Annem niye beni hep aglatiyor..

sevdacicegi2243

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
52
5
30
Uzatmadan anlaticam :KK43: Demin corba yaptim evliyim bu arada annem e geldik. Hemen kostu yok bu corba ne gecende yapmisin bi dunya bibrr koymusun falan dedi yok anne koymadim dedim cnku koymadim.sakindim. sonra annem yok bn yalancimiyim uyduruyommu ustume gelince haliyle tepki verdim daha cok bagirdi. Ya ben anneme yaranmaya calisiym hrr dedigini yapiyom afedersiniz köpek muamelesi yapiyo hel niye böyle napicam ben nolut yorum yapin :KK43: herseyime laf hic mi annelik merhameti olmaz bi insanda..

Annen seni ve yaşadığn hayatı kıskanıyor ve hiç birşeyini beğenmeme tribine giriyor kendiyle barışık olsa böyle yapmaz herhalde zor bir hayatı oldu

Annen seni ve yaşadığn hayatı kıskanıyor ve hiç birşeyini beğenmeme tribine giriyor kendiyle barışık olsa böyle yapmaz herhalde zor bir hayatı oldu

İnsan neden evladını kıskansın ki anlamadım ? Benim bildiğim evladının hayatı güzelse bundan mutluluk duyar :KK51:

aynen bencede.Konu sahibi arkadaş bi konudada babadan azar yemiştiniz..çocukça bi davranışınız yüzündendi.Bence bundada öyle bişey vardır da annenizden azar yemişsiniz dir.

Mutluluk duyan anne iltifat eder kızını üzmez
Ben sizin yorumunuza cevap verdim konu sahibine değil. Annesinin o ara bişeye moreli bozuktur yada çorbayı cidden beğenmmiştir o şekilde tepkisini vermiştir daha güzelini yapsın diye ben onu bilemem de. İnsan evladını kıskanmaz diye düşünüyorum ilk defa duydum böyle bişey

Sende artık çocuk değilsin açık,açık konuş , evli bir kadınsın böyle davranarak annenden soğuyacaksın annende yine seni suçlu bulacak , oda artık bazı tavırlarını değiştirsin , koskocaman kadın , ilgimi istiyor ,? Sor bakim derdi neymiş

yapmayın, neden kıskansın, onlar anne evlat.
mutlaka kafasına taktığı başka bir şey vardır, kızının gönlünü istemeden kırmıştır.

ters bi zamana denk gelmistir belki sizde patlamisyir. su dunyada evladin anneden,annenin evlattan sadik dostu olmaz... azicik cekiverin nazini, ola ki corba ona aci gelmistir herkesin damak tadi farklidir. hem anneniz cok.mu mutlu tartistiginiz.icin? size tavsiyem gidip elinden opuverin ...miss gibi anne kokusu gibi varmi bu dunyada. simdi anacigim yanimda olsaydiii:KK43:

Uzatmadan anlaticam :KK43: Demin corba yaptim evliyim bu arada annem e geldik. Hemen kostu yok bu corba ne gecende yapmisin bi dunya bibrr koymusun falan dedi yok anne koymadim dedim cnku koymadim.sakindim. sonra annem yok bn yalancimiyim uyduruyommu ustume gelince haliyle tepki verdim daha cok bagirdi. Ya ben anneme yaranmaya calisiym hrr dedigini yapiyom afedersiniz köpek muamelesi yapiyo hel niye böyle napicam ben nolut yorum yapin :KK43: herseyime laf hic mi annelik merhameti olmaz bi insanda..

alınmayın annenize, kimbilir kafasından ne düşünceler geçiyordur söylerken ama kötü niyet olduğunu zannetmiyorum.
ben de kızımla konuşurken farkında bile olmuyorum sert konuşuyormuşum. her seferinde niye suratın asık der, halbuki onunla hiçbir alakası yok, kimbilir o an kafamdan neler geçiyordur yüzüm asılmıştır. o da kızıma denk gelmiştir.
ayağınız taşa değse, annenizin içi titrer.

X