Annem saçımı kesti

15 yasindayken benimde annem kuaforde saçlarımı zorla kestirmisti. Belime kadardi saclarim erkek gibi olmuştum. Bu olaydan kisa bir sure sonra da evi terk ettim zaten. Her doguran ana degil maalesef.

Benim kizda gecen kis bitlendi 3 ay ugrastim yok bitiremedim belinde saclarini aglaya aglaya kuagorde kestirdim ayy kiyamam nasil yalvariyordu.gaddar anne hissediyorum suan kendimi

Annen saçmalamış ama. Ben de çok kızardım Ama tepkini de belli et ki bi daha yapmasın.

Benim uzamiyor ıste 2 yılda toplasan 6-7 santim belki.uzar

Benimki de öyledir. Bu yıl 2 ayda bir ucundan bir cm kadar aldırdım. 1 karış uzadı resmen. Dene bak çok işe yarıyor. Bir kaç sene önce de çam terebentin ile uzatmıştım.

30 yaşında koskoca kadınsınız. saçınıza bile anneniz karar veriyor. zorbalık bu

kadını ezen sadece eş sevgili değil yeri gelir annesi bile ezer.

ben bu tavrı çok yanlış buldum annenizle bir psikiyatra gitmenizi öneririm. sizin sınırlarınıza ve kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli anneniz ya da siz öğretmelisiniz.

ben olsam gıcık olacağı başka bir şey yapardım saçıma gider ek saç alır öyle kullanırdım uzun yine.

benim de 12 yasımdayken makası aldıgı gibi kesmişti travma fesmen benim için bu olay . git kaynak yaptır ozman görsün uzun sacı

Saçları kalcasina kadar uzun biri olarak formülümü veriyorum.

Hindistan cevizi yağı maskesi ve dax adlı maskeyi dönüşümlü kullanıyorum

Faydasına inanamayacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…