Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki annenin psikolojik sorunlari var gibi geldi. Yazdiklarina bakilirsa sagi solu birbirini tutmuyor ama anne iste. Yas ilerledikce onlar cocuklasiyor biraz, sira bize geliyor, idare edecegiz, canim diyecegiz, elinden tutacagiz, az mi cekiyorlar derdimizi....
Bosver, esinle dertles, annenin de derdini dinle...
Benim annem cok sukur senin annen gibi degil ama bizi de menapoz vurdu. Cok sinirli bir insan oldu. Bir gorsen oglumu yikiyoruz bagris cagris, esimin agzi acik kaliyor, birbirimize giriyoruz cunku.
Sonra amaan diyorum, annemin cani sagolsun, varsin o bagirsin cagirsin, onca emegi var, o kadar da nazi gecsin yani. Gidiyorum kocaman opuyorum, sirnasiyorum, cok yetenekliyim bu hususta sırnaşık şey O da bir kiziyor, iki kiziyor, hatta bazen kovuyor, sonra bakiyorum gulmeye baslamis. Ya da sakinlesiyor ama hakli haksiz farketmez kendimi affettiriyorum. Ne olacak, iki gunluk dunya, kim daha kiymetli ki annemden, hepsi basimizin taci degil mi...
Arkadas,ne bu feodal iliskiler, kuzumklava:.Anne,teyze,amca falan?
Unutma ki insan evlendiginde kocasi hem anasi,hem babasi,hem arkadasi,hem sevgilisi olur.Ve olan biten ailede kalmasi lazim.Evet,ilk zamanlar hepimiz hata yapabiliyoruz ufak tefek bir sey oldugunda hemen bizi anlayabilecegini dusundugumuz yakin kisilerle paylasiriz,akil fikir danisiriz...Ama sadece bukadar.Eger bir anne cocuklarin saadetini gormek isterse,hic bir zaman taraf tutmaz ya da kotu konusmaz.Tabi ki sorun yasanacak-her ailenin terbiyesi,"oturup kalkmasi" farklidir.Hosuna gitmeyen,farkli gorunen,ya da alismaya calismasi her iki taraf icin de gecerlidir.Ama surat asmakla,kusmekle, kocana ve akrabalarina kotu dusunceler beslemekle olmuyor.Hatta tam tersi her gun uyandiginda,eger severek evlendiysen(ya da zamanla sevdiysen) onlarin hep guzel taraflarini gormeye calis.Kocanla beraber bu yola baskoydugun icin sukretmelisin.Cunku bu tur isler kismet isidir.Nekadar sansli oldugunu dusun.Dusuncelerini degistir,cunku dusunceler davranislarimizi da etkilemekte,farkinda olmazsak bile.Kafanda guzel seyler olsun :asigim:.
Anneler meraklidir,neler olup bittigini her zaman ogrenmeye calisir,soru sorar,"ben bu isleri bilirim"diye boburlenirler,ama hayat herkes icin farkli seyler gosterir.Anne babanin yeri her zaman farklidir....ve bu yer normalde "kendi evleri" olur yerimseniben.Unutma ki gece oldugunda herkes kendi kapisini kilitleyip,kendi yatagina girer :1hug:.a.s.
ayy..cnm benim ya..
annelik duygusu kişiden kişiye değişiyo işte..kimisi destek değilde köstek olmayı,hep olumsuz örnekler vermeyi annelik sayıyo öalesef...sende artık tanıyosun anneni ona göre davranırsın artık..
ayy..cnm benim ya..
annelik duygusu kişiden kişiye değişiyo işte..kimisi destek değilde köstek olmayı,hep olumsuz örnekler vermeyi annelik sayıyo öalesef...sende artık tanıyosun anneni ona göre davranırsın artık..
valla beni sinşirden öldürecek bu annem biraz önce tel actım napıyosun diye ayy anne sanki kilo aldım şişkinlik var üzerimde dedim ne zaman aldın dedi ne bileyim anlamadım dedim bana ne de se beyenirsin sen kafayı yemişim kızım dedi bende görüşürüz anne dedim yani şimdi kim kafayı yemiş yada yedittirecek ayy bu annem bir ikincisi k.validem beni kanserden öldürecekler valla yeter artık yaa valla yeter ya
annesınle sorun yaşayan bırı olarak sana tek tavsıyem, annene herşeyı dört dörtluk göster. konuşurken sızden bahsetmesını engelle konuyu hemen degıştır yemek tarıfı falan ıste. annenı bol bol öv. kayınvalıdenı ne ıyı ne kötu anlatma. zamanla oturur sıstem bak göreceksın.
Benim annem sinir hastası evet bildiğin ilaçla tedavi gören sinir hastası hem de ağır ama söylediklerinin çoğu takır takır çııkıyooor abi çıkıyoor annen çok aksi olabilir fena olabilir senin görevin yine alttan almak .Kaçımız annemizin tecrübesine sahibiz yerinde olsam annemi hiç üzmem o benim canım ..Hamile kalınca anneme daha bir başka bakar oldum..Maalesef annenle dertleşmeyeceksin canım annen seninle dertleşecek sen sıkıntını malesef başkasıyla palaşacaksın mesela bizlerle biz neciyiz ...:teselli:
bu bahsettınız guzel gıbı gorunuyor ama ımkanlı degıl, ıllaha kı konuyu acıyorlar acmasalar laf atıp agzınızdan alıyorlar baslıgı acanınn annesı de boyle gıbı gorunuyor :çok üzgünüm:
canım annelık hıssı sanırım senı korumak ıstıyor onun guvenını saglaman lazım
evet doğru diyon canım ben acmasan bşle acıyor konuyu bende sinirlenince döküyorum eteğmdeki taşları ama öğrendim gelmiyor artık oyunlarına![]()