annem sevgilimi istemiyor..

Merhaba,
bence öncelikle mümkün mertebe sakin kalın ve annenizle didişmeyin. Benim etrafımda gördüğüm örneklerden çıkardığım ders bu. Çünkü yarın öbür gün evlendiğinizde eşiniz sizi üzdüğünde annenizin haykırışı aklınıza gelir ve daha huzursuz olursunuz.

anneniz neden istemiyor? Yani dış görünüş mü engel? Mesleği yaşı ne sevgilinizin?

haklısınız. sadece dış gorunus engel aynı boydasınız dıyo ama benm ıcın sorun degıl bunlar. bnm 22 sevgılımn 23. unıverstedeyz ıkımzde.

bence ailelerin de onaylaması çok önemli çünkü bizler gençlik ve tecrübesizliğin etkisiyle sadece duygu olarak bakıyoruz bu tarz şeylere mutlaka gördükleri olumsuz bir şey vardır ben annemi kırmazdım şahsen

Canım ben seni anlıyorum ama bende henüz bu durumla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum.
Erkek arkadaşım benden 2 yaş büyük. Ben 1,64 boyundayım o 1,61. annem istemiyor. Neden diyorum. Boyu kısa ya diyor.Benim için sıkıntı yok ben sanki bulunmaz hint kumaşımıyım anne diyorum. Olmaz diyor. Neden neyini gördün diyorum. Boyunun kısa olmasına takılmış. Çocuğun huyu suyuda öyle güzel okumuş işi var geliri yerinde mesleği güzel. Yani sorun diye önüme sürecek bütün kriterler 10 numara ama takmış işte. Tanımıyor bir fırsat verse belki tanıyınca anlayacak. Bir kere aynı ortamda bile bulunmadılar. İki kelime konuşmuşluğu yok ama istemiyorum diyor. Anlamadım ki? Kuzenimde seneye evleniyor.Müstakbel damatta kuzenimden kısaymış. Vay efendim niye kısaymış. Ailenin genleri bozuluyormuş. Biz sanki neysek? Özel malzemeden yapıldık sanki.

Benim annem çocuğun suratını bile görmedi. Sadece resmini gördü ve boyunun benden 3 cm kısa olmasına takmış durumda. Hiç tanımadığı bir insan için görebileceği olumsuz bir şey yok. Anlamadım gitti.

benım annem tanısmıstı boy mesele ama. bıde şiveli diyo yanı bı ıkı kelımesı onu sınır etmıs. sankı annemı evlendrcem yaa nıye anlamıokı benı sevıyorummm yaa sevıyorum. hayat benım hayatım ama anlamıyoo...

Böyle bir sey olabilir mi ya.. Boyu kısa diye ilişki mi bitermiş. Cahillik bu kusura bakma ama.. Bence sevgiline güvenin varsa, bi ömür mutlu olacağına inanıyorsan ve onunla mutsuz olmaya da varsan dinlememelisin.. Hem o da üniversite okuyormus ne güzel denksiniz.. Daha ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…