Annem öğrenirs

Banlansamda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
38
26
1
32
Şuan resmen şok oldum.Az önce facebooka girerken babamın emaili yazılı kalmış şifresini de biliyordum önceden gireyim bakayım dedim.Mesajlara girdim öyle bakıyordum her şey normaldi.Altlara ineyim dedim 2009 2008 yıllarına indim ve ne göreyim. Onlarca kadına yabancı türk "merhaba çok güzel görünüyorsun" minvalinde mesajlar atmış.Bir tane iki tane değil birsürü vardı.Bazılarından cevap almış konuşmuş biraz çoğu cevap vermemiş. Your body looks perfect yazmış birine bir de.Neye uğradığımı şaşırdım.Anneme söylersem neler olur kestiremiyorum şuan ve boşanmaya giderse ne yaparım bilmiyorum. Annem öğrenmeli mi?

Annem çalışan biri babama hiçbir açıdan bağlı değil ama bunu aldatma olarak görür mü bilmiyorum.

babanız şu an yapmıyorsa ve huzurlularsa hayır ben bi an için tarihlere çok dikkat etmemiştim

bir üye yazınca farkettim 7 sene olmuş

evet çok çirkin yanlış ama diyorumya bayağı bi zaman geçmiş bilemedim yani

Hayır tabiki annene söyleme kaç sene geçmiş aradan. Ve baban da olsa özeli özeldir girip taaa en eski msjlara bakmanın pek bir anlamı yok.

Ciddiye alma hemen hemen her baba belli bi yas doneminde yapar bunu. Kadincagizi da bosuna uzme, su zaman icinde biseyini gorursen o zaman gundeme getr konuyu

Görmezden geleceğim sanırım ama bu da erkeklere olan saygımın bittiği tarih oldu gerçekten çok kötü hissettim kendimi umarım anneme bir kötülük yapmıyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…