Benim asıl canımı sıkan beni ön yargısız en iyi anlayabilecek olan insan annemin böyle düşünmesi.En yakınım böyle düşünüyor etraf neler düşünür...
Arkadaşlar bugün annem elinde bir bitkiyle geldi.Bak ne aldım dedi.Ne o dedim bunun çayı yapılıyor günde 2-3 fincan içiliyormuş çocuğu olmayana iyi geliyormuş dedi.Bende gülerek hayırdır bu yaştan sonra çocukmu yapıcan dedim.Yok canım senin için dedi.Nasıl yani dedim kafamçokkarıştı Sen içeceksin dedi.İyide anne biz daha hiç denemedikki çocuk yapmayı diyince.Aaaa ben istiyorsunuzda olmuyor zannettim dedi.Anne çok komiksin nerden çıkardım şimdi bunu durup dururken falan diye güldüm.Kırılmasın diye hiçbirşey demedim.Ama gerçekten zoruma gitti.
Annem çok ileri görüşlü görmüş geçirmiş bir kadındır.Bir sorunum olduğunda onunla konuştuğumuda bilir.Ama neden böyle düşündü anlamadım.
Evlilikte 3.senemiz bitti.Çok geç bir zaman mı ki?Eşim çocuk için daha erken diyor ama annemin böyle düşünmesi beni çok üzdü.Kendi annem böyle düşünüyorsa herkes neler düşünüyordur kimbilir.
Kızlar morale ihtiyacım var yardım edin lütfen...
kötü bişey yok ki ortada sana moral verelim. gayet normal bişey istemeyebilirsin. kendini hazır hissetmeyebilirsin. bebek bu yani. reyondan oyuncak bebek almıyorsun.
bende 1 senelik evliyim. 30 uma gircem yakında. ama en az 2 sene daha çocuk düşünmüyorum. ben daha gezicem kocamla. bir borçlar bitsin. biraz tadını çıkaralım. çünkü çocuk oldu mu hayatın sadece ona kanalize olmak zorunda. birazda cebi kuvvetlendirmek gerekiyor diye düşünüyorum. a.s.
Galiba benim bu konuda bukadar hasas olma sebebim ben istiyorum ama eşim istemiyor.
Hatta haftasonu arkadaşlarla dışarıdaydık arkadaşın çocuğunu parka götürdük.Eşime bak alışalım yarın öbürgün bizim çocuğumuzda park isteyecek böyle dedim.Bana 8 sene sonra dedi mafoldumben.
Onada moralim bozuk galiba buda üstüne tuz biber oldu senağlama
Galiba benim bu konuda bukadar hasas olma sebebim ben istiyorum ama eşim istemiyor.
Hatta haftasonu arkadaşlarla dışarıdaydık arkadaşın çocuğunu parka götürdük.Eşime bak alışalım yarın öbürgün bizim çocuğumuzda park isteyecek böyle dedim.Bana 8 sene sonra dedi mafoldumben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?