İşinizi rayına koyup , paranızı kazanıp evlenin ... O arada söz olmasının ne sakıncası var ki ?
Sadece evi yok diye bir insan , hemde iyi bir aile olduğunu bildiği biri neden istenmez ki ?
Annenin daha iyisini bulursun teklifi yanlış ...
Bekleyin biraz daha , ayaklarınızın üzerinde durun dese sadece eyvallah.
diyecektim ki ilk başlığı görünce annelerin bir bildiği vardır hep bunu gördüm ama buradaki bildiği pek işe yaramamış sanki maddiyat olmayınca mutluluk olmaz sanıyorlar bazen ama çok yanlış :) deki mesela istemeye gelince ev alma şartı koş de onları biraz zorla de ne olacak nişan ve düğünde takılanlar artı biraz krediyle ev alınacak de anne mesela de
annelerin istemediği kişiyle cidden de olmuyorHerkese iyi akşamlar içim o kadar bunaldı ki..
Biz erkek arkadaşımla Kasım Aralık gibi söz nişan yapmayı istiyorduk. Hatta onun ailesi bizden çok istiyor ama benim annem bir türlü kabul etmiyor.
Aslında Annem sevgilimi ve ailesini çok iyi tanıyo çünkü sevgilim annemin arkadasının oğlu. Annesiyle de sürekli görüşüyorlar. Çok iyi bir çocuk olduğunu da biliyor ama maddi durumları iyi değil diye istemiyor. Evi yok, ev olmadan olmaz diyo.
Benim gözümde herşey maddiyat değil, birlikte çalışıp çabalayıp ev alabiliriz diyorum ama ne desem kabul etmiyo. İlerde ayrılırsın daha iyi kısmetler çıkar diyo. Sinirlenip susuyorum kavga etmemek için.
Benim aklımda en ufak soru işareti Yok acaba yapabilirmiyiz bile demiyorum ben ona kendimden çok güveniyorum. Bu zamanda böyle birini bulmak çok zor.. Sevgisinden hiç şüphem yok. Ben de çok seviyorum.. 1 yıldır birlikteyiz annem kabul etmiyor diye yarı yolda bırakamam.
Çok bunaldım annem nasıl kabul edecek, ne yapmam lazım fikir verin lütfen..
sende bir yanlış yap ve sevgiline söylemeden anneni kaçmakla tehdit et belki insafa gelir yada ayrılmış ve bunalıma girmiş numarası yok laf hayır etmiyorsa icraat gerekirAynı dediğiniz gibi söyledim zaten olmaz o iş diyo. Bence de çok yanlış ben o insanla mutluyum neden ayrılayım ki
Eşim evlendikten sonra bir gün bana Ailen ev yokken nasıl izin verdi evlenmemize diye. 4 yılı doldurduk. Evimiz de arabamız da var çok şükür. Bir de minik kızımız
İşi gücü varsa, çalışkansa, biraz da şanslıysanız her şey olur. Annen sadece ev için mi kabul etmiyor, yoksa çocuğun düzgün bir işi vs yok mu?
Bahane gibi geldi bana. Annenizin hislerine güvenin sevgilinize güveneceğinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?