canım öncelikle çok çok geçmiş olsun.bu hastalık adı bile duyulunca insanın tüylerinin ürpermesine sebep oluyor.yalnız annen neden kemo almıyor anlamadım.bu rahatsızlığı ilk duyunca üzülüyor korku yaşıyorsunuz ama zamanla annenizde sizde bu rahatsızlığı benmimsersiniz ve anneniz sanki ihç hasta deilmiş gibi hisseder kendini .burada benim diyebileceğim tek şey uzman onkologlara götürmeniz eğer istanbulda iseniz osmanlı hastanesi doktor bülent berkerada var oraya mutlaka görüşmeye gitmeniz çok methini duydum canım allah acilmi acil şifalar versin anneciğine.yalnız alternatif tedaviyi mutlaka deneyin derim gerçekten sonuç alanlar oluyor
o hastaneye başvuru yaptınızmı nasıl annenize ilaç vermediler anlamadım oldukça iyi onkologlar var orda canım benim sanırım özel ücret alıyorlar sosyal yardımı kabul etmiyorlar ama allah büyük canım pankreası temizleyen arındıran yiyecekler bitkiler var onlardan kullanmanı tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor zerdeçal yedir annene çörekotu ve üzüm çekirdeği tümör üzerinde olumlu etkileri var
Merhaba kızlar anneme pankreas kanseri teshısı konuldu .Basından bu hastalık geçmiş olanlar,dr tavsıyesınde bulanacaklar,alternatif hakıında yorum yapacak arkdaşlar yardımlarınız beklıyorum Şuanda kemoterapi almıyor alternatif denıyoruz yorumlarfını beklıyorum ankara- istanbul dr tavsıyelrınız olursa memnun olurum
Öncelıkle geçmiş olsun.Ama size cok umutlu şeyler yazamayacağım. Annemın hastalıgı en uzak organ karacigere sıçramıstı ve sürekli kanserli bölge pıhtı atıyordu beynineannemın sol tarafına felç geldi kalbine gittiği için. bu yüzden anneme hiç bir tedavi uygulanmadı.yanlız pankreas kanserının maleseftedavi gibi şansı yok zaten evresıne göre yaşama süresi veriyorlar.anneme 1 seneyi anca cıkarılar demişti annem 6 ayda malesef sizlere ömür.Son zamanlarda iyice bilinci falan gitmiş.yanlız istanbulda bir osmanlı hastanesi var orada dr yaşamını uzatabılıriz fakat seansı 800 ozaman alternatif tıp denılen şey sadece anneme acı verdi gözümün önunde acıdan kıvrandıgını bılıyorum .hastanelerde bu tur hastalara pek yaklaşmıyorlar haberınız olsun.ama eğer durumunuz var kesınlıkle ıyı bır dr bulun ve iş birliği için babanızı yaşatın .dilerim iyi gunler sizin olsun allaha emanet olun
inanın çok üzüldüm başınız sağolsun..Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..aynı zamanda babam için de üzüldüm..iyi haberler umut ediyor insan..(( iyi doktor bulmamızın hiçbir faydası yok çünkü sorduğumuz tüm doktorlar (onkologlar dahil) tıbben yapılacak birşey yok dedi..içim sızlıyor..
Başın sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin
canım bız annemı ilk bacakları agrıyor dıye hastaneye götürdük sonra kabızlık cekıyordu onuda gösterdık ama kolonskopinin sonucları cok ıyı cıkmadı ve annem bır daha ıyı olmadı hıc gülmedi bu belkı acının daha artırabılır ama bu ıllet ıcın söylenecek cok bır sey malesef allah sıze sabır versınkı sabır isteyen bır hastalık. daha ılerı durumları hem hastaya hem sıze ezıyete dönusuyor.hastaların psikolojisi bozuluyor zamanla buna alısın anlayışlı olun yaram çok derin henuz cok taze belkı açamaya bılr dayanamıyorum o yuzden affet ne senı daha üzmek üsterım ne de kendımı allah gercekten yardımcınız olsun temız ağrısız son nefes nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?