• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annem neden bu hayatta mutlu olamiyor nedenn :((

babanız infazını yaktığı için ceza bu kadar fazla olmuş.
babanızın bulunduğu ceza infaz kurumunda psiko- sosyal yardım servisi uzmanlarıyla irtibata geçin, mahkumun yakınları olarak maddi yardım alabileceğiniz kurumlar hakkında sizi bilgilendireceklerdir.
geçmiş olsun. allah kurtarsın.

konularına baktım sanırım sen de erkenden bebek yapmışsın hemen.
daha 18 yaşındasın be kızım diyesim geldi :KK14:

daha önce de kavgaya karışmış ama yasadan çıkmış, buna rağmen gene de gözünü budaktan sakınmayan, ben içeri girersem dışarda kalanlara ne olur, kim bakar diye düşünmeyen bir baba.
bu babaya 7 çocuk... :KK14:

ne denebilir ki ?
belli ki ne annenin, ne kardeşlerinin çalışma gibi bir durumu söz konusu değil, babanın ailesi destek olacak o zaman. ya da annenin ailesi.
yok mu hiç birikmiş falan annenin idare edebilecek kadar .
insanın arkasında aılesı olmasa coook zor ıste annemın 6 abısı var ustelık annem babam amcacocukları aslında ama gozlerının onunde o kadar cıle cektı bısey yapmadılar annem onlardan bısey ıstemıo kı zaten sna bakamayız dıolar

Bir kişi daha önceleri işlediği bir suç sebebiyle cezasının tamamını infaz etmeden tahliye olduğuysa, bu suçun tekrarında daha önce infaz etmediği süre de eklenir. "infazını yakmak" ifadesiyle anlatılır... :KK43:

Bundan dolayı 2 sene gibi fazla görünen kavga cezası aslında toplama cezadır

babanız infazını yaktığı için ceza bu kadar fazla olmuş.
babanızın bulunduğu ceza infaz kurumunda psiko- sosyal yardım servisi uzmanlarıyla irtibata geçin, mahkumun yakınları olarak maddi yardım alabileceğiniz kurumlar hakkında sizi bilgilendireceklerdir.
geçmiş olsun. allah kurtarsın.
olurmu warmi bole bisey

Yaralama gibi bir durum olmadan 2 yıl yatması imkansız gibi geldi bana. Sanki senin bilmediğin ya da yazmadığın bir şeyler var.

olurmu warmi bole bisey
Tabii ki var. Ceza infaz kurumunu ve ilgili servisi arayın, sizlere babanızın hüküm aldığına dair evrak verecekler ve o evrakla bazı kuruluşlardan (sosyal dayanışma, kaymakamlık veya başka sivil toplum kuruluşları) maddi yardım görebiliyorsuz

Adam infazını yakmış İpekçim
Daha önceki cezasıyla birleşmiş
Evdeki çoluk çocuk ne yapar düşünmemiş adam
Anladım şimdi.
Yazık ya ne diyim.
Yani evde kalanlara mı üzülürsün.
Yoksa kavganın sonucu bile bile kendini harcayan adama mı saydırırsın..
7 çocuk.. Sorumsuz bir baba..
Evdekilere üzülmemek elde değil.
Ama çocuklarını düşünüyorsa zaten hiç bir zaman yasal olmayan şeylere bulaşmaz insan.

M
Bir kişi daha önceleri işlediği bir suç sebebiyle cezasının tamamını infaz etmeden tahliye olduğuysa, bu suçun tekrarında daha önce infaz etmediği süre de eklenir. "infazını yakmak" ifadesiyle anlatılır... :KK43:

Bundan dolayı 2 sene gibi fazla görünen kavga cezası aslında toplama cezadır
pki inmezmi hic cezasi

maalesef...
infazını yaktığı için iyi hali bozulmuş oluyor, erken tahliye mümkün olmuyor.
yinede kurumda bulunan müddetnamesinden yatacağı hapis günün tamamını görebilirsiniz.
tekrar geçmiş olsun
hadi ya ah babam ya zaten rahatsiz napck orda :(((

Kaymakamlığa gitsin anneniz sanırm yardımcı olurlar ama yinede sosyal devlet olmadığımızdan hak et,eyen bu yardımları alıyor tam sistem oturmuş değil sizde giden annenizle bu işleri araştırın güçlü olun herkesin hayatında inişler çıkışlar var annenizede destek olun , çoğunluk zaten ne çekiyorsa bu erkeklerin yüzünden çekiyor
sorumsuz yetiştirildiklerinden

Hayatı boyunca mutlu olamadı diyorsunuz ya böyle kötü giden hayat şartlarına rağmen neden 7 çocuk??

Siz evliymişsiniz ve 1 yaşında kardeşiniz varmış çok tuhaf ve sorumsuzca baban hasta durumunuz yok ama bu kadar çocuk yapılmış.

şimdi ne olacak hepsi ziyan zebil ortada kalacak.

hadi ya ah babam ya zaten rahatsiz napck orda :KK43:((
baban işlediği suçlarda suçsuz mu?
yedi çocuk bu yaa.
insan onların yüzü suyu hürmetine eline koluna sahip olur.
çok zor bir duru.
kısa süreli yardımlarla idare etsinler hadi ama 2 sene nasıl geçecek.
belediyeye filan başvursunlar.bir takım yardım sağlanacaktır annenlere.
belki aşevinden de yemek alma şansı olur.
bunları araştırın bi.

annem neden mutlu olmadı diyorsun da sen yaşadığınız hayattan ve annenden hiç ders almamışsın ki 18 yaşında evlenmiş bir de hemen çocuk yapmışsın dimi ama ?

olan kardeşlerine olmuş başka kimseye değil yazık vallahi :KK43::KK43: bir de şu durumu olmayan insanların çok çocuk yapmaları beni sinir ediyor :stop:

Back
X