- 21 Haziran 2015
- 38
- 26
- 1
- 32
- Konu Sahibi Banlansamda
-
Haklısınız ama onlar da benimkine giriyorlar ailecek gireriz yani facebooklarımıza ben ordan mesajlaşmıyorum zaten ve babam olduğu için bu durumda yanlış bir şey görmüyorum.Başkasının özel hesabına girerek ilk suçu siz işlemişsiniz.
Yani görmemiş gibi mi yapmalıyım?seni ilgilendirmez
Kim olursa olsun, ileride de çocuğunuzun özelini karıştırırsınız.Haklısınız ama onlar da benimkine giriyorlar ailecek gireriz yani facebooklarımıza ben ordan mesajlaşmıyorum zaten ve babam olduğu için bu durumda yanlış bir şey görmüyorum.
Annem çalışan biri babama hiçbir açıdan bağlı değil ama bunu aldatma olarak görür mü bilmiyorum.Öğrenmesi ile birşeyler yapabilecekse evet
ancak kulağının üstüne yatacaksa hayır
Yani görmemiş gibi mi yapmalıyım?
Evet çocuğumun kimlerle ne konuştuğuna müdahale etmeye çalışırım belli bir yaşa kadar sanırım.Kim olursa olsun, ileride de çocuğunuzun özelini karıştırırsınız.
Annem çalışan biri babama hiçbir açıdan bağlı değil ama bunu aldatma olarak görür mü bilmiyorum.
Görmezden geleceğim sanırım ama bu da erkeklere olan saygımın bittiği tarih oldu gerçekten çok kötü hissettim kendimi umarım anneme bir kötülük yapmıyorumdur.babanız şu an yapmıyorsa ve huzurlularsa hayır ben bi an için tarihlere çok dikkat etmemiştim
bir üye yazınca farkettim 7 sene olmuş
evet çok çirkin yanlış ama diyorumya bayağı bi zaman geçmiş bilemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?