Annem neden boyle

Oyle ama babamin ekonomik olarak durumu iyi ben gorusmuyorum ama o gorusuyor az bi parada vermiyor asgari ucretin 2 katini oduyor nerdeyse hangi es ona boyle bisey sunabilirdi ki bu yastan sonra
Bakin bu yaştan sonra diyorsunuz..Ya genç ve güzel bir kadınken yapamaz miydi ?

Neler duyuyoruz şu hayatta Evlenmeyi de boşverin..Kadın eşinden ayrılıyor gidip kendine sevgili buluyor yada birisine metres oluyor ..Çocuğunu da böylelerinin elinde harcatiyor.

Ve Asgari Ücretin 2 katı ile Türkiye şartlarında ancak yağınızda kavrulursunuz.

Bakin bu yaştan sonra diyorsunuz..Ya genç ve güzel bir kadınken yapamaz miydi ?

Neler duyuyoruz şu hayatta Evlenmeyi de boşverin..Kadın eşinden ayrılıyor gidip kendine sevgili buluyor yada birisine metres oluyor ..Çocuğunu da böylelerinin elinde harcatiyor.
Dogru ama bunlari yapmiyor diye de %100 iyi bi annedir haklidir diyemeyizki
Inanin bi kayinvalidem vardi buyuk oglu cezaevine girip cikiyordu yinede oglunun ayaklarini opuyordu biz neden boyle degiliz diyorum ben ona hep iyilik yaptim

Dogru ama bunlari yapmiyor diye de %100 iyi bi annedir haklidir diyemeyizki
Inanin bi kayinvalidem vardi buyuk oglu cezaevine girip cikiyordu yinede oglunun ayaklarini opuyordu biz neden boyle degiliz diyorum ben ona hep iyilik yaptim
Tabi ki annenin de çok eksikleri vardır.. Ama lütfen annenin yaşadıklarını düşün.. Belki de gerçekten çok yardıma ihtiyacı var.
ve buna inan annen ortalama bir Turk annesiyse Sana bir şey olsun annen ölür ölür.

Bi yaşıma daha girdim:KK35:
Depresyona girmiş olabilir ama bunu anlayabilirsiniz yani öncesiyle sonrası gibi belki de yaşadıkları bu hale getirdi bilemiyorum ama allah sabır versin size inşallah herşey daha güzel olur hayatında :KK200:
Tüm mutluluklar seninle olsun:KK68:

Bi yaşıma daha girdim:KK35:
Depresyona girmiş olabilir ama bunu anlayabilirsiniz yani öncesiyle sonrası gibi belki de yaşadıkları bu hale getirdi bilemiyorum ama allah sabır versin size inşallah herşey daha güzel olur hayatında :KK200:
Tüm mutluluklar seninle olsun:KK68:
Yemin ederim kendimi bildim bileli boyle bizim aramiz hep boyleydi hep bi mesafeli hep bi surtismeli
Ananem bana yarin gel sana patates kizartiyim diyor opuyor annem ordan hadi birak gel onu kendini dusunmuyo bi de onu mu dusunuyosun diyo en ufak bi ornek mesela
Ben olursem arkamdan aglama diyorum ne agliycam canim banane diyor..

Tabi ki annenin de çok eksikleri vardır.. Ama lütfen annenin yaşadıklarını düşün.. Belki de gerçekten çok yardıma ihtiyacı var.
ve buna inan annen ortalama bir Turk annesiyse Sana bir şey olsun annen ölür ölür.
Yardim da istemiyorki tersliyor sen hastasin git doktora diyor bana?! Illaki olur ama o boyle yapiyor ben yasarken oluyorum yemin ederim her an diken ustunde gibiyim

Yardim da istemiyorki tersliyor sen hastasin git doktora diyor bana?! Illaki olur ama o boyle yapiyor ben yasarken oluyorum yemin ederim her an diken ustunde gibiyim
Annenin sevdiği bir arkadaşı, bir dostu,kardeşi bunlardan birinden destek iste..
Tedavi olunca kendisini daha iyi hissedeceğini, her şeyi bu kadar kafaya takmayacagini güzel bir dille anlatsınlar hatta onlardan biri götürsün.. Senin haberinin olmadığını düşünsün..

Annenin sevdiği bir arkadaşı, bir dostu,kardeşi bunlardan birinden destek iste..
Tedavi olunca kendisini daha iyi hissedeceğini, her şeyi bu kadar kafaya takmayacagini güzel bir dille anlatsınlar hatta onlardan biri götürsün.. Senin haberinin olmadığını düşünsün..
Onlara anlatamamki disardan hic boyle gozukmuyoruz kizarda anlatmama zaten psikologla olcak is degil duzelmez ilaci da reddeder biliyorum evlenip gitsem gozum arkada kalacak boyle oldukca kafayi yiycem cok zor

Onlara anlatamamki disardan hic boyle gozukmuyoruz kizarda anlatmama zaten psikologla olcak is degil duzelmez ilaci da reddeder biliyorum evlenip gitsem gozum arkada kalacak boyle oldukca kafayi yiycem cok zor
O zaman biraz daha dayanmalısın.. Kpss ''ye iyi hazırlan evde olmuyorsa kütüphaneye git..
Nette çok iyi hocalar var onları dinle..Mesleğin ne bilemiyorum ama dilerim en kısa zamanda, hayırlısıyla atanır Paranı kazanırsın.

Lütfen sana abla tavsiyesi atanmadan evlenme..Sonra Her şey için geç olabilir.

Atama için Turkiyenin bütün Şehirlerini seç ..Doğu batı ayırma..Sonra ki Tayinlerle istediğin yere geçersin.

Yemin ederim kendimi bildim bileli boyle bizim aramiz hep boyleydi hep bi mesafeli hep bi surtismeli
Ananem bana yarin gel sana patates kizartiyim diyor opuyor annem ordan hadi birak gel onu kendini dusunmuyo bi de onu mu dusunuyosun diyo en ufak bi ornek mesela
Ben olursem arkamdan aglama diyorum ne agliycam canim banane diyor..
Allah allah tamam ben de konuşmuyorum 2 yıldır annemle ama biz önce annemle iyiydik aramız iyiydi arada sürtüşme olurdu tartışırdık ama annem gelir sarılır öperdi ben de özür dilerdim anlam veremedim annene acaba ne yapmaya çalışıyor :KK64:

O zaman biraz daha dayanmalısın.. Kpss ''ye iyi hazırlan evde olmuyorsa kütüphaneye git..
Nette çok iyi hocalar var onları dinle..Mesleğin ne bilemiyorum ama dilerim en kısa zamanda, hayırlısıyla atanır Paranı kazanırsın.

Lütfen sana abla tavsiyesi atanmadan evlenme..Sonra Her şey için geç olabilir.

Atama için Turkiyenin bütün Şehirlerini seç ..Doğu batı ayırma..Sonra ki Tayinlerle istediğin yere geçersin.
Aynen artik oyle olacak maliye okudum cok tesekur ederim

Allah allah tamam ben de konuşmuyorum 2 yıldır annemle ama biz önce annemle iyiydik aramız iyiydi arada sürtüşme olurdu tartışırdık ama annem gelir sarılır öperdi ben de özür dilerdim anlam veremedim annene acaba ne yapmaya çalışıyor :KK64:
Hic bilmiyorumki sanki dunyaya olan butun hirsini benden cikariyor her mutlu oldugumda moralimi bozuyor gecen hem tv acikti hem bilgisayar bi de telefonda konusuyodu anne birinden birini kapat dedim burasi benim evim sanane diyor

Valla o zaman sana şunu söyleyebilirim çalış işini mesleğini al sonra yuvanı kur sanırım annenden sana fayda yok

Valla o zaman sana şunu söyleyebilirim çalış işini mesleğini al sonra yuvanı kur sanırım annenden sana fayda yok
Insallah yapicam ama annesizde olmuyorki bu isler evlenip gidince karsimdakinin ailesi demiycekmi nerde bunun anasi babasi offff

Annem surekli yaptigim hicbirseyi begenmiyor ev isi yapiyorum ufacik biseyi unutuyorum bunu niye yapmadin diyor surat asiyor evde hic yemek pismiuor hic beni dusunmuyor ben yemek yapmayi bilmiyorum ben yapiyim diyorum ortaligi batiriyosun diyor topluyorum bu ne bissuru tabak canak bulastirmissin diyor misafir agirliyoruz ev temizliyoruz hic yardim etmiyor kahve sigara yapiyor balkonda

en ufacik biseyde beni sucluyor herseyde surekli beni hatali buluyor yapmasaydin madem etmeseydin diyor kendi biseyi yanlis yapiyor senin yuzunden diyor surekli

erkek arkdasimla ilgili bi sorunum oluyor agliyorum geber diyor git evleniyosan napiyosan yap banane diyor evlattan yana yuzum gulmedi diyor

eski mahalleden gittigim bir komsu var o tanimiyor cunku kimseyle arkadaslik etmeyi sevmiyor o insanlar koyden gelmisler diye konusmak istemiyor bense onlari seviyorum muhabbetlerini cok tatlilar cana yakinlar ben gorusuyorum diye kiziyor bu mu hayata tutunma caban bu hayatin nesini seviyosun diyor tek yaptigimda onlarla oturup sohbet etmek kahve icmek

erkek arkadaslarimin parasi yoktu diye hicbirini istemedi adamlarin evine kadar gidip ben evlilik icin buraya gelmedim dedi bu is olmasin demeye getirdi ben onlarin evinde defalarca kaldim adamlar kilo kilo mangal yapti cocuk bizim evimize bana yuzuk alip hem bana hem ona cicek alip bi de ikimizin resmini cerceveletip geldi supriz yapalim annene dedi tamam dedim cok sinirlendi cocuk onunla konusmaya calisti havadan sudan konu acti cevap vermedi gazete okudu odasina gitti telefonla konustu senin misafirin kalk git sen yemek yap dedi onun yaninda ve ugurlamaya bile gelmedi sinirmden o odasina gidince aglamaya basladim yine cocuk beni teselli etti bosver ben oyle hissetmedim dedi sonra o da agladi

ben simdi ne yapayim Allah askina kacmak istiyorum kacamiyorum is desen basvurup duruyorum bulamiyorum ne olacak benim sonum diger anne kizlara bakiyorum arkadas gibiler biz neden boyle degilizki

Maalesef bazı anneler böyle. Hayatı çocukları için oldukça zorlaştırıyorlar. Bence sen ilişkilerinden annene hiç bahsetme. Belli ki annen senin ve çevresindekilerin hayat enerjisini sonuna kadar emerek hayatta kalıyor.

Onu mutlu etmeye çalışma ve kendi hayatını yaşa...

Maalesef bazı anneler böyle. Hayatı çocukları için oldukça zorlaştırıyorlar. Bence sen ilişkilerinden annene hiç bahsetme. Belli ki annen senin ve çevresindekilerin hayat enerjisini sonuna kadar emerek hayatta kalıyor.

Onu mutlu etmeye çalışma ve kendi hayatını yaşa...
Bahsetmiyorum artik surekli disari cikinca nereye gidiyorsun diye darliyor komsuya gitme oraya gitme bununla gorusme sunu gozum tutmadi begenmiyor kimseyi ama ust makam mevkiide insanlar olunca beni de tanistirsana diyor offffff
Kendi hayatimi yasiyamiyorumki ayni evin icindeyim netice de:((

Back
X