Yaş kaç,,,,?Annem surekli yaptigim hicbirseyi begenmiyor ev isi yapiyorum ufacik biseyi unutuyorum bunu niye yapmadin diyor surat asiyor evde hic yemek pismiuor hic beni dusunmuyor ben yemek yapmayi bilmiyorum ben yapiyim diyorum ortaligi batiriyosun diyor topluyorum bu ne bissuru tabak canak bulastirmissin diyor misafir agirliyoruz ev temizliyoruz hic yardim etmiyor kahve sigara yapiyor balkonda
en ufacik biseyde beni sucluyor herseyde surekli beni hatali buluyor yapmasaydin madem etmeseydin diyor kendi biseyi yanlis yapiyor senin yuzunden diyor surekli
erkek arkdasimla ilgili bi sorunum oluyor agliyorum geber diyor git evleniyosan napiyosan yap banane diyor evlattan yana yuzum gulmedi diyor
eski mahalleden gittigim bir komsu var o tanimiyor cunku kimseyle arkadaslik etmeyi sevmiyor o insanlar koyden gelmisler diye konusmak istemiyor bense onlari seviyorum muhabbetlerini cok tatlilar cana yakinlar ben gorusuyorum diye kiziyor bu mu hayata tutunma caban bu hayatin nesini seviyosun diyor tek yaptigimda onlarla oturup sohbet etmek kahve icmek
erkek arkadaslarimin parasi yoktu diye hicbirini istemedi adamlarin evine kadar gidip ben evlilik icin buraya gelmedim dedi bu is olmasin demeye getirdi ben onlarin evinde defalarca kaldim adamlar kilo kilo mangal yapti cocuk bizim evimize bana yuzuk alip hem bana hem ona cicek alip bi de ikimizin resmini cerceveletip geldi supriz yapalim annene dedi tamam dedim cok sinirlendi cocuk onunla konusmaya calisti havadan sudan konu acti cevap vermedi gazete okudu odasina gitti telefonla konustu senin misafirin kalk git sen yemek yap dedi onun yaninda ve ugurlamaya bile gelmedi sinirmden o odasina gidince aglamaya basladim yine cocuk beni teselli etti bosver ben oyle hissetmedim dedi sonra o da agladi
ben simdi ne yapayim Allah askina kacmak istiyorum kacamiyorum is desen basvurup duruyorum bulamiyorum ne olacak benim sonum diger anne kizlara bakiyorum arkadas gibiler biz neden boyle degilizki
Keske oyle olsaydim..Evlatlık falan olmayasın
Evet oyle ama her tartismada sen git bi psikiyatriye diyor yazik sen iyi degilsin diyorAnneniz mutsuz ve depresyonda.
Bir doktora görünsün.
Her ne kadar oyle olsada insan annesizde olamiyor..Böyle anneleri duydukça annemle iyiki Görüşmüyorum diyorum çünkü benimkide çok çok nalet bir tip
Ayyy canim rahatsizmis diyor baskalari gelince benim icin hic is yapmiyor diyor kpss calismam gerek ama kendimde o gucu bulamiyorum..Tavrınızı koysanız ,
Ben rahatsızım iş yapamam bugün deseniz mesela ,
Sınav falan çalışıyor musunuz?
Oyle yapmaya calisiyorum ama bende insanim neticede duygularim yiprandi tahammulum kalmadi bi an once evlenmek istiyorum ona da izin vermiyorMaalesef ailemizi seçemiyoruz dogarken.ins sana annel şevkati goserecek bir kayınvalıden olur. Anlattığına bakılırsa ruh saglıgı yerimde degıl. Evlenene kadar idare et napacan senı doguran insan sonucta kotude olsa hakkı var üzerinde.
20Yaş kaç,,,,?
Tesekkur ederim amin insallah..Böylesini de okuduk ya...
Allah yardımcınız olsun.
anneniz farkında olmayarak geçmişte yaşadığı sıkıntıları sizden çıkarıyor bence tedavi ettirmelisinizAnnem surekli yaptigim hicbirseyi begenmiyor ev isi yapiyorum ufacik biseyi unutuyorum bunu niye yapmadin diyor surat asiyor evde hic yemek pismiuor hic beni dusunmuyor ben yemek yapmayi bilmiyorum ben yapiyim diyorum ortaligi batiriyosun diyor topluyorum bu ne bissuru tabak canak bulastirmissin diyor misafir agirliyoruz ev temizliyoruz hic yardim etmiyor kahve sigara yapiyor balkonda
en ufacik biseyde beni sucluyor herseyde surekli beni hatali buluyor yapmasaydin madem etmeseydin diyor kendi biseyi yanlis yapiyor senin yuzunden diyor surekli
erkek arkdasimla ilgili bi sorunum oluyor agliyorum geber diyor git evleniyosan napiyosan yap banane diyor evlattan yana yuzum gulmedi diyor
eski mahalleden gittigim bir komsu var o tanimiyor cunku kimseyle arkadaslik etmeyi sevmiyor o insanlar koyden gelmisler diye konusmak istemiyor bense onlari seviyorum muhabbetlerini cok tatlilar cana yakinlar ben gorusuyorum diye kiziyor bu mu hayata tutunma caban bu hayatin nesini seviyosun diyor tek yaptigimda onlarla oturup sohbet etmek kahve icmek
erkek arkadaslarimin parasi yoktu diye hicbirini istemedi adamlarin evine kadar gidip ben evlilik icin buraya gelmedim dedi bu is olmasin demeye getirdi ben onlarin evinde defalarca kaldim adamlar kilo kilo mangal yapti cocuk bizim evimize bana yuzuk alip hem bana hem ona cicek alip bi de ikimizin resmini cerceveletip geldi supriz yapalim annene dedi tamam dedim cok sinirlendi cocuk onunla konusmaya calisti havadan sudan konu acti cevap vermedi gazete okudu odasina gitti telefonla konustu senin misafirin kalk git sen yemek yap dedi onun yaninda ve ugurlamaya bile gelmedi sinirmden o odasina gidince aglamaya basladim yine cocuk beni teselli etti bosver ben oyle hissetmedim dedi sonra o da agladi
ben simdi ne yapayim Allah askina kacmak istiyorum kacamiyorum is desen basvurup duruyorum bulamiyorum ne olacak benim sonum diger anne kizlara bakiyorum arkadas gibiler biz neden boyle degilizki
Ahhh ahhh aynen oyle soyluyorum benim tedaviye ihtiyacim yok diyor bi ara benim anksiyetem icin dedi ikimiz gidelim diye ben ona faydali olacagini dusunmedigim icin gitmedim cunku dusunce yapisi Asla degismeyecek biliyorum..anneniz farkında olmayarak geçmişte yaşadığı sıkıntıları sizden çıkarıyor bence tedavi ettirmelisiniz
7 yaşından beri annesiz büyüdüm okudum memur oldum güzel bir eş seçimi yaptım çok mutluyum belki annem başımda olsa bu kadar güçlü ve mantıklı olamazdım hiç eksikliğini hissetmedim beni bırakıp giden bir kadın için hayatımı mahvedemezdim insanın başına gelince herşeye alışıyor merak etmeyin bu dünya olarak düşünmeyin sadece ahirette kimse kimse için önemli olmayacakKeske oyle olsaydim..
Evet oyle ama her tartismada sen git bi psikiyatriye diyor yazik sen iyi degilsin diyor
Her ne kadar oyle olsada insan annesizde olamiyor..
Ayyy canim rahatsizmis diyor baskalari gelince benim icin hic is yapmiyor diyor kpss calismam gerek ama kendimde o gucu bulamiyorum..
Oyle yapmaya calisiyorum ama bende insanim neticede duygularim yiprandi tahammulum kalmadi bi an once evlenmek istiyorum ona da izin vermiyor
20
Sizin belki anneniz yoktu ama destek olan baskalari vardi anneniz olmadigi icin size sahip cikan7 yaşından beri annesiz büyüdüm okudum memur oldum güzel bir eş seçimi yaptım çok mutluyum belki annem başımda olsa bu kadar güçlü ve mantıklı olamazdım hiç eksikliğini hissetmedim beni bırakıp giden bir kadın için hayatımı mahvedemezdim insanın başına gelince herşeye alışıyor merak etmeyin bu dünya olarak düşünmeyin sadece ahirette kimse kimse için önemli olmayacak
MaalesefCennet her annenin ayaklari altinda degil ne yazikki..
Bi ara anti depresan kullandi kirmizi recete olan fayda etmediAnnen depresyonda ve ilaç almadan düzelmesi çok zor
Tek iyi yani evladima nasil davranmamam gerektigini biliyorum cok sukur..Üzüldüm. Bir anne evladına nasıl böyle davranır ki aklım almıyor. Benim de kızım var Allah merhamet versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?