• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem öldü

O akraba müsveddeleri kapınızı kırmalıydılar bayramda, sizi böyle yapayalnız bırakmamalıydılar. Sıradan bir bayram değil bu, yas bayramı. Ölü evine koşulur. Ben sizin yerinizde olsam hiçbiriyle asla görüşmem. Eşinize de sımsıkı sarılın, sizin tek dostunuz o.

Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?
Başınız sagolsun mekani cennet olsun.Babanizi huzur evine göndermeyin akrabalar gelmese gelmesin yaniniza esin var yaninda kimseye ihtiyacin yok.Aciniz taze zamanla gececek ins...

başınız sagolsun Allah rahmet eylesin acısı hiç geçmiyor ama hafifliyor benim annem 8 sene önce öldü daha 50 yaşındaydı benim hem arkadaşım hem dostumdu çocugumun bakıcısıydı dert ortagımdı günde 10 kez telefonla konuşurdum çoook zor gerçekten ama alışıyorsunuz inanın bana akrabalarmı anne olmayınca hiçbiri olmuyor sudan çıkmış balıga dönüyor insan ama inanın bu zor dönemi atlatıgınızda çok daha güçlü olacaksınız

Basiniz sagolsun Rabbim sabir versin.
Malesef ki bazen akrabalar arkadaslar kadar olamiyorlar omuzlarimizdaki yuku hafifletmek istemiyorlar.
Sen esine sıkıca saril babana sahip cik

Allah'tan geldik yine O'na döneceğiz.. İnsana zor gelse de acı gelse de ne yazıkki ölüm hak bütün canlılara. Allah annene ve bütün vefat edenlere rahmet eylesin. Sana ve sevdiklerini kaybeden bütün kardeşlerimize de Rabb'im Ya Sabur isminin tecellisiyle sonsuz sabırlar versin..

Böyle durumlarda nasıl teselli verileceğini pek bilemem. Yaşadıklarınız gerçekten çok zor. Ölüm acısı ağır bir yük vesselam..
ama bu acı olayla birlikte eşinin sana nasıl sahip çıktığını değer verdiğini seninle nasıl ilgilendiğini görmüşsün. Bu çok güzel bir şey Allah daim etsin bu güzel evliliğinizi inşaAllah..

Kaybın yeni olduğu için acıların daha taze. Zamanla bu acı bitmese de azalacak. Hani bir söz var ya bu durumu anlatan..
''İnsanın çok sevdiği biri ölünce içinde 40 mum yanarmış, sonra her geçen gün mumlar birer birer sönermiş. 40. güne gelindiğinde sadece bir mum kalırmış ve o mumda insanın hayatının sonuna kadar yanarmış.'' Ne kadar seni teselli etmeye çalışsakta bunu başaramayacağımızı biliyorum ama hayat devam ediyor.

Milletin ne dediğini sakın umursama. Seni üzecek şeyler söyleyen insanlarla arana mesafe koy. Kafanı dağıtacak meşkaleler bul. Çok düşünmemeye çalış olumsuz olayları.

Tekrardan Allah'tan sabırlar dilerim senin için. Rabb'im yardım etsin..

Allah sabrıni versin insAllah.
O teyzeler,halalar,amcalar hepsi gecici.
İsin dusunce hepsi pufff.
İyi gununde yanindalar ama sakın düsmeye gör.
Yalnız kalmaya gör.
Basina bisi gelse en ön siradan izlerler.
Benim icin yoklar sahsen.
Güclü dur ,sabirli ol.
Kendimizden baska kimsemiz yok malesef

Başın saolsun...
Tam bi sene oldu babamı kaybedeli ama hala kendıme gelemedım.
Sorunun cevabını bilseydim emin ol paylaşırdım.
Yağan yağmurda bile babam orda bu yağmurun altında diye düşünecek kadar kötü zamanlar geçirdim.
Ama bunun çaresi yok...:KK61:

Bu ramazanda annem aniden kalp krizi geçirip vefat etti kendimi çok yalnız hissediyorum. Teyze dayı hala vs akrabalarımdan hiç kimse de hayatta değil. Babam yaşıyor ama bana bir hayrı yok. Eşim sadece bana destek oldu. Bu arada kardeşim de yok.
Annemin ölümünden sonra akrabalarımdan gerekli ilgiyi de göremedim. Ramazanda annem öldü bir hafta sonra bayram oldu memlekette bekledik babamın evinde kimse gelmedi. Çok üzüldüm çok yalnız kaldım. Bu arada bütün yüküm eşime yüklendi. Akrabalarım bana resmen öküzce davrandılar. Yok babanı huzur evine ver bilmem ne diyen bile oldu. Uzatmak istemiyorum konuyu ama sizden destek bekliyorum. Kendimi nasıl toparlıycam ben?

başınız sağolsun

Başın sağolsun canım hepimizin başına gelecek şey ölüm. Bende babami kaybettim küçük yaşta çok acı biliyorum. Allah sabır versin. Sen kimseye takılma mutlu olmaya bak Eşinle Evladın varsa onunla. Kimseden kimseye fayda yok şu zamanda.

Ne akrabalığı yapmışlar ki yorum yapma hakkını görüyorlar kendilerinde
Siz elinizden geldiğince duymayın, tepkinizi belli edin. İçinize atmayın
Eşinize desteği için herzaman teşekkürünüzü sunun.
Baktınız atlatmakta zorlanıyorsunuz bi uzman desteği alın.

Allahım mekanını cennet eylesin, günahlarını bağışlasın inşallah.

Rabbim sana, babana ve tüm sevenlere sabır versin. Sana dayanma gücü versin.

Inan söyleyecek söz bulamıyorum. Tarifsiz bir acı yaşıyorsun biliyorum. Ne bir söz ne bir teselli nede herhangi biri senin acını hafifletemeyecek. Bu acı öyle derin bir yaradaki hergün kanayacak içinde. Cam parçası gibi kesip duracak. Gećmeyecek ama zamanla bu acıya alışman ümidiyle. Sevgiyle kal. Rabbim sana acını hafifletecek mutluluklar yaşamayı nasip etsin inşallah...
Allah yar ve yardımcın olsun.

basin saglsun, Allah annene rahmet eylesin ins.
demekki cokta kiymet bilen kardesleri yokmus annenin yazik.
kimsede bisey beklemeye degmez, baban sen esin atlaticaksiniz bugunleri, Allah sabir versin.
sen kendi uzuntunu yasa mileltin gelip gelmemesini kafana takma birde bu acinin ustune.

Back
X