Annem öğrenirs

Yeni bir mevzu olsa git söyle kadın aldatılmis derdim de kaç sene geçmiş aradan söylesen bile bir şey değişmez.

Keşke hiç kurcalamasaydin. Yapacak bir şey olmayınca bazı şeyleri bilmemek en güzeli.

Yeni bir mevzu olsa git söyle kadın aldatılmis derdim de kaç sene geçmiş aradan söylesen bile bir şey değişmez.

Keşke hiç kurcalamasaydin. Yapacak bir şey olmayınca bazı şeyleri bilmemek en güzeli.
Ona çok güveniyordum o mesajlara da öylesine baktım yani bir şey aramadım aslında ama gördüğümde şoka girdim yapacak en son insandı benim için, çok haklısınız keşke hiç bakmasaydım pişman oldum.

Üzülen sen oldun boş yere ama bence görmemiş gibi yapmalısın.

Başkasının özel hayatı ? Seni ilgilendirmez ? Şaka gibi. Tabi ki ilgilendirir. Kimse babasının Facebook una girmekle etik bir suç işlemiş olmaz. Şok olmakta Haklısınız. Ama Dediğiniz gibi yıllar önce yazılmış şeyler. Şimdi deşmenin, dallanıp budaklandırmanın kimseye faydası olmaz.Unutmaya çalışın bu gördüğünüz mesajları.

gozunuz babanızın ustunde olsun belkı hala pıs huyları vardır
ama sız karısmayın hıcbısey demeyın yapmayın
antropozlu erkeklerıde anlamıyorum gercekten

2008 diyorsun canım...Şuanki dönem de bu tür mesajlar yoksa babanın boşluk dönemine denk gelmiş olabilir.Mesajları,sifresini bildiğiniz halde silmemişse zaten kendisi çok durmamıştır bu tarz şeylerin üzerinde.Maalesef bazı orta yaş ve üzeri erkekler sanal alemde aktif oluyor.Şuan için anormal bir durum yolsa annen ile paylaşıp hep kendi hem de aile huzuru bozma :)

Ailede gizli saklı olmaz tabiki girebilirsin. Geçmiş yıllarda olmuş annene söyleyip üzme olmuş bitmiş

ben böyle bir şey görsem çok sinirlenirdim,kardeşimin kişiliğine göre ona söylerdim çünkü içimde patlar bu gördüklerim...anneme söylemezdim ama babama bir yerde patlardım gibi düşünüyorum.çünkü insan babasından böyle bir şey beklemediği için görünce düşünceleri değişebilir...yıllar önce böyle şeyler yaptı diye onun bunu yaptığını yok sayamam.ve bu saatten sonra babamı gözlemlerdim,havadan da nem kapardım o kadar diyeyim.düşünsenize eşiniz millete facebook ta böyle şeyler yazacak,çocuğunuz yıllar sonra bunu okuyacak.bu psikolojiyi düşünün çok kötü.

Kardeşim henüz 9 yaşında ben de pek büyük sayılmam gerçi 17yım.Babama söylesem çok utanırım söyleyemem sanırsam.Anneme zaten malum söylemeyeceğim.Babamın şuan gözümde düşüşünü izliyorum, çok canım yandı.İleride kendi eşim yapsa belki daha az canım yanardı diyebilirim ben.Çok hayalkırıklıgı gerçekten.

Anneniz bu durumu öğrendiğinde ne yapabilir ki. İki seçenek var ya boşanır ya da boşanmaz ama hayatının bundan sonrasını mutsuzluk ve güvensizlik içinde geçirir. Neden yıllar önce yaşanmış bir şey için hiç suçu olmayan bir kadına hayatı zindan edesiniz ki? Zaten babanız aynı şeyleri hala yapıyor olsaydı bunca yıl saklayamazdı, anneniz şimdiye kadar elli defa yakalayıp gerekeni yapardı. Ayrıca babanızın 7 yıl önceki mesajlarını görecek kadar mesaj okumanız da ilginç, bir şey bulma ümidiyle o kadar eskiye gitmiş olabilir misiniz acaba?

Aradan çok çok uzun zaman geçmiş konuyu açıp evde huzursuzluk yaratmanın anlamı yok bence. Babanız şuan o tarz konuşmalar yapmasa bile anneniz hep şüphe içinde yaşar boşuna üzmeyin annenizi

babanın hesabında ne işin var? hadi hesabına girdin 7 yıl öncesinde ne işin var? bu yıl geçen yıl hadi ondan öceki de olsun da yani pes...:))) birçok kadına yazmış. anlaşılan o yıllarda aklı bulanmış ama doğru yoldan şaşmamış ki hala annenle evli. söyleme sakın annene falan.

canım benim inan çok üzüldüm bunları görmene ,psikolojini az çok tahmin edebilirim ancak.yaşın çok küçük kardeşinin de. bir psikologla ya da bir rehber öğretmenle konuşarak bunu aşmaya çalış,içine atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…