Annem sevgilimi istemiyor

FusyAsk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
799
1.021
113
Herkese iyi akşamlar içim o kadar bunaldı ki..
Biz erkek arkadaşımla Kasım Aralık gibi söz nişan yapmayı istiyorduk. Hatta onun ailesi bizden çok istiyor ama benim annem bir türlü kabul etmiyor.
Aslında Annem sevgilimi ve ailesini çok iyi tanıyo çünkü sevgilim annemin arkadasının oğlu. Annesiyle de sürekli görüşüyorlar. Çok iyi bir çocuk olduğunu da biliyor ama maddi durumları iyi değil diye istemiyor. Evi yok, ev olmadan olmaz diyo.
Benim gözümde herşey maddiyat değil, birlikte çalışıp çabalayıp ev alabiliriz diyorum ama ne desem kabul etmiyo. İlerde ayrılırsın daha iyi kısmetler çıkar diyo. Sinirlenip susuyorum kavga etmemek için.
Benim aklımda en ufak soru işareti Yok acaba yapabilirmiyiz bile demiyorum ben ona kendimden çok güveniyorum. Bu zamanda böyle birini bulmak çok zor.. Sevgisinden hiç şüphem yok. Ben de çok seviyorum.. 1 yıldır birlikteyiz annem kabul etmiyor diye yarı yolda bırakamam.
Çok bunaldım annem nasıl kabul edecek, ne yapmam lazım fikir verin lütfen..

diyecektim ki ilk başlığı görünce annelerin bir bildiği vardır hep bunu gördüm ama buradaki bildiği pek işe yaramamış sanki maddiyat olmayınca mutluluk olmaz sanıyorlar bazen ama çok yanlış :) deki mesela istemeye gelince ev alma şartı koş de onları biraz zorla de ne olacak nişan ve düğünde takılanlar artı biraz krediyle ev alınacak de anne mesela de

İşinizi rayına koyup , paranızı kazanıp evlenin ... O arada söz olmasının ne sakıncası var ki ?

Sadece evi yok diye bir insan , hemde iyi bir aile olduğunu bildiği biri neden istenmez ki ?

Annenin daha iyisini bulursun teklifi yanlış ...

Bekleyin biraz daha , ayaklarınızın üzerinde durun dese sadece eyvallah.

Bizde böyle düşünüyoruz söz nişan vs adı olsun sonuçta 5 yılda geçse ben ayrılmayı düşünmüyorum. Zaten ikimizde çalışıyoruz

bu sebepten istememesi kabul edilir değil. ev ne ki? çalışılır alınır. dürüst olsun, terbiyeli olsun, çalışkan olsun. annen değişik.

Aynı dediğiniz gibi söyledim zaten olmaz o iş diyo. Bence de çok yanlış ben o insanla mutluyum neden ayrılayım ki

O zaman bize iç güveysi gelsin de tiye vur

Olmaz derse ben X teyzelere gider birlikte yaşarız de

Yani ihtimal dahi olmadığını hissettir

annelerin istemediği kişiyle cidden de olmuyor

para önemli tabi ki ama ikinizinde işi gücü varsa çalışıp bir şekilde ev alabilirsiniz. annen belki aynı sorunları kendi evliliğinde de yaşadığı için senin de sıkıntı yaşamanı istemiyor olabilir. ama sevgilini iyi tanı acele etmeden karar ver. sonra hem parasız hem karaktersiz olmasında...

Aynı dediğiniz gibi söyledim zaten olmaz o iş diyo. Bence de çok yanlış ben o insanla mutluyum neden ayrılayım ki
sende bir yanlış yap ve sevgiline söylemeden anneni kaçmakla tehdit et belki insafa gelir yada ayrılmış ve bunalıma girmiş numarası yok laf hayır etmiyorsa icraat gerekir

Eşim evlendikten sonra bir gün bana Ailen ev yokken nasıl izin verdi evlenmemize diye. 4 yılı doldurduk. Evimiz de arabamız da var çok şükür. Bir de minik kızımız

İşi gücü varsa, çalışkansa, biraz da şanslıysanız her şey olur. Annen sadece ev için mi kabul etmiyor, yoksa çocuğun düzgün bir işi vs yok mu?

Maşallah.. ne güzel bizede nasip olur inşallah.
Ev maddi durumları çok iyi değil ama işi var çok şükür

annene göre hersey maddiyatsa asla kabul etmez ama baska seylerde vardır belkı ıstemedığı onu bır sor bence annene

Annelerin ne bildiği olabilir ki? Yok çirkin, baban gibi yakışıklısını bul, yok eğitimi senden düşük olmasın, yok evi yok. Neler okuyoruz burada. Çoook bencilce istekler. Sanki kızları dünyada tek. Sanki herkes yüksek lisanslı doktoralı 1.90 manken gibi eş arabası olan insanlarla evleniyor.
Böyle tutarlı bir sebebi olmadan damat adaylarını reddeden ebeveynlere hiç saygı duymuyorum. Sanki sadece evi olmayanlar aldatıyor, dövüyor, kötü davranıyor. Evi olan herkes melek. Kapris kapris kapris. Bunlar kızları boşanmak istese şiddet görse de sabret elaleme utandırma der.

bbence senin anlatmadiklarin var

Bahane gibi geldi bana. Annenizin hislerine güvenin sevgilinize güveneceğinize.

Beni bosa vermis annemler evi yok arabasi yok. Sozlesmesi bittigi anda isi de yok.
Eger tek sorum olarak maddiyatsa asilir bir sekilde. Uğraşıp didinin kabul ettirin.
Ancak baska sebeplervarda üzerini maddiyatla örtüyorsa annen durum vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…