• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem öldü

dilekkivrak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
115
120
53
43
Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?

ALLAH rahmet eylesin anneciğinizi
Fakat ben şunu anlamadım babanızın evine ne gibi huzursuzluk veriyorsunuz ki ?

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Alah size de sabirlar versin..
Babanizi huzur evine yollayin diyenler bos konusmasin, boyle bir sey soz konusu bile olmamali.

Allah rahmet eylesin annenize. Başınız sağolsun. Cevrenizdekilere aldırış etmeyin lütfen, ağzı olan konuşur. Ne mutlu ki eşinize size destek olmuş. Bu zor günleri umarım en kısa zamanda atlatırsınız.

ALLAH rahmet eylesin anneciğinizi
Fakat ben şunu anlamadım babanızın evine ne gibi huzursuzluk veriyorsunuz ki ?

yanlış anlamak ile beraber düzeltiyorum ,neden vermenizi istiyorlar huzur evine onlara ne ?
Zaten kötü gününüzde destek olmayan insanın yorum yapmaya hakkı bile yok !

Allah rahmet eylesin inşallah.
Unutmayacaksınız belki ama alışacaksınız, acınız zamanla hafifleyecek. Şu an çok taze. Biraz da akrabalarınızın ilgisiz olması talihsiz olmuş. Ama siz eşinize ve babanıza yoğunlaşarak diğer insanları hayatınızdan ve aklınızdan çıkartın. Annenize dualar göndermek biraz acıyı hafifletmekte yardımcı olacaktır. Tekrardan başınız sağolsun.

Başın sağolsun Allah rahmet eylesin. Bende Babamı kaybettim 6 ay önce. Ateş düştüğü yeri yakar kardeşim. Bende anneme eşime çocuklarıma sarılıp acımı sarıyorum. Akrabalar mı? Çok zordur böyle acının ardından insanların yanında olması. Ama iyi arabalarda yok mudur illaki vardır ama ben köstek olanını gördüm maalesef. Kimse bir insanın Annesi Babası gibi olamaz.

Nur içinde yatsın Anneniz. Sabırlar diliyorum sana. Bolbol dua et o seni rahatlatacaktır.

Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum. İnsan böyle durumlarda manevi bi destek bekliyor. İyi günde kötü günde kalabalıkla güzel. Üzülmeyin eşiniz yanınızdaymış. Ona sarılın.

Allah rahmet eylesin.
Başkalarının olmamasına üzülmeyin, eşinizin destekciniz olmasına şükredin.
Allah sabır versin.

Back
X