goz onune al bence.
Neden hemen gel demedi babama sordu vs. Diye sorgulamak yerine iyi olmaya calis. Araniz iyi olsun
Anne olmak baska biseye benzemez. Cocugun yardim istediginde dur bir kocama sorayim diyemezsin. Bazen sonuclarini da düşünmeden cocugunun hayrina kararlar alirsin. Sanki 2. Evliligi oz baban neyini soruyor ? Ama su da var. Sizde kendinizi maddi manevi garantiye almadan baska bir maceraya dalmissiniz bir de ustune cocuk yapmissiniz. Sizde pek saglikli dusunemiyorsunuz
çocuk yapmayı farklı tutuyorum, spermsavaşları birkitap var o kitabı tavsiye ederim,çocuksahibi olmak biriçgüdü, hayattaki herşey neslin devamını destekliyor ve çocuğum bilinçli idi,onu o kadar istedim ki, iyiki de rabbim yazmış, çocuk yapmak için onu bunu şunu düşünmedim

evet annem için aynı soruyu ben soruyorum neyin iznini aldı annem bilmiyorum

sonra ne oldu, hikayenin bundan sonrası bana kalsın, zaman durdu geçmeyecek sandım, ağladım, yataklara düştüm, beniacıtanı ben de acıttım hem de daha çok, intikamımı çok güzel aldım sonra da kendimi güvenli bir alana çektim, şimdiherşey süt liman, geçiyormuş be her duygu....bitiyormuş bütn sorunlar amainsan sığınacak güvenecek birini istiyo yanında
neredesin şu an eşinin yanındamısın?
herşey hallolduysa mesele nedir?
annenin huyunu suyunu az çok biliyorsundur.
herşeyi babama sorar vs.d emişssin.
daha sonrasındaki tavırları nasıldı peki?
asıl önemli olan bu.
sahip çıktılar mı sana?
damatlarıyla neler geçti aralarında?
bunları yazmamışssın ki

neredesin şu an eşinin yanındamısın?
herşey hallolduysa mesele nedir?
annenin huyunu suyunu az çok biliyorsundur.
herşeyi babama sorar vs.d emişssin.
daha sonrasındaki tavırları nasıldı peki?
asıl önemli olan bu.
sahip çıktılar mı sana?
damatlarıyla neler geçti aralarında?
bunları yazmamışssın ki
şu an oğlumd a ben de iyiyiz, güvendeyiz, şu an herşey yolunda bazen aklına gelir ve takılır neden böyle dedi, uzun zaman oldu ama bu detayı yeni hatırladım ve garipsedim

çocuk yapmayı farklı tutuyorum, spermsavaşları birkitap var o kitabı tavsiye ederim,çocuksahibi olmak biriçgüdü, hayattaki herşey neslin devamını destekliyor ve çocuğum bilinçli idi,onu o kadar istedim ki, iyiki de rabbim yazmış, çocuk yapmak için onu bunu şunu düşünmedim

evet annem için aynı soruyu ben soruyorum neyin iznini aldı annem bilmiyorum
Bence sadece soyun devami icin cocuk yapmak cok bencilce. Anneye babaya ve anne ve babanin saglikli iliskisine ihtiyaci var bebegin. Annesine kufur edildigi duyarak buyumeyi haketmiyor sirf soyumuz devam etsin diye. 30 yasinda anne oldum belki ben cok garanticiyimdir.

Back
X